lastam Odesláno 11. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Pěkné postřehy a pěkné počtení, díky. Jen doplním, že podle mě font na datumovce není bílý, ale stejně jako indexy stříbrný:-) Ahoj, pravda, to jsem zapomněl přepsat, jsou stříbrný a plastický, na jedný z mých fotek je to vidět...
Quido Morava Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Bezva recenze na bezda hodinky - provokatére!
lastam Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Po měsíci a týdnu jsou v neuvěřitelných -0,5s, to jsem na začátku nečekal, že to bude tak super vyladěný, to se hodináři, který měl můj stroj na starosti hodně povedlo, lítá to z plusu do mínusu 1 max 2s za den výsledek je -0,5s/37dní...
Senseeei Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Mam pocit ze tah casom odide pri hmotnosti hodiniek. Pride mi uz ako novy dost volny. Aky mas dojem ty?
lastam Odesláno 7. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2012 (upraveno) Mam pocit ze tah casom odide pri hmotnosti hodiniek. Pride mi uz ako novy dost volny. Aky mas dojem ty? Zatim mi to pripada porad stejny, tah volnejsi je a trochu chrasti, ale zvykl jsem si, horsi tah jsem mel u SMP coax, tenhle je proti tomu mnohem bytelnejsi... Doslo mi taky, proc ma ten tah ty sroubky z obou stran a uprostred volnou tycku, kdyby k ty tycce byl pripevneny sroubek jako u rolexu, hrozilo by uvolneni, tahle je tam ta tycka nezavisle a muze se tam libovolne otacet, aniz by se vysroubovala ze zavitu a vypadla, ma to docela smysl... no a jeste bych se vratil k dvoum perovnikum, kalibru 8500, rekl bych ze to neni pro to aby meli vetsi rezervu natahu, ale mozna spis vetsi silu na koax chod, aby nebyl problem se zastavovanim, jako u cal.2500... Upraveno 7. února 2012 uživatelem lastam
ZdenekS Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 (upraveno) Správná recenze. Mohu potvrdit vše co bylo napsáno. Už je taky mám. Asi už nebude moc co dodat. Ještě se omlouvám za pozdní reakci. Jsem tu krátce a teprve taď jsem objevil vlákno "Recenze hodinek". A dík za recenzi. Upraveno 9. března 2012 uživatelem ZdenekS
Moty Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 krasně jsem si početl a už se na ně taky těším, nakonec jsem se rozhodl pro ně, mám jen jednu malou poznámku ta setrvačka s vláskem je křemíková, ne silikonová křemík - silicon od toho je pak i Silicon Valley:smile_anim:
froda Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Krasny hodinky s perfektnim strojkem. Brousim si na nej zuby v De villech Hour Vision :-)
jsstanik Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Díky za recenzi, dobře jsem si početl.
pipinecek Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 taky dekuji, o to vic se na ne tesim, snad na 40tku je dostanu (sam od sebe pochopitelne)
pedro17 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Aj ja chcem Omegy , ale dúfam že skôr ako na 40- ku.
profil Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 perfektna recenzia.....dakujem.....to som presne hladal
Jsilver Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Paradni a velice pekne popsane, uz na ne velice netrpelive cekam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se