Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moty: když si objednáš ten 250 nebo 150kapslový welcome-pack, tak k tomu dostaneš takovou dózu z plexiskla, tu zatím používám já, ale kdyby dal Chorche nějaký odkaz, tak by to bylo fajn.

Odesláno (upraveno)

Jo, Cube sem viděl

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Snad už poslední dotaz, ta akce funguje tak, že si koupím kávovar a další serepetičky a potom ho zaregistruju na nespresso clubu a na základě toho dostanu ten voucher na nákup dalších kapslí za 800/1200?

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno (upraveno)

Ja jsem rezky fanda Lattisimy. Mel jsem dva roky, nebo kolik, Citiz a Aerocino, ten jsem forwardoval clenovi fora s koupil Lattisimu po te, co jsem si ji omacal u kamarada. Nelituju, citim to jako vyrazny posun v uzrsfrendlinesu pozitivnim smerem. Tolik me dojmy. Tedy opacne od tech vyse.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Snad už poslední dotaz, ta akce funguje tak, že si koupím kávovar a další serepetičky a potom ho zaregistruju na nespresso clubu a na základě toho dostanu ten voucher na nákup dalších kapslí za 800/1200?

Když ten kávovar vybalíš, bude na něm nalepený štítek s výrobním číslem, půjdeš na nespresso.com, zaregistruješ se, zadáš tam ten kávovar, jeho výrobní číslo, datum koupě, místo koupě a vyplníš si voucher (buď ho budeš mít u kávovaru, nebo si ho vytiskneš). Nejjednodušší způsob, jak pak získat těch 800/1200Kč je naskenovat fakturu + vyplněný voucher a vložit tyto skeny na webu do připraveného formuláře. Během pár hodin ti to zaměstnanci potvrdí (u mě to trvalo asi 10 minut a to bylo asi 11 večer, jsou tam fakt nonstop) a ty tím získáš na svůj nespresso účet danou částku, kterou uplatníš při první objednávce. Kdyby se ti to nechtělo skenovat, tak to jde vyřešit poštou, ale o to déle bude celý proces schválení trvat.

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno (upraveno)

m.n. - díky, to zvládnu i s tím scanem:smile_anim:

našel sem tam tyhle, ale nevím nev4ím, nepřijdou mi moc praktické, múžeš mít 2 nebo 4 druhy kapslí, k dalším se, když to vždycky nevysypeš, nedostaneš, nebo se pletu?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A nebo tenhle, je to sice změť drátů, ale až to bude plná kapslí tak mi to přijde šikovný, což?

Odesláno

Tak to je velká paráda, v podstatě U+Aeroccino3, ale pokupě hezky. Chápu to správně, že to má jen jeden přívodní kabel pro obě zařízení? Tedy že to aeroccino je napájené z té "podložky" s kávovarem? Umí ta plocha před výrobníkem mlíka nahřívat hrníčky? Pokud ano, tak není co řešit a jdu do toho...

Zadnej kavovar na doma ti nenahreje hrnicky rychlejc,nez kdyz je das na 5 sekund pod zhavou vodu v umyvadle.Nahrivani salku je na doma nesmysl.

Odesláno (upraveno)

Ty maj i na mall.cz

A uz v tom litam taky, pravé sem dokončil první objednávku na nespresso.com a jsem za to rad:) vzal sem citiz s aeroccinem, 150+ na zacatek a hrnicky

Odesláno

stojanky na h...o, ja to mam v sufleti v lince. jinak k tomu voucheru. volal jsem na info linku, kdyz jsem objednaval tu maestriu, pokud to beres primo z nespresso webu, staci, kdyz do objednavky napises seznam kapsli, co chces v hodnote toho voucheru nebo vic, a napises, ze uplatnujes ten voucher, a nemusis to vobjednavat nadvakrat jak kokot..

Odesláno

Kup si nepresso, taky jsme myslel je illy je best, ale asi ne

Mam ten samej kavivar Illy,co prodavas.Tak jsem zvedavej,az ti prijde Nespresso,jak to srovnas.Me to Illy z toho strasne chutna.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...