Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čaute, hodinky tu každý zná takže nebudu psát co všechno mají apod. Dneska mi je prodal kolega z Hodonínska :D Jsem z nich úplně nadšený, je to prostě jiná liga než předtím jsem měl Steinharty. Ted bych jenom potřeboval nějaký hodně levný natahovač, nevíte někdo kde koupit ? Jsem ještě student takže si nemůžu dovolit nějaký drahý. A omlouvám se za kvalitu fotek, foceno mobilem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Škoda těch fotek - jinak hodinky jsou naprosto úžasný :-) Zkus to prosím líp nafotit ;-)

Momentálně doma nemám foták tak proto ty hnusné fotky přes mobil :D

Odesláno

Gratulace, moc pěkný hodinky. Jo a nejlevnější natahovač je tvoje zápěstí. Stačí když je budeš nosit Posted Image

To je pravda ale někdy se prostě stane že je třeba 2 dny nebudu nosit a přestanou jít. Škoda že nemají rezervu nátahu aspon 100hodin :D

Odesláno

Děkuju vám.... Longiny mi dělají den ode dne větší a větší radost :angel: Spolužáci ve škole se mi tak trochu vysmáli ale oni nevědí co jsou to dobré hodinky :D

Odesláno

Gratuluji, skvělá volba. Teď jsem dostal natahovač od Conrad pro dvoje hodinky a má v akci za 870.-Kč natahovač pro jedny hodinky. Ať hodinky slouží k plné spokojenosti. A s kolegy študáky si nedělej hlavu. Však někteří také dospějí.

Odesláno

Gratuluji, skvělá volba. Teď jsem dostal natahovač od Conrad pro dvoje hodinky a má v akci za 870.-Kč natahovač pro jedny hodinky. Ať hodinky slouží k plné spokojenosti. A s kolegy študáky si nedělej hlavu. Však někteří také dospějí.

Díky :) Pořád nevím jestli si mám koupit natahovač pro 1 nebo 2 hodinky, protože v budoucnu určitě zase nějaké automaty budu mít :worried_anim:

Odesláno

taktiež gratulujem. sú to fakt výborné univerzálky, mne osobne robia radosť už asi rok a ešte som sa ich neprejedol :)

budeš spokojný určite

Odesláno

taktiež gratulujem. sú to fakt výborné univerzálky, mne osobne robia radosť už asi rok a ešte som sa ich neprejedol :)

budeš spokojný určite

Dakujem, ano zatím jsem maximálně spokojený a doufám že to tak vydrží napořád :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...