Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkné postřehy a pěkné počtení, díky. Jen doplním, že podle mě font na datumovce není bílý, ale stejně jako indexy stříbrný:-)

Ahoj, pravda, to jsem zapomněl přepsat, jsou stříbrný a plastický, na jedný z mých fotek je to vidět...
  • Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Po měsíci a týdnu jsou v neuvěřitelných -0,5s, to jsem na začátku nečekal, že to bude tak super vyladěný, to se hodináři, který měl můj stroj na starosti hodně povedlo, lítá to z plusu do mínusu 1 max 2s za den výsledek je -0,5s/37dní...

Odesláno (upraveno)

Mam pocit ze tah casom odide pri hmotnosti hodiniek. Pride mi uz ako novy dost volny. Aky mas dojem ty?

Zatim mi to pripada porad stejny, tah volnejsi je a trochu chrasti, ale zvykl jsem si, horsi tah jsem mel u SMP coax, tenhle je proti tomu mnohem bytelnejsi...

Doslo mi taky, proc ma ten tah ty sroubky z obou stran a uprostred volnou tycku, kdyby k ty tycce byl pripevneny sroubek jako u rolexu, hrozilo by uvolneni, tahle je tam ta tycka nezavisle a muze se tam libovolne otacet, aniz by se vysroubovala ze zavitu a vypadla, ma to docela smysl...

no a jeste bych se vratil k dvoum perovnikum, kalibru 8500, rekl bych ze to neni pro to aby meli vetsi rezervu natahu, ale mozna spis vetsi silu na koax chod, aby nebyl problem se zastavovanim, jako u cal.2500...

post-3900-051105600 1328657778.jpg

Upraveno uživatelem lastam
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Správná recenze. Mohu potvrdit vše co bylo napsáno. Už je taky mám. Asi už nebude moc co dodat.

Ještě se omlouvám za pozdní reakci. Jsem tu krátce a teprve taď jsem objevil vlákno "Recenze hodinek".

A dík za recenzi.

Upraveno uživatelem ZdenekS
  • po měsíci...
Odesláno

krasně jsem si početl a už se na ně taky těším, nakonec jsem se rozhodl pro ně, mám jen jednu malou poznámku ta setrvačka s vláskem je křemíková, ne silikonová

křemík - silicon od toho je pak i Silicon Valley:smile_anim:

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...