Coolik Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Ahoj, chtěl bych se zeptat místních zkušených, jestli existuje Breitling Navitimer v kvartzu? Jedna kolegyně v práci je dostala darem a mě se to fakt nezdá :-). Je to model s bílým ciferníkem a třemi sub-dialy. Každopádně tam skáče vteřinovka, což mě přivádí na ten quartz. Vypadají nově, takže žádné vintage (na netu jsem našel jenom vintage Navitimer quartz s displejem). Předem díky za názory
Frantik Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Jojo, darovany Navitimery, to je vetsinou jistota
Chorche Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Tak kolegyni neříkej, že má na ruce fake
Coolik Odesláno 11. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Tak kolegyni neříkej, že má na ruce fake Jo neměl jsem to srdce něco říkat, zmohl jsem se jenom na "jo jsou hezký" :-)
Frantik Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Jo neměl jsem to srdce něco říkat, zmohl jsem se jenom na "jo jsou hezký" :-) Pokud je dostala od nejakyho chlapa, tak ji rekni pravdu, at se vykasle na smejda, kterej ji dava padelek a muzes si u ni udelat očko
Ajaka Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 A to nevíte, pánové, že která originál nepozná, ta si ho nezaslouží? :-)Je možné, že se napálil i darující. Setkávám se s tím denně.
Frantik Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 A to nevíte, pánové, že která originál nepozná, ta si ho nezaslouží? :-) Je možné, že se napálil i darující. Setkávám se s tím denně. Urcite Darujici, ktery koupil šmuk za pár Eur a daruje ho sve holce jako Breitling Navitimer za desítky tisíc je hodně napálený
Ajaka Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Urcite Darujici, ktery koupil šmuk za pár Eur a daruje ho sve holce jako Breitling Navitimer za desítky tisíc je hodně napálený Tyhle fake občas prodávají za desítky tisíc také, jen je těch tisíců o několik desítek méně. :-) Okopčí v reálné podobě i doklady a pak už jen loví tu správnou kavku. Nosí to spousta lidí a ani o tom neví. O osud slečny bych se nebála, jednoho dne dojde baterie a ona si to zamíří do autorizovaného servisu, kde jí vyvedou z omylu. Jen tvrdím, že kdokoliv, kdo utratí za fake jakoukoliv částku je napálený.
mmichalll Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Nemusí byť napálený, skôr lakomý, nečestný, a neváži si človeka, ktorému dáva "fake" ako darček. Tá žena by sa na toho človeka mala vy*rať.
mmcmxcix Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 (upraveno) Nemusí byť napálený, skôr lakomý, nečestný, a neváži si človeka, ktorému dáva "fake" ako darček. Tá žena by sa na toho človeka mala vy*rať. Jsou to jenom hodinky jezisi. Cituji "Ajaka": kdo original nepozna, ten si ho nezaslouzi. Asi tak. Mne napriklad vylozene irituje, pokud muzi nosi nekvalitni saka nebo topanky za supek. A to jako ted je ten clovek s lacinima topankama lakomy, necestny a nevazi si sam sebe? Upraveno 15. ledna 2012 uživatelem mmcmxcix
sect Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Jsou to jenom hodinky jezisi. Co tady děláš?
Chorche Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Jsou to jenom hodinky jezisi. Cituji "Ajaka": kdo original nepozna, ten si ho nezaslouzi. Asi tak. Mne napriklad vylozene irituje, pokud muzi nosi nekvalitni saka nebo topanky za supek. A to jako ted je ten clovek s lacinima topankama lakomy, necestny a nevazi si sam sebe? Jak JENOM hodinky ??? ...
Dee Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Tak třeba známý mi nedávno horlivě vysvětloval, jak mají kamenní prodejci Breitling přepálené ceny a ohromné marže, protože na internetu si může Navitimery sehnat za 8 000. Když jsem mu to snažil vysvětlit, tak mi vůbec nevěřil (spíš to nechtěl pochopit).
mmcmxcix Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 (upraveno) Tady dobre vidno, co dela kdyz nekdo vytrhne vetu z kontextu. Prectete si jeste jednou cely vlakno a pak muj prispevek, aby jste si mohli propojit muj prispevek a zbytek vlakna. Nemuzete odsuzovat cloveka (pripadne mu nadavat) pro to, ze koupil fake hodinky jako darek, kdyz o hodinkach nevi ani prd. S tim se stretavam pomerne casto, lide uplne neznaly "hodinkarskeho kumstu" pro sve zname kupuji fejkovy breitling ci rolex, no nemaji o tom ani poneti, ziji v tom, ze hodinky jsou prave (dokonce si mysli, ze uplne novy rolex stoji par tisic korun). Je to darek od lidi ktery chteli udelat svym darkem radost, nic vic, nic min. Nemuzete od hodinek neznalych lidi cekat pokani a metafyzicke filozofie na tema hodinky. Uz je muj prispevek jasnejsi? Upraveno 15. ledna 2012 uživatelem mmcmxcix
Frantik Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Tady dobre vidno, co dela kdyz nekdo vytrhne vetu z kontextu. Prectete si jeste jednou cely vlakno a pak muj prispevek, aby jste si mohli propojit muj prispevek a zbytek vlakna. Nemuzete odsuzovat cloveka (pripadne mu nadavat) pro to, ze koupil fake hodinky jako darek, kdyz o hodinkach nevi ani prd. S tim se stretavam pomerne casto, lide uplne neznaly "hodinkarskeho kumstu" pro sve zname kupuji fejkovy breitling ci rolex, no nemaji o tom ani poneti, ziji v tom, ze hodinky jsou prave (dokonce si mysli, ze uplne novy rolex stoji par tisic korun). Je to darek od lidi ktery chteli udelat svym darkem radost, nic vic, nic min. Nemuzete od hodinek neznalych lidi cekat pokani a metafyzicke filozofie na tema hodinky. Uz je muj prispevek jasnejsi? Jasnejsi je, ale je to blbost. Clovek, ktery koupi fejk jako darek, to vlastne s tim darkem nemysli vazne - falesnej darek, falesny umysly. A to lze odsoudit lehce. Nebo co si jako mam myslet o cloveku, kterej mi da neco falesnyho - ze mi chtel udelat radost, ze si me vazi, apod. To tezko. Je to jasnejsi?
mmcmxcix Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 (upraveno) Reknu to takhle. Vyjdi do ulic a ptej se lidi, jestli znaji znacky jako rolex a breitling. A kdyz je znaji, tak se jich zeptej, kolik tak muzu takove hodinky stat. 90% lidi rekne sumu do 10 000 korun. V mem okoli jsem se vzdy setkal jenom s pripadem, ze lidi koupili fejky protoze si mysleli ze jsou prave. S pripadem "falesnej darek, falesny umysly" jsem se setkal jenom jednou. Napriklad i ted na vanoce muj znamej dostal od sve pritelkyne darek fejkovy brajtle navitimery (fejkovy navitimery jsou asi na vzestupu). Co bys delal v takove situaci? Rekl bys pritelkyni ze je falesna mrcha? Znamymu jsem rekl, ze hodinky nejsou prave, ale pry je velice tezke pro laika (jeho pritelkyni) rozeznat to, takze at si s tim nelame hlavu. Upraveno 15. ledna 2012 uživatelem mmcmxcix
sect Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Takže předpokládám že všinchni Tví známí nemají (neovládají) internet, aby se podívali třeba na cenu.........tomu co píšeš se moc věřit nedá........
Frantik Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 (upraveno) Reknu to takhle. Vyjdi do ulic a ptej se lidi, jestli znaji znacky jako rolex a breitling. A kdyz je znaji, tak se jich zeptej, kolik tak muzu takove hodinky stat. 90% lidi rekne sumu do 10 000 korun. V mem okoli jsem se vzdy setkal jenom s pripadem, ze lidi koupili fejky protoze si mysleli ze jsou prave. S pripadem "falesnej darek, falesny umysly" jsem se setkal jenom jednou. Napriklad i ted na vanoce muj znamej dostal od sve pritelkyne darek fejkovy brajtle navitimery (fejkovy navitimery jsou asi na vzestupu). Co bys delal v takove situaci? Rekl bys pritelkyni ze je falesna mrcha? Znamymu jsem rekl, ze hodinky nejsou prave, ale pry je velice tezke pro laika (jeho pritelkyni) rozeznat to, takze at si s tim nelame hlavu. Proc bych mel vyjit do ulic? Staci, kdyz mrknu na web a zjistim, ze jedny Navitimery stoji desitky tisic a nejaky jen par tisic a dojde mi, ze tady neco nehraje. A navic moje pritelkyne je chytra zenska a ne pipina, ktera si nedokaze zjistit realny ceny Breitlingu nebo Rolexu. Upraveno 15. ledna 2012 uživatelem Frantik
Chorche Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Tady dobre vidno, co dela kdyz nekdo vytrhne vetu z kontextu. Prectete si jeste jednou cely vlakno a pak muj prispevek, aby jste si mohli propojit muj prispevek a zbytek vlakna. Nemuzete odsuzovat cloveka (pripadne mu nadavat) pro to, ze koupil fake hodinky jako darek, kdyz o hodinkach nevi ani prd. S tim se stretavam pomerne casto, lide uplne neznaly "hodinkarskeho kumstu" pro sve zname kupuji fejkovy breitling ci rolex, no nemaji o tom ani poneti, ziji v tom, ze hodinky jsou prave (dokonce si mysli, ze uplne novy rolex stoji par tisic korun). Je to darek od lidi ktery chteli udelat svym darkem radost, nic vic, nic min. Nemuzete od hodinek neznalych lidi cekat pokani a metafyzicke filozofie na tema hodinky. Uz je muj prispevek jasnejsi? Reknu to takhle. Vyjdi do ulic a ptej se lidi, jestli znaji znacky jako rolex a breitling. A kdyz je znaji, tak se jich zeptej, kolik tak muzu takove hodinky stat. 90% lidi rekne sumu do 10 000 korun. V mem okoli jsem se vzdy setkal jenom s pripadem, ze lidi koupili fejky protoze si mysleli ze jsou prave. S pripadem "falesnej darek, falesny umysly" jsem se setkal jenom jednou. Napriklad i ted na vanoce muj znamej dostal od sve pritelkyne darek fejkovy brajtle navitimery (fejkovy navitimery jsou asi na vzestupu). Co bys delal v takove situaci? Rekl bys pritelkyni ze je falesna mrcha? Znamymu jsem rekl, ze hodinky nejsou prave, ale pry je velice tezke pro laika (jeho pritelkyni) rozeznat to, takze at si s tim nelame hlavu. Když budu chtít koupit přítelkyni kabelku LV, tak si taky najdu, kolik stojí. A ne, že si budu, jako 90% lidí myslet, že stojí 3000 a koupím fake za 3000. A to vím o kabelkách h...o. V době internetu těžko věřit mylným představám o ceně, pokud je nehledáš na stránkách, kde prodávají faky
mmcmxcix Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 (upraveno) Ja vas chapu. Ja vim, je to k nevire. Delal jsem "chvili" v nakupnim centru, kde byl i stanek s hodinkama (seika, casia, vostoky a nejake modni znacky). Ja primo v tom stanku nedelal, ale delal tam muj znamy, se kterym jsem mel rovnaky sichty, a tedy i prestavky kdy mi vypravel historky z prodeje. Situace, ktere tady popisuji, resil kazdy den nekolikrat. svatky -> nakupni osal -> nakup pres internet -> koupa brajtlingu za "dobrou cenu" -> nasledne vytrizveni a podezreni -> konzultace s hodinarem v nakupnim centru -> uplne vytrizveni a zahanbeni Lide kupuji brajtle za par tisic, protoze VERI tomu, ze jsou prave. Argumenty "navitimery prece stoji 40 000 korun" na nich neplati, protoze pry je koupili z "dobryho obchodu na slevu". K smichu, co? Upraveno 15. ledna 2012 uživatelem mmcmxcix
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se