Zeppelin Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Čaute, hodinky tu každý zná takže nebudu psát co všechno mají apod. Dneska mi je prodal kolega z Hodonínska Jsem z nich úplně nadšený, je to prostě jiná liga než předtím jsem měl Steinharty. Ted bych jenom potřeboval nějaký hodně levný natahovač, nevíte někdo kde koupit ? Jsem ještě student takže si nemůžu dovolit nějaký drahý. A omlouvám se za kvalitu fotek, foceno mobilem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zelus Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Škoda těch fotek - jinak hodinky jsou naprosto úžasný :-) Zkus to prosím líp nafotit ;-)
Horhe Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Gratulace, moc pěkný hodinky. Jo a nejlevnější natahovač je tvoje zápěstí. Stačí když je budeš nosit
Chorche Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Mít zrovna cash, byly moje...takže aspoň gratulace!
Zeppelin Odesláno 8. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Škoda těch fotek - jinak hodinky jsou naprosto úžasný :-) Zkus to prosím líp nafotit ;-) Momentálně doma nemám foták tak proto ty hnusné fotky přes mobil
Zeppelin Odesláno 8. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Gratulace, moc pěkný hodinky. Jo a nejlevnější natahovač je tvoje zápěstí. Stačí když je budeš nosit To je pravda ale někdy se prostě stane že je třeba 2 dny nebudu nosit a přestanou jít. Škoda že nemají rezervu nátahu aspon 100hodin
T1000 Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Krásné londžínky, GRATULACE! Tak ať z nich máš jen radost.
Zeppelin Odesláno 9. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Krásné londžínky, GRATULACE! Tak ať z nich máš jen radost. Díky mooc
semi001 Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Taky jsem na ně už koukal, jsou moc krásný
lastam Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Gratulace, hodinky na každodenní nošení...
spineshank Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 taky se přidávám a gratuluju co se týče natahovače mrkni u Conrada do 1000,- se vlezeš
Zeppelin Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Děkuju vám.... Longiny mi dělají den ode dne větší a větší radost Spolužáci ve škole se mi tak trochu vysmáli ale oni nevědí co jsou to dobré hodinky
Návštěvník pitrs182 Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Spolužáky neřeš:-) Hlavně že máš ty radost!
Zeppelin Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Spolužáky neřeš:-) Hlavně že máš ty radost! Jasné, díky Ti za krásné hodinky Konečně jsem se segrou do páru co se týče Longines
Prouky Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Gratuluji, skvělá volba. Teď jsem dostal natahovač od Conrad pro dvoje hodinky a má v akci za 870.-Kč natahovač pro jedny hodinky. Ať hodinky slouží k plné spokojenosti. A s kolegy študáky si nedělej hlavu. Však někteří také dospějí.
Zeppelin Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Gratuluji, skvělá volba. Teď jsem dostal natahovač od Conrad pro dvoje hodinky a má v akci za 870.-Kč natahovač pro jedny hodinky. Ať hodinky slouží k plné spokojenosti. A s kolegy študáky si nedělej hlavu. Však někteří také dospějí. Díky Pořád nevím jestli si mám koupit natahovač pro 1 nebo 2 hodinky, protože v budoucnu určitě zase nějaké automaty budu mít
Zeppelin Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Jen co je pro mě tak trochu škoda že nemají průhled na strojek ,rád bych ho viděl na živo jak pracuje
Almi Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 taktiež gratulujem. sú to fakt výborné univerzálky, mne osobne robia radosť už asi rok a ešte som sa ich neprejedol budeš spokojný určite
Zeppelin Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 taktiež gratulujem. sú to fakt výborné univerzálky, mne osobne robia radosť už asi rok a ešte som sa ich neprejedol budeš spokojný určite Dakujem, ano zatím jsem maximálně spokojený a doufám že to tak vydrží napořád
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se