Tondaa73 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 ....včera jsem juchal, tak dnes jen po kapkách.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jimmy-Jimmy Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Jedna ze včerejška. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem Jimmy-Jimmy
Xenomorfus Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Limitka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 dnes dobry konak a vyborne fajcivo a uzivam si rodinne posedenie, jednym okom formulky
martinzberatel Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 co, uz si otvoril ten Hennessy nebodaj? ... ved si vravel, ze nepijes :-) ale pravda...cognac sa nepije, ten sa vychutnava
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) co, uz si otvoril ten Hennessy nebodaj? ... ved si vravel, ze nepijes :-) ale pravda...cognac sa nepije, ten sa vychutnava ja nie, to dcera s manželom - uz to popíjaju, ja som si dal len za pohárik!k tabaku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a toto poznáš? Že vraj velka dobrotka....skusim aj to! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. mne je jasne, ze zrovnavat sa to neda, ved flaska za cca 900 korun a 50.000 korun je asi v inej lige, ale ja ako laik a amater.... Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem maxigabrielg
Frygo Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 JackDaniels ale zároveň ho i sbírám..... Nemáte někdo foto něčeho zvláštního od této značky? Díky
martinzberatel Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 @Frygo: nieco malo foto aj mam Najma ten monogram je nezohnatelny, a stary Gentleman Jack detto.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martinzberatel Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 @maxigabrielg: popravde, toho Richarda som este nemal moznost ochutnat ... Zato Meukow ano, jedna z najstarsich znaciek konaku, chutovo vyborny, ale kazdy ma svoje chute ... tu je moja mala zbierka, ten VS ma tiez ako Teba, este len caka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martinzberatel Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 (upraveno) ale ako spravny martin...uznavam len Remy Martin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: hmm, nejde mi to otocit doprava Upraveno 29. srpna 2015 uživatelem martinzberatel
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 krasna zbierka, Martin!tak si to nalezite vychutnaj - a ked nieco bude pre teba, tak sa urcite ozvem!
Ondrej71 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Nejak mi poslední dobou chutná Hibernal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jettero Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Vím, že to není uroveň zde ostatních ale já tvrdé prostě nepiju Dneska po 400km na motorce to bodlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 hlavne ze ti to chutnalo, preco nie?!
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Vím, že každému chutná něco jiného, ale Hoegaarden se špenátem? Mě teda moc nejede, ale viděl jsem ho jenom s citronem...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Vím, že každému chutná něco jiného, ale Hoegaarden se špenátem? Mě teda moc nejede, ale viděl jsem ho jenom s citronem... mozes aj Cezar salat, ked chutna....
Jettero Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Ty woe to je hoegaarden special= pivo+ citron+led+ mata a to vše v ledové sklenici
Jettero Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 ...jo takhle... jo a ještě jsem zapomněl to zmavé na dně je cukr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se