Hasňa Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Koupil jsem to předevčírem a chutná mi. Ale mě chutnal i Kazaar, takže mě neberte vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Ok...dokážeš to chutově přirovnat k nějaké jiné kapsli? Co třeba ve srovnaní s Cubanií? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 jestli to bude jak kazaar-melta- tak potes koste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Chute kávy já popsat neumím. Zda se mi dost výrazná a není kyselá. Upraveno 31. března 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Taky tam jednoho monsoona hodim Dělám zrovna objednávku tak vyzkusíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Limitka mi moc chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Teď jsem si ji zase udělal a je to fajn. Výrazná. Pure origin jsou všechny dobré. Upraveno 31. března 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Proboha, mohl by jsi prosím tu fotku udělat znovu, ale tentokrát posunout ten hrníček o kousek doleva, a nahrát ji místo té původní? V zájmu zachování duševního zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Mi tu limitku nabízela včera slečna z Nespresso klubu telefonem...no ale až jsme si vyjasnili, že piju jen silnou kávu, tak zkonstatovala, že to mám sice zkusit, ale asi nebudu nadšenej. Prý teda chuť má hezky plnou, takovou jakoby prvorepublikovou (prý), ale silná není (taky je to nějaká 8 , že jo). Tak jsem taky zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 (upraveno) Tak jsem byl dneska v butiku pokoupit nejaky kafe a zkusil tedy noveho Monsoona na miste a me to teda vubec nenadchlo- nechutnalo. Prislo mi to nejaky kysely. Takze Indrya, Dharkan, neco do mleka a pro zenu Caramelito A naservirovala nam to do novych Touch kalisku a teda me se to moc libi. Mozna poridim dva k Pixie kaliskum A jedna aktualni Indrya Upraveno 2. dubna 2015 uživatelem shotik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Zdravím, mám problém. Moje Pixie vrčí, ale voda neteče. Voda tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 (upraveno) Zdravím, mám problém. Moje Pixie vrčí, ale voda neteče. Voda tam jeblokla kapsle?nebo si zavolej na infolinku,trebas poradi Upraveno 2. dubna 2015 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Zkoušel jsem to bez kapsle. Obavám se, ze se na infolince nic nedozvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 nedostal se ti tam vzduch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Měl jsem to poddobně na U, praskl tam nějaký plast. Opraveno během pár dnů. PPL dovezl box na přepravu a asi za tři dny byl zpět, ten kávovar byl v záruce, tak nevím kolik to stálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Kávu jsem si nedělal často. Fungoval normálně po deseti dnech jsem si chtěl udělat kávu a už jen vrčel, ale voda netekla. Řekl bych, ze je to ucpaný vodním kamenem, ale to neodvápním, když neteče voda. Bych ho i rozdělal, jen nevím jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Tak to bude zavzdušněné, manželka se mi přiznala, ze zapla kávovar a pak vzala nádobu a nepustila vodu. Jak odvzdušnit? Neví někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 párkrát se mi to taky stalo, jsem to pustil víckrát a ono to tu vodu postupně nasálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Odvzdušnit jsem dělal takto. Nechat prostor pro tabletu otevřen a spustit po cca 5-10 sekundách pak zaklapnout a nechat doběhnout. A je to. Když ne tak opakovat. Odesláno z mého androidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) Už to funguje, několikrát jsem to zkusil a voda teče. Díky za tipy. Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem gorlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se