shotik Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 911: to mlíko tam přeci musís pokaždé taky nalít ne ? Nebo ... ? Já pro akci latte zmacknu jeden čudl na šlehači a zaklapnu kapsli v kavovaru. Toť vše.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Přesně proto jsem za to nechtěl připlácet. Protože stejně pak to mlíko co nevyužiješ musíš někam vylejt a pak zas nalít čerstvý ... a to Aeroccino dělá taky senzační kakao :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Nemusíš, zásobník s mlíkem máš uloženej v lednici. A čištění probíhá automaticky. Takže je to celkem pohoda. Na druhou stranu já jsem si v tom něco s mlíkem udělal asi dvakrát. Už delší dobu jedu v ristrettu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 ja si delam leda vykendovy capuccino, jinak taky furt ristretto. a ted sem si vobjednal slehac na frappe, ale to je zas jina story.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) A spokojenost Toljo? Myslím celkově i s tou nádobkou na mléko ?s latissimou velká,vyndáš mlíkovač z lednice, zapneš mašinu, jebneš mlíkovač do mašiny, vetkneš kapsli, mezitím máš nahřáto, zmáčkneš jeden čudl a až tam všechno nateče, tak propláchneš, a když ti zbyde v mlíkovači mlíko, tak to jebneš zpátky do lednicevobden to necháš umejt myčkuleze z toho výborný kafe, lepší snad mají jen na jadranua že vychází jedno kafe na 10-12,5 CZK ? já dávám jedno až dvě kafe denně, takže mi to je buřta v jejich krámě, nebo na ešopu má zákazník pocit, že se mu dostává nadstandartního servisu + že platí za exkluzivní produkt, což je do velké míry pravdajedinej opruz s latissimou je, že si musíš v lednici hlídat dostatečnou zásobu plnotučnýho mlíka Upraveno 2. září 2015 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Palermo a Milano dobrý, Milano se mi zdá kapku lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 911: to mlíko tam přeci musís pokaždé taky nalít ne ? Nebo ... ? Já pro akci latte zmacknu jeden čudl na šlehači a zaklapnu kapsli v kavovaru. Toť vše..pokazde ne. jak uz nekdo napsal, vyndas zasobnik a das do lednice. nevim jak funguje aero...ale tam po kazdem mliku musis tu nadobu vyplachnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 jj, aero musis umejt pokazdy. ale je to jak mejt vetsi hrnek ale jak si rikal, zalezi na tom, kolik kafi s mlikem si delas a taky, kolik mas mista na lince.. kazdopadne Nespresso masiny sou vychytany, o tom zadna. dalsi vec, ze ucko s mlikovacem stoji pet litru a latissima vosmicku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 ok beru zpet. Netusil jsem že existuje vyndání ze stroje a vložení do lednice. I když tohle bych asi neuhlídal páč to "kapůčo" si tak často nedávám. Takže za mě jendoznačně éročíno Umytí je opravdu záležitost 15-ti vteřin houbička voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 dej report na Palermo, nechce se mi vobjednavat, zatim me vsechny limitky krom Oniria zklamalyTak Palermo je takový kořeněný, spíš se blíží k darkhanu...já si koupím pár kousků milana, to mi chutnalo víc- je to ale taky daný tím, že teď nepiju prakticky nic jinýho než ristretto a romuJo a všechny si dělám v espresso velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 ja piju maly hrnky tak do pulky, ristretto a indriya u me vitezi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 tak to by ti ale palermo mohlo chutnat, docela mi ji připomíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 OK, vobjednam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Ale zase to nepřeháněj, ať mi pak nenadáváš, že stojej za ho**o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 s latissimou velká,vyndáš mlíkovač z lednice, zapneš mašinu, jebneš mlíkovač do mašiny, vetkneš kapsli, mezitím máš nahřáto, zmáčkneš jeden čudl a až tam všechno nateče, tak propláchneš, a když ti zbyde v mlíkovači mlíko, tak to jebneš zpátky do lednicevobden to necháš umejt myčkuleze z toho výborný kafe, lepší snad mají jen na jadranua že vychází jedno kafe na 10-12,5 CZK ? já dávám jedno až dvě kafe denně, takže mi to je buřta v jejich krámě, nebo na ešopu má zákazník pocit, že se mu dostává nadstandartního servisu + že platí za exkluzivní produkt, což je do velké míry pravdajedinej opruz s latissimou je, že si musíš v lednici hlídat dostatečnou zásobu plnotučnýho mlíkaDíky Toljo,každým rokem vymýšlím dárky pro ženu,tak tento rok to bude jednodušší :-) Jen se zeptám, Frappé to umí a nebo je to "jiná disciplína" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 uz sem si objednal slehac... http://www.frapovace.cz/13-frapovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 uz sem si objednal slehac... http://www.frapovace.cz/13-frapovace já to doma dělám pomocí ručního šlehače mléka od BODUM Dělám dvě porce. Dám do šlehače pol.lžíci jakékoli instantní kávy, stejně tak cukru a zaleju studenou vodou. Vychází mi to po rycku na šlehači. A krvdlám s tím nahoru-dolu asi půl minuty a hotovo. Do dvou sklenic dám led, naleju tu pěnu tak napůl. Vypláchnu šlehač, po rysku naleju chlazené mléko, šlehám zase asi půl minuty až minutu(jde to hůř než to kafe) a výslednou pěnu napůl naleju do obou sklenic. Brčko a tradáá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 (upraveno) Díky Toljo,každým rokem vymýšlím dárky pro ženu,tak tento rok to bude jednodušší :-) Jen se zeptám, Frappé to umí a nebo je to "jiná disciplína" ? podle mě je to i jinej sport, jen to hřiště mají podobný uz sem si objednal slehac... http://www.frapovace.cz/13-frapovace já to doma dělám pomocí ručního šlehače mléka od BODUM Dělám dvě porce. Dám do šlehače pol.lžíci jakékoli instantní kávy, stejně tak cukru a zaleju studenou vodou. Vychází mi to po rycku na šlehači. A krvdlám s tím nahoru-dolu asi půl minuty a hotovo. Do dvou sklenic dám led, naleju tu pěnu tak napůl. Vypláchnu šlehač, po rysku naleju chlazené mléko, šlehám zase asi půl minuty až minutu(jde to hůř než to kafe) a výslednou pěnu napůl naleju do obou sklenic. Brčko a tradáá... co má tahle podivnost společnýho s nespressem? Upraveno 3. září 2015 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 ...když šlehám pěnu na latté, tak přihodím cukr rovnou do toho bazmeku na mlíko, v tom se mi to krásně rozmíchá a já už to pak nemusím míchat ve sklenici :-) tohle včera vyzkoušeno a moc pěknej zlepšovák, jen ze začátku ten cukr v éročínu trošku chrastí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Dharkan a Fortis. Pro me vyborna dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se