Tomas_2002 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Ještě se zeptám k nákupu - koukal jsem, že občas bývají akce, kdy k nákupu přístroje Nespresso dávají poukázku na kapsle grátis. Netušíte, kdy takové akce bývají ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Ještě se zeptám k nákupu - koukal jsem, že občas bývají akce, kdy k nákupu přístroje Nespresso dávají poukázku na kapsle grátis. Netušíte, kdy takové akce bývají ? Myslím, že jsem to takto vychytal před vánocema. Byla tam ještě sleva na Citiz, kterej mi po odečtu ceny kapslí vyšel na necelou dvojku Na tyhle akce se vyplatí počkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Počkej na listopad/prosinec... Pak bývají kolem březen/duben Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Ještě se zeptám k nákupu - koukal jsem, že občas bývají akce, kdy k nákupu přístroje Nespresso dávají poukázku na kapsle grátis. Netušíte, kdy takové akce bývají ? Párkrát do roka, u toho U jsem měl akci asi za 800,- a tuším, že někdy byla i za 1500,- a taky za dohození zákazníka bylo něco loni před vánocema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 800 bývá akce na ty základní modely, 1200 nebo kolik sem měl na lattissima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Díky za rady, tak já ještě posečkám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Hele kamarádi, nepřipadá Vám takhle nabídka nějaká podezřelá ? Je to skoro o 1.500,- levnější než téměř všude jinde... http://www.nakupka.cz/vyrobek/espresso-delonghi-nespresso-en-210-bae/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 ne nezdá..cena je OK, ověřeno z VOC DeLonghi, a kup ho dřív než si toho všimne zastoupení a dotlačí cenu srovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Cena je ok. Kup nebo počkej na bonus kapsle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Díky kluci, tak jsem ho vzal. Ještě do toho jdu objednat střelivo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Doporučuju Ristretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Zkusil jsem tu Kubánku, mi to chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Já jsem vzal ten startovací balík, tak uvidím, v čem se najdu :-) Je tam 150 kapslí, Ristretto taky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 (upraveno) Doporučuji pro začátek vyzkoušet skoro všechno Jinak piju nejvíce Kazaar a Arpeggio, sem tam Indriyu... Objednal bych ten Intense 10 pack, k tomu něco s příchutí... Discovery?? a limitku si nechtěl? Upraveno 1. října 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 No já budu asi zatím s touto, jak to nazývají "Welcome offer 150 capsules" spokojen. 150 kapslí, to mám na 150 dnů :-) I když.....občas si asi dám dvě......pak něco manželka....něco návštěvy....no tak minimálně měsíc by mi to mělo vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 No já budu asi zatím s touto, jak to nazývají "Welcome offer 150 capsules" spokojen. 150 kapslí, to mám na 150 dnů :-) I když.....občas si asi dám dvě......pak něco manželka....něco návštěvy....no tak minimálně měsíc by mi to mělo vydržet jj, měsíc...zlááátýýýý vóóóči. Jak jednou ochutnáš a propadneš, je to jako s hodinkama...je to běs! Je to běs! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Spíš bych to viděl jako s rumem. To manželka taky říkala, jak to nepije, když jsme se seznámili. A hle, rok se s rokem sešel, jdu domů a co nevidím, sedí se sousedkou u nás na schodech a lejou do sebe moje Diplomático Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Přééésněěěě ! Já takhle naučil pít celou rodinu slivovici... Dnes nám ve třech nestačí pomalu 20litrů na rok...a to to manželka nemohla před dvěma lety ani cítit, natož se tak napít Tak blahopřeji k Nespressu a ochutnávej a vychutnávej (a stejně, pokud nejsi kávovej ignorant tak skončíš u ristretta a kazaaru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Musím říct, že jsem té kubánce taky nějak přišel na chuť došlo ristretto, takže jsem si řekl, že tu zkušební krabku dojedu. Jsem v půlce a jako nakonec jo, je prostě jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Ahoj, rád bych poprosil o srovnání - odešel mi po letech kávovar na espresso a já přemýšlím, jak dál, neboť jenom moku pít nechci. Jedna z variant je i pořízení přístroje na kapsle, problém je ten, že jsem takto připravenou kávu nikdy nepil a nevím, zda-li má smysl vůbec někde zkoušet. Kávy typu Segafredo, Lavazza, illy a pod. považuju za hnus, co se opravdu nedá pít. Doteď jsem nakupoval kávy v malé olomoucké pražírně a dodnes jsem nic lepšího nepil. Když jsem se díval na ty kapsle, tak jedno espresso výjde na cca 9,- Kč (což je docela dost, když porovnám např. s čerstvou kávou z pražírny), ale člověk má být otevřený všemu, proto se ptám, zda-li se jedná o zajímavou alternativu, která je i svým způsobem pohodlnější, nebo hlavně povedený marketing? Složení se mi nikde nepovedlo najít (např. zda-li se jedná o čistou arabiku, s/bez přidaných aromat a jiné chemie), pokud někdo máte nějaký zdroj, budu rád. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se