Návštěvník Ondra Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 No tak to už mám za sebou, to zas bude noc.Asi nasadím Anacid chjo Tak megnesii a hodně vitamínů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 (upraveno) romanee conti ... ... bych si dal Upraveno 8. dubna 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Campari & Soda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 dnes taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 No dnes to vypadá na dvoulitra od braníků, jen ho musím někde najít, vím , že tu je, už ho vidím, už ho mám a už ho nepustím.Je to taková nouzovka nějak se mi nechce do hospody protože vím, že by to nedopadlo nejlíp.A to nejde bo mě čeká náročný pracovní zítřek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 už asi pátá runda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 už asi pátá runda :-) Povokatére................................. .........................................ať Ti chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Domácí bílé víno ze Slovenska...a je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 druhé nejlepší pivo v čechách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 už je skoro večer :-), tak se rozhoduji mezi Zaccapou 23 anos gran reserva nebo Pyrat XO reserve. poslední dobou mi nějak nic jiného z tvrdého nejde přes pysky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Dnes tu byla krasna nedele, tak 3 tocene Zagorky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Dneska tedy nic,.........................po včerejším bowlingu jsem za slušňáka a dělám že mi nic není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) Druhej kousek Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 becherovku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 ST RÉMY XO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 bílou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 zrzavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 červené z JARu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 chystám se na ohnivou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) červené z JARu... odpovídá Tvá zkušenost popisu vína? Odpovídá cena obsahu? Degustační poznámky: Elegantní vůně moruší s nádechem fialek a borůvek. Nástup chuti je jemný a plynulý s odstíny moruší, ostružin a červeného rybízu, vše podbarveno cedrem a černým pepřem. Chuť je velmi jemná, zralé třísloviny zahalí patro a koncovka je jasně minerální se zřetelnými lesními plody. Víno je jemné, vyzrálé, sametově hladké, harmonické a komplexní. Dlouhá pikantní dochuť přímo láká k dalšímu napití. Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se