KFL Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 OK, jdu si seradit iqos vajgly do uhledny pyramidky, at zapadnu.
Lamiczka Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 @Bert @KFL Já jsem nasbíral 32 a hodně jsem si musel dávat pozor na příslovce, co u těch tvrzení byly (often, sometimes, ...), vlastně jsem si myslel, že budu mít kolem 100...
M.K. Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 94... no čekal jsem to trojciferný, takže cajk
OndraPod Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Já sem úplně v klidu, kolem 100-120 to je tak Keanu Reevs level Takže vlastně super cool
orol Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Já musel velice vzpomínat, jestli jsem byl takový či onaký jenom do šestnácti, nebo mi to trvalo až do třiceti, což je ovšem pořád na hony daleko od současnosti ... Každopádně mi test připadá velice průhledný.
Nick06 Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 120, test jsem dělal náhodným výběrem a je mě to úplně jedno.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Horhe Odesláno 9. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2024 Aby bylo jasno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Takovy pekny vlakno a zahali . O vikendu jsem si namontoval do garaze/dilny novej uloznej box na ruzny picoviny. Jako dobry, bavi me takhle rovnat veci a snazit se dosahnout dokonalosti . Nicmene vecer jsme meli nastevu, grilovalo se, popijelo, bylo to fajn. Presto me manzelka opakovane pristihla v garazi, kde na jeji dotaz co tam delam, jsem se zmohl, jen ze si tam neco musim srovat. Proste pařba dobra, ale presto jsem si nemohl pomoct a nekolikrat se musel vzdalit si neco jeste doladit Jak rika Ludek Stanek: je to moc, je to moc??? 2 4
nickolas Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Chlapci, chlapci, jak vy to děláte? Já když pro něco jdu do garáže/sklepa/kanclu, beru si buzolu a minohledačku. Občas mě napadne, že už bych to konečně mohl nějak přerovnat, uklidit, zpřehlednit. Pak si ale uvědomím, kolik síly a energie bych do toho musel vložit, aby byl vidět alespoň náznak změny, že se mi až udělá ouzko. A to nemám rád. Proto mám různý šroubováky/kladívka/metry/lepidla...hezky v několika exemplářích. V bytě, ve sklepě, v garáži, všude. Nenajdu tady, najdu támhle...navíc v OBI je otevřeno každej den až do večera 1
warann Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května @nickolas když mě právě baví a uklidňuje to dělání pořádku. Takže vložený energie nelituju. Jinak to je dílna v provozu, žádná sterilní laboratoř, ale vše má svoje místo.
Vir Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Pořádek musí být přesto stále něco nemůžu najít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 2 2
Jarett Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Pořádek musí být, tak je to správné, tak to má být ! 1
Prochy68 Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května před 39 minutami, nickolas napsal: Chlapci, chlapci, jak vy to děláte? Já když pro něco jdu do garáže/sklepa/kanclu, beru si buzolu a minohledačku. Občas mě napadne, že už bych to konečně mohl nějak přerovnat, uklidit, zpřehlednit. Pak si ale uvědomím, kolik síly a energie bych do toho musel vložit, aby byl vidět alespoň náznak změny, že se mi až udělá ouzko. A to nemám rád. Proto mám různý šroubováky/kladívka/metry/lepidla...hezky v několika exemplářích. V bytě, ve sklepě, v garáži, všude. Nenajdu tady, najdu támhle...navíc v OBI je otevřeno každej den až do večera Ja kdyz mam jit neco hledat do sklepa nebo do garaze, tak po 30 minutach premlouvani to radsi zabehnu koupit do Baumaxu kterej mam 500m od baraku . 1
warann Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května @Vir tak už jsem v klidu, proti tobě úplnej břdil. Ale klobouček, pěkný to máš. 1
Prochy68 Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května @Vir Kdybys to mel vsechno na hromade v jedny velky bedne, tak mas po problemu 3 2 2
nickolas Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května před 25 minutami, Vir napsal: Pořádek musí být přesto stále něco nemůžu najít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hovno, to si fotil v tom OBI! 1 3
warann Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května @Vir kdyz na to tak koukam, jsem nejen bridil, ale i bordelar. Ale za to mam slusnou, byt uplne zbytecnou, sbirku starejch raket Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se