shotik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Navíc mám jednoduchý vkus. Mám rád to nejlepší A proto jsi doteď měl DG ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 A proto jsi doteď měl DG ? Bingo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 no já proti DG nemůžu říct nic špatné...jasně že u Nspr je výběr někde jinde,ale nevadí mi pít oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Bingo! Proto jsem tu a měním to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin UL Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Za mě je Nespresso chutí lepší než DG. Nespresso mám doma a DG u tchyně.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 efreeti: i kdyz citim z tveho prispevku silnou ironii tak jsem na to zvedavej taky.))) Zatim tam sypu takovy ty slaboucky sajrajty z testovaciho baliku. sorry jestli to vyznelo zle...zcela bez ironie by me zajimalo, jake druhy ti odbornici z Nespressa doporuci na latte.Doma totiz jede nejvic prave latte, pritulka a navstevy v podstate nepijou nic jineho. Ja to obcas taky piju a strasne je mi lito tam davat moje oblibene druhy (ristretto, cubania, indria), tak na to taky pouzivam ty kapsle, ktere mi moc nechutnaji samotne, jelikoz v tom mliku se to jaksi strati, ze No tim sem vlastne prisel na to, ze v latte mi obecne chutnaji spis kapsle s mensi intenzitou, ktere jinak bez mlika nemusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Efreeti: u me bude asi taky problem s tim ze silnejsi druhy podelam cukrem protoze i kdyz jsem dost sladila ted jsem dost ubral tak neslazena kava mi nejede :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Tak jsem dneska neodolal a musel tam něco pokoupit ) CCM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 jakej jeten cestovní hrnek? je to kovový? nebo je plast? Jinak jsem na US stránkách narazil na druhou řadu kapslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 je to kovovy a plastovy viko . dvoustena . Zitra otestuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Efreeti: u me bude asi taky problem s tim ze silnejsi druhy podelam cukrem protoze i kdyz jsem dost sladila ted jsem dost ubral tak neslazena kava mi nejede :/taky kavu bez cukru nedavam,ale dobrej trinovej cukr je fajn.....ted si davam Arpegio:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 ja dal indii a s půl lžičkou cukru je to hodně fajn . A z pixie kalíšku se to pije samo BTW kdo by je chtel tak v butiku mají akci na 4ks za 640kč. Jsou to ale 4 různé barvy a bez míchátek Chtěl jsem i míchátka tak jsem vzal dva kusy u kterých jsou standardně, protože bych 4 ani nevyužil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 (upraveno) jakej jeten cestovní hrnek? je to kovový? nebo je plast? Jinak jsem na US stránkách narazil na druhou řadu kapslíUS nespresso.JPG To jsou kapsle pro Nespresso Business solutions, je to i v ČR, viz https://www.nespresso.com/pro/cz/cs/pages/commercial-coffee-capsule-range Upraveno 3. března 2015 uživatelem busmil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 (upraveno) Nejsou. Business solutions kapsle, nebo spíše polštářky, vypadají jinak. Tohle je kapsle na VertuoLine řadu. Jiný systém, jiné mašiny, jiná technologie přípravy kávy, diskutabilní posun, všechno o dost dražší, než OriginalLine, menší výběr káv. A nevím, jestli to zatím není jenom pro Státy. Upraveno 3. března 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Máš pravdu, je to tak, zdály se mi stejné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 je to kovovy a plastovy viko . dvoustena . Zitra otestuju Tak co hrnek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Moty: uprimne jeste jsem se k tomu nedostal. Sosam kafe jen doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Už ste někdo zkoušeli novou limitku Monsoon Malabar?Po "vánoční nadílce" už sem k novým limitkam mírně skeptický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Teď jsem to zrovna psal že mi to došlo na mail....https://www.nespresso.com/cz/cs/quickView/monsoon-malabar-pure-origin-5-pack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 taky, tak sem rovnou baleni na zkousku vobjednal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se