Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já musel velice vzpomínat, jestli jsem byl takový či onaký jenom do šestnácti, nebo mi to trvalo až do třiceti, což je ovšem pořád na hony daleko od současnosti ...

Každopádně mi test připadá velice průhledný. 

• po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

Takovy pekny vlakno a zahali 😁.

O vikendu jsem si namontoval do garaze/dilny novej uloznej box na ruzny picoviny. Jako dobry, bavi me takhle rovnat veci a snazit se dosahnout dokonalosti 😂
Nicmene vecer jsme meli nastevu, grilovalo se, popijelo, bylo to fajn. Presto me manzelka opakovane pristihla v garazi, kde na jeji dotaz co tam delam, jsem se zmohl, jen ze si tam neco musim srovat.
Proste pařba dobra, ale presto jsem si nemohl pomoct a nekolikrat se musel vzdalit si  neco jeste doladit 😂

Jak rika Ludek Stanek: je to moc, je to moc???

• Like 2
  • Haha 4
Odesláno

Chlapci, chlapci, jak vy to děláte? Já když pro něco jdu do garáže/sklepa/kanclu, beru si buzolu a minohledačku. Občas mě napadne, že už bych to konečně mohl nějak přerovnat, uklidit, zpřehlednit. Pak si ale uvědomím, kolik síly a energie bych do toho musel vložit, aby byl vidět alespoň náznak změny, že se mi až udělá ouzko. A to nemám rád. Proto mám různý šroubováky/kladívka/metry/lepidla...hezky v několika exemplářích. V bytě, ve sklepě, v garáži, všude. Nenajdu tady, najdu támhle...navíc v OBI je otevřeno každej den až do večera ;)

• Dát hlas 1
Odesláno

@nickolas když mě právě baví a uklidňuje to dělání pořádku. Takže vložený energie nelituju. Jinak to je dílna v provozu, žádná sterilní laboratoř, ale vše má svoje místo. 

Odesláno
před 39 minutami, nickolas napsal:

Chlapci, chlapci, jak vy to děláte? Já když pro něco jdu do garáže/sklepa/kanclu, beru si buzolu a minohledačku. Občas mě napadne, že už bych to konečně mohl nějak přerovnat, uklidit, zpřehlednit. Pak si ale uvědomím, kolik síly a energie bych do toho musel vložit, aby byl vidět alespoň náznak změny, že se mi až udělá ouzko. A to nemám rád. Proto mám různý šroubováky/kladívka/metry/lepidla...hezky v několika exemplářích. V bytě, ve sklepě, v garáži, všude. Nenajdu tady, najdu támhle...navíc v OBI je otevřeno každej den až do večera ;)

Ja kdyz mam jit neco hledat do sklepa nebo do garaze, tak po 30 minutach premlouvani to radsi zabehnu koupit do Baumaxu kterej mam 500m od baraku 😄.  

• Dát hlas 1
Odesláno
před 25 minutami, Vir napsal:

Pořádek musí být 😂 přesto stále něco nemůžu najít 😠

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Hovno, to si fotil v tom OBI!

• Díky 1
  • Haha 3
Odesláno

@Vir kdyz na to tak koukam, jsem nejen bridil, ale i bordelar. Ale za to mam slusnou, byt uplne zbytecnou, sbirku starejch raket 😂

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...