Kaja Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Tak aby jsme tady trochu oživily starý časy, konečně mi přišel mesh, určitě se nelíbí všem, ale mě jo a dost.Hned maj ty hodinky větší šmrnc, na živo to vypadá ještě o kus líp..Takže pár fotek...
Marty35 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 (upraveno) Pěkné fotky, ten mesh k nim pasuje, též se po nějakém pídím. Přidám pár nightshots: Upraveno 1. ledna 2012 uživatelem Marty35
Jay Doll Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Vzhledem k tomu, že jsem měl taky možnost si je nafotit, tak tady přidávám pár cvaků LD na hnědém Šímovi
Frantik Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Ty hodinky na kuzi jsou vynikajici. Na meshi ale ani nahodou, to je skutecne hruza!
ade_jirka Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Za mě na 100% Šíma, pasuje k nim super. Jinak moc hezký kousek od Longines.
emba Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Myslím, že ten mesh je dobrá volba. Sluší jim.
Kaja Odesláno 1. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 (upraveno) Když ja s nima lezu do vody, taky to jsou divery že..a žádnou fakt parádní retro gumu, která by byla lehce masivnější než jedna jistá co už tu kdysi proběhla, jsem nikde nenašel.. Jo a o origo umělině co k tomu je nemluvim, páč na to mám vyrážku.. Upraveno 1. ledna 2012 uživatelem Kaja
honza71 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 17:16, 'Kaja' napsal: Když ja s nima lezu do vody, taky to jsou divery že..a žádnou fakt parádní retro gumu, která by byla lehce masivnější než jedna jistá co už tu kdysi proběhla, jsem nikde nenašel.. On ten originál model z roku 1965, s kterým se taky lezlo do vody, byl taky na kůži !
Kaja Odesláno 1. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 No joo, ale kdo z vás si to troufnul a pravidelně??
honza71 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 17:33, 'Kaja' napsal: No joo, ale kdo z vás si to troufnul a pravidelně?? Ale no jo. Měl jsem to štěstí, že jsem z toho origo uměláče kopřivku neměl. Mně se ale mesh nelíbí obecně, takže to holt platí i na tvoje nádherný LLD.
Kaja Odesláno 1. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Se nevytahuj...Naštěstí to záleží na vkusu každého soudruha
Návštěvník Tada Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Velmi parádní, hlavně na tom meshi
David_B Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Já jsem teda původně myslel, že mesh bude ok, protože mám rád tahy a už už jsem objenával, ale zdejší fotky mne odradily...už se mi to tak moc nelíbí. Chvilku jsem ještě uvažoval jak by asi vypadaly na watchadoo, a tak jsem je na chvilku dal na 20mm watchadoo, který mám doma, ale ony asi opravdu mají zůstat na kůži Takze LLD zdar!!!
svijanskymaz Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Toto su najfotogenickejsie hodinky na svete,ale v skutocnosti to az tak nie je.Mne osobne v reale prisli uplne o o ,o nicom....
Marty35 Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 V 2. 1. 2012 v 23:01, 'svijanskymaz' napsal: Toto su najfotogenickejsie hodinky na svete,ale v skutocnosti to az tak nie je.Mne osobne v reale prisli uplne o o ,o nicom.... S první částí věty naprosto souhlasím, s tím ostatním naprosto ne-e! Naživo jsou . Jj, tisíc lidí tisíc chutí... Ten mesh prubnu, na léto.
Kaja Odesláno 3. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Přesně tak, ale ještě že se nelíbí každýmu, pak by jich tu bylo jak na.....Mesh prubni, to si musíš zkusit sám.
Hasňa Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 U me presne naopak, ve skutecnosti se mi libi daleko vice, nez na fotkach.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se