Návštěvník tysmek Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Ahoj všem, jako rozenýNovoměsťák a správný patriot jsem zatoužil si pořídit nějaké hodinky PRIM.Bohuzel v rozpočtu nemám takovou částku, abych mohl jednoduše navštívit ELTON azakoupit si třeba moc pěkné PRIM TIGER 45. Začal jsem tedy důsledně sledovatprodejní forum, nicméně jsem zjistil, že se téměř žádné hodinky PRIMnenabízejí. Čím to je přátelé?:-) Nikdo si PRIM nekupuje, nebo když už si jekoupí, z ruky je nedá? Jediné, na co se dánarazit jinde jsou všechno hodinky z let hluboké totality. Pořád jsou tokvalitní a pěkné kusy, ale přeci jen už to není úplně ono. Kde jste třebasehnali a případně v jaké cenové relaci letecké hodinky PRIM? Děkuji všem zareakci a případně info, kde by se dali PRIM za rozumné peníze sehnat? Pokud tovůbec lze? Možná se jedná už skutečně pouze o zakázkovou výrobu. Díky Honza
bohus76 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Ahoj,vítám Tě na fóru!Možností jak získat vytoužené primky je několik.Nejvíc se jich dá sehnat na Aukru.Počítej s tím,že prim letecké,Sporty1 a 2 a taky například diplomaty jsou dost ceněné a tak slušný stav něco stojí.Až budeš mít 50příspěvků,můžeš si dát poptávku zde na foru.Další možnost je zakoupit vrak s dobrým strojkem a nechat si v Eltonu předělat do nerez pouzdra Sporty 1,2,traktory.Na traktory,S1,2 mají i ručky,ciferníky apod.stačí se domluvit a nechat si udělat nabídku u paní Krskové z Eltonu.
mischa Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Cena leteckých se pohybuje kolem 5000 Kč, ovšem jsou též totalitní. Soudobá produkce Eltonu se zde vyskytuje tak málo ze dvou důvodů. První je, že je tu hodně málo majitelů těchto hodinek, tipnul bych si tak do 100 lidí, cena těch hodinek je hodně vysoká, takže je dost těch, kteří tuto cenu neakceptují, nebo na to prostě nemají, i kdyby chtěli. Druhý důvod z toho už vyplývá- v případě, že je někdo majitelem těchto kusů, dal za hodinky hromadu peněz, při jejich prodeji by však mohl počítat s cenou cca třetinovou.
Josef01 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 (upraveno) Primky (Igen 45 exclusive edition) jsem si koupil a to už bych raději pustil Omegy než PRIM, protože takových hodinek se tady objeví pár za 10 let Upraveno 5. ledna 2012 uživatelem Josef01
Návštěvník tysmek Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Diky moc za odpovědi. Zkusím mrknout na Aukro a nějaký kousek zachytit. Poptám se asi ještě přímo v Eltonu, s některými lidmi z vyvoje se znám osobně. Třeba mě něco poradí. Ty letecké jsou pěkné, 5 tis. bych za ně klidně dal:-) Osobně tedy dost prahnu po leteckých Steinhart alespoň velikosti 47mm, ale Prim je proste domov:-) H.
bohus76 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Osobně bych doporučil Sporty 1 /igeny/ v nerezu,nebo prim traktor v nerezu,bud bez datumu nebo s datumem viz.foto.
kutilprim Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Diky moc za odpovědi. Zkusím mrknout na Aukro a nějaký kousek zachytit. Poptám se asi ještě přímo v Eltonu, s některými lidmi z vyvoje se znám osobně. Třeba mě něco poradí. Ty letecké jsou pěkné, 5 tis. bych za ně klidně dal:-) Osobně tedy dost prahnu po leteckých Steinhart alespoň velikosti 47mm, ale Prim je proste domov:-) H. Hlavně si nekup s číslem 215 Pokud by jsi po nich zatoužil můžeš si je poskládat
cody Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Ahoj tysmeku. Škoda, že jsi se neobjevil před měsícem... mohl jsi si splnit oba sny za rozumnej peníz. Už jsou bohužel pryč oboje, rozdělili se:-( Pilotni Steinharty 47mm L.E. ChMag Prim Linea L.E. ChMag
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se