Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím...rozhodl jsem se pořídit si své první hodinky za víc jak 1000 :notworthy:...můj cenový strop je +/- 5000...rád byhch něco alespoň >40 mm, ideálně pilotky či chronograf...s kovovým řemenem. Jestli automat či quartz nějak neřeším....vybírám mezi následujícími:

orient CEU07008D zde

seiko SNA413P1 zde

casio EF527D zde

festina F-16488 zde

nevím jak je to s kvalitou u casio/festina...osobně bych nejrdaši šel do těch pilotech od seika, případně ten orient - poradíte ? Taky nevím, jak je to s prodejcem citywatches.co.uk - reference ?

díky

Odesláno

tak už mi šla hlava kolem co vybrat, tak jsem se nakonec rozhodl pro seika SNA413P1 od citywatches.co.uk za solidní peníz...tak doufám, že brzy dorazí...výhledově bych asi šel pak do nějakých automatů od seika :rolleyes:

Odesláno (upraveno)
  V 9. 1. 2012 v 9:41, 'gab79' napsal:

casio EF527D zde

festina F-16488 zde

Ačkoliv se necítím extra povolaný k tomu dávat rady, na mnoha vláknech se tu člověk dočte něco ve stylu "Casio a Festina nekupuj a radši se ani neptej proč" atp., takže jsi asi nezvolil nejhůř:)

Upraveno uživatelem Vit3k
Odesláno
  V 13. 1. 2012 v 16:32, 'Vit3k' napsal:

Ačkoliv se necítím extra povolaný k tomu dávat rady, na mnoha vláknech se tu člověk dočte něco ve stylu "Casio a Festina nekupuj a radši se ani neptej proč" atp., takže pokud se ti i míň líbí, na základě zkušeností zkušených bych tyhle dvě možnosti vyřadil:)

To je dobra perla. Hodinky si clovek kupuje pro sebe na zaklade ze se mu libej, a ne proto, aby mu jich "odbornici" z chronomagu odklepli. Takze klid, hodinky budes nosit jenom ty, nikdo jinej. Vybirej podle sveho vkusu.

Casio jsou dobra volba, kvalita proverena casem. Kdyz uz ale automaty za 5 tisic, tak bych se kouknul po seikach a orientech, jsou to pekne osobitni hodinky za dobry peniz.

Tak se rozhodni, protoze v tehle kategorii je to uz celkem rozdil. Quartz nebo mechanika?

Odesláno (upraveno)

Pekny casia dle tveho vkusu tady: http://forum.chronom...-do-cca-3000kc/

O seikach a orientech je tady mnoho vlaken, jenom pouzi vyhledavani.

Jeste k tomu citywatches.co.uk - je to jeden z nejlepsich webovych obchodu. Sklad maji v uk, cili neplatis zadny dph ani clo a hodinky mas do par dnu doma. Eshop muzu jenom doporucit, stejne tak jako jeste dalsi clenove fora ktery s nim maji taky jenom pozitivni zkusenosti. Takze zadni strachy.

Upraveno uživatelem mmcmxcix
Odesláno

tak už jsou doma...celkem mě překvapilo jak jsou relativně malé...dle fotek se zdály větší...neva...myslím, že na mojí ruce vypadají ok.

Odesláno (upraveno)

Tak bohužel radost z hodinek trvala pouze jeden den. Dnes jsem zjistil, že se hodinky samy náhodně zastavují, takže je bohužel zřejmě čeká cesta zpět do Citywatches.co.uk :(

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Upraveno uživatelem gab79
Odesláno (upraveno)

Jedná se o quartz hodinky na baterii...seiko sna413. No nechci vypadat jako úplný blb, ale doufám, že hodinky na baterku se nenatahují. Nevím jestli je v tom ještě nějaká finta.

Upraveno uživatelem gab79
Odesláno (upraveno)

Uf, no to je blby. Co vim ale, tak citawatches pred odeslanim hodinky peclive kontroluji, tak nevim jak se to mohlo stat. Zkus jim napsat email a nejak se domluvit na reklamaci.

Upraveno uživatelem mmcmxcix
Odesláno

Už jsem jim psal... Uvidíme co odpoví. Každopádně jak říkám, to, že se hodinky zastavují jsem zjistil až dnes. Mám je od pátku... Možná slabá baterka... Ale zase v návodu píší, že slabou baterii indikuje vteřinová ručička, která začne běžet po 2 vteřinách.

Odesláno

Tak po několika Emailových zprávách jsem dnes hodinky zabalil a odeslal směr citywatches.co.uk

Celá ta sranda mě vyjde na 450,- tak uvidíme. Možná, že jen dochází baterka... Možná ne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...