Coolidge Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 dantechno, instant: sory hosi, zapomel sem tam dat smajla , tak teda
instant Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 nech tu len tak netlacham: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Chlapi: objednal jsem si dnes svoje první Seika: http://www.azwatch.cz/hodinky/se052b-seiko-auto-diver-s-iia-b Co si o nich myslíte? Má je někdo z Vás?
Dantechno Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Ty maji statisice spokojenych uzivatelu. Je to proste klasika...
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Díky pane,ve středu maji dorazit,jen mě trošku překvapilo že nemaji safírové sklo. Ještě dotázek-dá se ten ocelový pásek vyměnit za kožený? A kde se ten kožený dá sehnat přímo na ten můj model co jsem dával v odkazu.Moc díky za Vaše reakce.
Dantechno Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) Safir nemaji - Seiko na vetsinu svych Divers modelu dava Hardlex... Das na ne jakykoliv remen siroky 22mm(guma, kuze, tah ). Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem Dantechno
Chorche Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Chlapi: objednal jsem si dnes svoje první Seika: http://www.azwatch.cz/hodinky/se052b-seiko-auto-diver-s-iia-b Co si o nich myslíte? Má je někdo z Vás? Moje první pořádný hodinky a koupím si je znova, protože jsou super, jednoznačně dobrá volba! Řemen na ně dej jakýkoliv 22mm, který se ti bude líbit
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Bože,Bože!!! Díky moc chlapi!!! Mě spadnul kámen ze srdce!!! Trošku jsem pak měl strach že jsem se unáhlil...prej v noci ty Seika svítí hodně dobře a to lumi je opravdu perfektní tak jsem zvědavý.Jinak si myslím že ten kovový pásek těm hodinkám bude asi slušet nejlépe.Jaký máte Vy ostatní?
ggrand Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 laskajefajn: S tím svícením je to sice pravda, ale třeba Monstra jsou na tom ještě líp. Nějaké srovnání najdeš v sekci Fotogalerie->Nightshots. Jinak tah je na těch SKX007 prý chrastítko. Nikdy jsem ho neviděl naživo,ale Financ měl na srazu nějaký jubilee tah z ebayje s plnýma koncovkama(u pouzdra) na svých SKX007, seděl pěkně, nebyl zas nějak extra drahý(kolem 50-60$) a měl sponu na tlačítka.
Coolidge Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 kontrolni otazka: lze povazovat seiko atlas za potapky?
ggrand Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) Coolidge: Asi striktně vzato ne. Sice mají WR200m, ale není to Diver´s 200m. Tak proto ne. Ale nám tady to určitě vadit nebude, jsou tu i hodinky s WR100m. Třeba jiné pětky SKZ245-255 mají Diver´s 200m a tsunami na dýnku, ty jsou potápky na 100%. Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem ggrand
ggrand Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Fotka sice není moje, ale je moje oblíbená : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj
Chorche Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Bože,Bože!!! Díky moc chlapi!!! Mě spadnul kámen ze srdce!!! Trošku jsem pak měl strach že jsem se unáhlil...prej v noci ty Seika svítí hodně dobře a to lumi je opravdu perfektní tak jsem zvědavý. Jinak si myslím že ten kovový pásek těm hodinkám bude asi slušet nejlépe.Jaký máte Vy ostatní? Ten jubilee tah na SKX007 vypadá hezky, ale je dobrý tak akorát na depilaci a chrastítko je to taky. Vydržel jsem ho nosit celkem dlouho, ale jak jsem přezul jednou na řemen, už na něm zůstaly. Dobrý tah se dá ale vždycky dokoupit.
instant Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Bože,Bože!!! Díky moc chlapi!!! Mě spadnul kámen ze srdce!!! Trošku jsem pak měl strach že jsem se unáhlil...prej v noci ty Seika svítí hodně dobře a to lumi je opravdu perfektní tak jsem zvědavý. Jinak si myslím že ten kovový pásek těm hodinkám bude asi slušet nejlépe.Jaký máte Vy ostatní? Vlakno 1 Vlakno 2
tombed Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 ještě jednou MM a 7002, jiné Seika nemám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolidge Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 seiko atlas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) sakra chlapi, mě tak rozčiluje, že se vetšina potápek od Seika dělá ve velikosti 42mm a tudíž jsou pro mě nenositelný... napadají vás nějaký potápky krom SRPů(ty mám) a Monster (ty nechci) ve velikosti 44mm a výše cca do 5K? ještě doplním nechci ani Suma (přes cen. limit) a Stargate (nelíbí), prostě jde mi o to, jestli mi nějaký větší potápky od Seika neunikají... Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem Rudykopalsson
zrno Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 moje seiko rodina potápky / nepotápky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Rudykopalsson: Stargejty(skz323-329), Frankenmonstry(skz245-255), 6309.
onney Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 moje bejvalky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se