strong Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Captain Morgan Private Stock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2012 SCOTCH A DIANA KRALL SMOOTH ATMOSKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palko75 Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2012 Já nejraději Caipirinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Time for Coffee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 SCOTCH A DIANA KRALL SMOOTH ATMOSKA super přesně to samý, ale bez Béček, sosám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 po delší době slušné víno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Belugu, lepsi vodku jsem fakt nepil. Jeste se chystam na Ciroc, na ten jsem opravdu zvedavej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Matusalem Gran Reserva 15y Solera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 (upraveno) Sklenku... Upraveno 31. března 2012 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Koupil jsem zatím neznámé portské, jdu testovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Právě domácí slovenskou (krupinskou) slivovici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 (upraveno) Dopil jsem lahvinku bíleho Alžírského BLANC D'ABOUKIR a musím konstatovat, že rozhodně k těm krevetkám byla dobrá EDIT: 11,5 voltů Upraveno 31. března 2012 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Od někoho jsem dostal láhev CS, ps 2007 od Masaryka - no prostě bašta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Mou oblíbenou značku od kluků z Budějic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddalf Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Ja mam odpito slinivky je svina takze birel ale drive slivovice a co jineho nes pivecko tajne doufam ze si jeste nekdy dam ale spise uz ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 (upraveno) Portské Upraveno 8. dubna 2012 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Právě domácí slovenskou (krupinskou) slivovici Chorche nebodaj chodíš na slovensko do Krupiny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 dneska nic, pálí mě žáha svin. tak jsem zvědav na zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 dneska nic, pálí mě žáha svin. tak jsem zvědav na zítra to chce pořádnou sklenici mléka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 to chce pořádnou sklenici mléka No tak to už mám za sebou, to zas bude noc.Asi nasadím Anacid chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se