Návštěvník Ondra Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 No tak to už mám za sebou, to zas bude noc.Asi nasadím Anacid chjo Tak megnesii a hodně vitamínů.
montemar Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 (upraveno) romanee conti ... ... bych si dal Upraveno 8. dubna 2012 uživatelem montemar
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 No dnes to vypadá na dvoulitra od braníků, jen ho musím někde najít, vím , že tu je, už ho vidím, už ho mám a už ho nepustím.Je to taková nouzovka nějak se mi nechce do hospody protože vím, že by to nedopadlo nejlíp.A to nejde bo mě čeká náročný pracovní zítřek.
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 už asi pátá runda :-) Povokatére................................. .........................................ať Ti chutná
Chorche Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Domácí bílé víno ze Slovenska...a je super.
igor261069 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 už je skoro večer :-), tak se rozhoduji mezi Zaccapou 23 anos gran reserva nebo Pyrat XO reserve. poslední dobou mi nějak nic jiného z tvrdého nejde přes pysky.
Murphy97 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Dnes tu byla krasna nedele, tak 3 tocene Zagorky...
mondeo2 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Dneska tedy nic,.........................po včerejším bowlingu jsem za slušňáka a dělám že mi nic není
Návštěvník Ondra Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) Druhej kousek Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem Ondra
brett Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) červené z JARu... odpovídá Tvá zkušenost popisu vína? Odpovídá cena obsahu? Degustační poznámky: Elegantní vůně moruší s nádechem fialek a borůvek. Nástup chuti je jemný a plynulý s odstíny moruší, ostružin a červeného rybízu, vše podbarveno cedrem a černým pepřem. Chuť je velmi jemná, zralé třísloviny zahalí patro a koncovka je jasně minerální se zřetelnými lesními plody. Víno je jemné, vyzrálé, sametově hladké, harmonické a komplexní. Dlouhá pikantní dochuť přímo láká k dalšímu napití. Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem brett
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se