Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

dnes dobry konak a vyborne fajcivo a uzivam si rodinne posedenie, jednym okom formulky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

co, uz si otvoril ten Hennessy nebodaj? ... ved si vravel, ze nepijes :-) ale pravda...cognac sa nepije, ten sa vychutnava :)

ja nie, to dcera s manželom - uz to popíjaju, ja som si dal len za pohárik!

k tabaku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a toto poznáš? Že vraj velka dobrotka....

skusim aj to!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

mne je jasne, ze zrovnavat sa to neda, ved flaska za cca 900 korun a 50.000 korun je asi v inej lige, ale ja ako laik a amater....

:lol2:

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odesláno

JackDaniels ale zároveň ho i sbírám..... Nemáte někdo foto něčeho zvláštního od této značky? Díky

Odesláno

@maxigabrielg: popravde, toho Richarda som este nemal moznost ochutnat  :helpsmilie:  ;) ... Zato Meukow ano, jedna z najstarsich znaciek konaku, chutovo vyborny, ale kazdy ma svoje chute :) ...  tu je moja mala zbierka, ten VS ma tiez ako Teba, este len caka   :)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

krasna zbierka, Martin!

tak si to nalezite vychutnaj - a ked nieco bude pre teba, tak sa urcite ozvem!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Vím, že každému chutná  něco jiného, ale Hoegaarden se špenátem? Mě teda moc nejede, ale viděl jsem ho jenom s citronem... :eek:

mozes aj Cezar salat, ked chutna....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...