Jochne Odesláno 13. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Foto sněžka dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrix Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Ahoj, koupil jsem si tyto hodinky v Alze, všechno ok, super vzhled, ale datum se nemění o půlnoci, ale ve 12h v poledne. Googlil jsem, alel nevím, jestli jsem udělal vše správně: - https://hodinky.heureka.cz/festina-16488-1/poradna-otazka/325753/#question nastavte si na hodinkách datum předešlého dne OKpoté nejdříve přetočte ručky o 24 hodin až Vám naskočí datum 5..8 tak OKznovu ještě o 12 hodin OK, DATUM SE BUDE MĚNIT SPRÁVNĚ, ALE TÍM PÁDEM NEBUDE FORMÁT 12/24 ODPOVÍDAT SKUTEČNOSTINa ručičkových hodinkách nelze nastavit 24 hodinový cyklus, proto musíte ještě těch 12 hodin přetočit ručně NECHÁPU Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Festina v Alze, pomoc! Koukals do origo manuálu: http://fileserver.festina.com/Manual/manual/F16488_1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrix Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Manuál mám v tištěné podobě, ale informace z PDF nejsou v něm uvedený. Takže podle tohoto, jestli to dobře chápu: 1. Pull the crown out to the first position when the second hands has reached the 0position.2. 2Turn the crown clockwise to set the date. If the date is set between the hours ofaround 9:00PM and 1:00PM, the date may not change on the following date.3. After the date has been set, push the crown back to the normal position. Když nastavuju např. dnes (neděle) do 13h, tak v pondělí nesmím nic měnit a od úterý už to bude správně? Popř.Pokud nastavím dnes po 13h, tak už to bude zítra ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 (upraveno) Nejdříve si udělej datum na 11. Pak je zastav na celé minutě, otáčej tak dlouho, až skočí 12 a pak ještě přes poledne na půl šestou. Upraveno 12. března 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrix Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Ať dělám, co dělám, datum se vždy změní ve 12h místo ve 24h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Tak zkus skočit do hodinářství, kde je prodávaj, jestli Ti tam někdo neukáže, jak na to. V Praze třeba Koscom. Ale myslim, že zrovna Festiny budou mít na dost místech, tak snad někde budou znalí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Zkus napsat členovi Franta. Ten se značce Festina věnuje s náruživou pečlivostí a určitě Tě naučí nastavovat datum bez čekání na úterý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Ať dělám, co dělám, datum se vždy změní ve 12h místo ve 24hPretacis to blbe, odkud jsi? Kdyby to bylo blizko tak ti to klidne nastavim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Zkus napsat členovi Franta. Ten se značce Festina věnuje s náruživou pečlivostí a určitě Tě naučí nastavovat datum bez čekání na úterý...Jsi drzoun z Karviný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrix Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 kuncák7:Kdybys mi to nastavil, tak to nevyřeší můj problém, chci se to naučit, ale děkuju... Když tak budu muset skočit v Brně do hodinářství...Nejlepší by bylo, kdyby mi někdo dokázal poradit...nemůže to být zas tak složitý, ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 kuncák7:Kdybys mi to nastavil, tak to nevyřeší můj problém, chci se to naučit, ale děkuju... Když tak budu muset skočit v Brně do hodinářství... Nejlepší by bylo, kdyby mi někdo dokázal poradit...nemůže to být zas tak složitý, ne....Složité to není, ale naučit se to zjevně nechceš, když se neřídíš radami zde uveřejněnými... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrix Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Nejdříve si udělej datum na 11. Pak je zastav na celé minutě, otáčej tak dlouho, až skočí 12 a pak ještě přes poledne na půl šestou. 1. Na hodinkách bude 17:30, udělám vše podle tebe, dostanu se přes poledne - > bude 5:30 v ciferníku 12/24h, což je špatně, když je 17:30 2. varianta - na hodinkách bude 5:30, udělám vše, dostanu se přes poledne - > bude 17:30 v ciferníku - dobrý čas, ale datum stejně nefunguje Myslím, že předchozí příspěvek jsi nemusel citovat kvůli přehlednosti na fóru ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 (upraveno) Ne. Nutno povytáhnout jednou, nastavit datum o den méně. Hodiny jdou. Pak korunku vytáhnout na polohu 2, hodiny se zastaví (proto upozornění na vteřinovku na 12) a pohybem ručiček dosáhnout jak průběžné změny data, tak i nastavení správného času... Ve vhodný okamžik zamáčknout. Zatím si to vyzkoušej na nečisto, za 14 dní se stejně bude měnit čas.... Upraveno 14. března 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrix Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Nevím, jestli mi to někdo takto vysvětloval a já to jen nepochopil, ale... byl jsem v hodinářství, problém vyřešen... domácí/místní čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 No tak. Třeba to bylo potřeba k tomu vysvětlení vidět na živo, někdy je živá ukázka víc než tisíc slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Groh Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Mám je měsíc,vzhled se mi líbí a vydím že i něco vydrží. Objednal jsem si i Seika SKX007, tak za dva měsíce co mi přijdou seika mohu porovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrix Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Ahoj, jak mám nastavit vteřinovou ručku stopek na 12, prosím? Stiskl jsem tlačítka A, B, ale ručka se pokaždé vrátí mezi 12 a 5. Děkuji https://1iq.cz/i/tgH6W/2jdGW.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Vyhodit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 před 58 minutami, Frantik napsal: Vyhodit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se