montemar Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 děsí mě ta podobnost..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Posledni roky nenavidim reklamy v TV, ktere dokazi totalne zmarit dobry film...No a v posledni dobe uz prestavam koukat i na zpravy...hlavne "krimi" edit: jo a jeste neco, pri jizde v aute nekolikrat kontroluju, jestli mam dobre zatazenou rucni brzdu behem jizdy.... Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem cikinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Nemám rád v televizi ty k****sky hlasité reklamy, musím to hned ztlumit.Spím s peřinou otočenou tak, že knoflíky povlečení jsou u nohou.Mobil nosím jen v pravé přední kapse kalhot.V zimě venku nosím vždy čepku, bez ní se cítím špatně.Čepici si nandávám už v budově při východu z bytu a až potom se rozhodnu, jestli je venku teplo.Vždy si ráno obleču nejdříve spodní prádlo, až pak další vrstvy.U bundy musím mít vždy všechny kapsy na zip zapnuté.Než nastartuju auto, vyhodím rychlost i ruční brzdu.Atd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Když každej den vypiju sedmičku vína, je to obsese nebo fóbie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Když každej den vypiju sedmičku vína, je to obsese nebo fóbie? Já jsem na tom ještě o krapet hůř tak by mě to taky zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Když každej den vypiju sedmičku vína, je to obsese nebo fóbie? to je alkoholismus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Když každej den vypiju sedmičku vína, je to obsese nebo fóbie? Já jsem na tom ještě o krapet hůř tak by mě to taky zajímalo To je na úplně jiné vlákno...vlákno o závislostech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 to je alkoholismus Kdepak, to je zásadní nepochopení, to, co jemně naznačil Milis a co mnozí z nás také praktikují a mnozí i rozvíjejí, tak to je zdravá péče o své zdraví, neboť denní (ale opravdu denní) požívání malých dávek alkoholu je prokazatelně zdravé!!! A kdo to tak nedělá, tak si škodí a měl by mít zvýšené platby zdravotního pojištění, protože své zdraví svévolně ohrožuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 to je alkoholismus velmi vulgarni oznaceni pro uprimne myslenou snahu podporit tvorbu cervenych krvinek a tim zlepsit celkove prokrvovani organizmu s pozitivnimi dopady na cinnost mozku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Vždy si ráno obleču nejdříve spodní prádlo, až pak další vrstvy. Aha. No to je fakt obcese Jak by se to mělo dělat, aby to obcesivní nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Kdepak, to je zásadní nepochopení, to, co jemně naznačil Milis a co mnozí z nás také praktikují a mnozí i rozvíjejí, tak to je zdravá péče o své zdraví, neboť denní (ale opravdu denní) požívání malých dávek alkoholu je prokazatelně zdravé!!! A kdo to tak nedělá, tak si škodí a měl by mít zvýšené platby zdravotního pojištění, protože své zdraví svévolně ohrožuje. Hezky řečeno, nicméně denní "decilitráž" pro podporu zdraví je pak velmi individuální záležitostí Mě by sedmička velmi slušně ožrala a to si pak druhý den moc zdravě nepřipadám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Vicemene bych taky byl schopnej vypit lahev vina denne bez nejakych velkych nasledku, ale tak nejak pud sebezachovy me to zakazuje...:-)... musim druhej den do prace, atp...A jen pro upresneni radim se urcite na stranu podpurcu piti vina a cehokoli dobreho, o jidle ani nemluve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 s pozitivnimi dopady na cinnost mozku.. na mozek mám tohlencto, ale je to marný, je to marný,.....je to marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Aha. No to je fakt obcese Jak by se to mělo dělat, aby to obcesivní nebylo? Někdo si totiž obleče nejdřív slipy, pak kalhoty, tričko a až pak ponožky. Což s dovolením nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Někdo si totiž obleče nejdřív slipy, pak kalhoty, tričko a až pak ponožky. Což s dovolením nechápu. jo ponožky... ty mně nedoklaply. Jinak mi ten postup přišel docela normální . slipy, kalhoty, triko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Vicemene bych taky byl schopnej vypit lahev vina denne bez nejakych velkych nasledku, ale tak nejak pud sebezachovy me to zakazuje...:-)... musim druhej den do prace, atp... A jen pro upresneni radim se urcite na stranu podpurcu piti vina a cehokoli dobreho, o jidle ani nemluve... No moment, já du do práce pak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Někdo si totiž obleče nejdřív slipy, pak kalhoty, tričko a až pak ponožky. Což s dovolením nechápu. Půjdu si asi lehnout, přestávám to zvládat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 No moment, já du do práce pak! No, jestli hned potom, co vypijes tu lahev, tak to mas dobry....ostatne nekdy by to tak opravdu nebylo naskodu...:-) Clovek by to v ty praci zvladal lip a hlavne s usmevem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Když každej den vypiju sedmičku vína, je to obsese nebo fóbie? To spíš bude šetření na nepravým místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 No, jestli hned potom, co vypijes tu lahev, tak to mas dobry....ostatne nekdy by to tak opravdu nebylo naskodu...:-) Clovek by to v ty praci zvladal lip a hlavne s usmevem... No tak si nech ty narážky vo alkoholismech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se