Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mi tu limitku nabízela včera slečna z Nespresso klubu telefonem...no ale až jsme si vyjasnili, že piju jen silnou kávu, tak zkonstatovala, že to mám sice zkusit, ale asi nebudu nadšenej. Prý teda chuť má hezky plnou, takovou jakoby prvorepublikovou (prý), ale silná není (taky je to nějaká 8 , že jo). Tak jsem taky zvědavej  :)

Odesláno (upraveno)

Tak jsem byl dneska v butiku pokoupit nejaky kafe a zkusil tedy noveho Monsoona na miste a me to teda vubec nenadchlo- nechutnalo. Prislo mi to nejaky kysely. Takze Indrya, Dharkan, neco do mleka a pro zenu Caramelito :)

A naservirovala nam to do novych Touch kalisku a teda me se to moc libi. Mozna poridim dva k Pixie kaliskum :)

A jedna aktualni Indrya

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem shotik
Odesláno (upraveno)

Zdravím, mám problém. Moje Pixie vrčí, ale voda neteče. Voda tam je

blokla kapsle?nebo si zavolej na infolinku,trebas poradi Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno

Měl jsem to poddobně na U, praskl tam nějaký plast. Opraveno během pár dnů. PPL dovezl box na přepravu a asi za tři dny byl zpět, ten kávovar byl v záruce, tak nevím kolik to stálo.

Odesláno

Kávu jsem si nedělal často. Fungoval normálně po deseti dnech jsem si chtěl udělat kávu a už jen vrčel, ale voda netekla. Řekl bych, ze je to ucpaný vodním kamenem, ale to neodvápním, když neteče voda. Bych ho i rozdělal, jen nevím jak.

Odesláno

Tak to bude zavzdušněné, manželka se mi přiznala, ze zapla kávovar a pak vzala nádobu a nepustila vodu. Jak odvzdušnit? Neví někdo?

Odesláno

párkrát se mi to taky stalo, jsem to pustil víckrát a ono to tu vodu postupně nasálo

Odesláno

Odvzdušnit jsem dělal takto. Nechat prostor pro tabletu otevřen a spustit po cca 5-10 sekundách pak zaklapnout a nechat doběhnout. A je to. Když ne tak opakovat.

Odesláno z mého androidu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...