Moty Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 no vidíš:-) společně se dílo podařilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 mne chutna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 mě monzun taky chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 a to me teda vubec. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 dnes budu objednávat,tak Vám teda pěkně děkuju moc jste mi to nepomohli rozhodnout,ale asi na to prdím..chutnaj mi nejvíc volume 10-12 a toto je 8,tak jsem na vážkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 tak vezmi balení, když nebude chutnat tak ho tu prodáš:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 já to zkusil v butiku a byla to pekná močůvka ) Chutnalo mi i nakysle i když tu kluci psali že není. Já mám divnou hubu ale za mě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 tak nakonec jsem to nebral,vzal jsem klasiku po 30 kouscích od každého...Dharkan,Ristretto,Arpeggio,Roma toto nejvíc nám chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 jak moc si sladíte presso od Nespressa? Schvalně jakej sem barbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Ja davam presne 0 kostek cukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Kávu ani čaj nesladím uz tak 10 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Espresso si obvykle sladím tak půlkou malé lžičky. Připadá mi, že některé druhy káv pak rozvinou svoji chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 ja si davam cca 6x na spicku michatka nespresso coz by ohlo odpovidat tak 1/4 - 1/2 kostky cukru, také mi přijde pak káva lepší . Proto si říkám zda nejsem moc úchyl. Na druhou stranu z mých cca 6 kostek v mládí to je asi kousnutelný stav .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 ja si davam cca 6x na spicku michatka nespresso coz by ohlo odpovidat tak 1/4 - 1/2 kostky cukru, také mi přijde pak káva lepší . Proto si říkám zda nejsem moc úchyl. Na druhou stranu z mých cca 6 kostek v mládí to je asi kousnutelný stav .) já myslím že nejdůležitější je jak to chutná tobě,já taky sladím a vím že bez cukru bych to nepil,prostě káva a cukr a k tomu hořká čoko s mentolem...to je nirvána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Kávu ani čaj nesladím vůbec. Miluju hořkou kávy a chuť cukru mi tam vyloženě vadí. Ale zajímavé je, že Nespresso Cubania mi chutnala více slazená a to dokonce celým tím malým sáčkem hnědého cukru, které k ní byly přikládané. Takový jihoamerický styl. Prostě výjimka potvrzující pravidlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 ja pul roku nesladim a zatim sem tomu na chut uplne neprisel, ale vono to prijde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Už se teším na večer .... Dharkan nebo Indrya ? Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Už se teším na večer .... Dharkan nebo Indrya ? Uvidíme. určo Dharkan taky jej mám v plánu až dorazím domů z práce,hned pak na kolo a jak dojedu dojde na něj a pak asi Roma na dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Nazdar, myslel jsem že po zdařené reklamě Dolce Gusta ......" kapuččččíno, frapučíííno, ristreččino, a hlavně nezapomenout čokočččíno,......nás Nespressařu je pra málo ale vidím že se počtem blížíme k nemale sektě ja frčím již asi 2 rokya dostal jsem se do stavu .......že vypít šalek Nespresso kávy je taková vlastně povinost a cítím se někdy divně když si nedám alespon jedno Lungo Fortisimo a Espresso denně......nejlépe Fortissio Lungo jinak Arpeggio a hlavně Ristretto, Indriya. hau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) Vyskusal niekto tie kompatibilne kapsule s primesou reishi ? Mam tu vzorky (slaba stredna silna), zevraj to dava kave zasadity charakter, co by bolo fajn.Edit: tak som si spravil tu strednu. No neni to na nadsene vykriky o spickovej arome a lahodnej chuti, ale ako ranajkova kava k makovemu rozku vyhovuje a este k tomu je to aj zdrave. Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se