FrantisekH Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Kdy a kde?mám už sbaleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Ty už bys to na druhou stranu republiky nestíhal, tak klidně vybal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 zrovna dneska mam k dispozici aerotaxi ..mno tak zas nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Aerotaxi? Tak to jo. Letiště v Mošnově je jen 15 km. Tak až půjdeš na přistání, tak dej vědět. Jsem tam za 15 min :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 ok až budu na LKMT aproaching dam ti vědět ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Nejlíp dej znamení zamáváním křídly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Lambrusco u hokeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Nikdo křídly nemával a vše vypito ............ :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Ruby Porto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 hodně nehokejově a jako v tý skladbě od Tučnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Momentálně vynikající osmiletý guatemalský RON BOTRAN Aňejo. Z fotky je zřejmé, že už jsem z něj lehce nakřivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Já dneska něco z Dominikánský.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Pivo, G12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Gin,tonic,led a okurka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Nějaké no name domácí jihomoravské červené ... Dobré!!!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Brette? ty už zas leješ a do hospody nejdeš jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Jsem alkoholik, když jsem si nalil skleničku vína, jdu k počítači a zjistím už tam mám jednu rozpitou...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 kalifx: z tý flašky skoro nic neubylo,dá se říct že je vlastně téměř plná.Tak se naskýtá otázka z čeho to seš vlastně nakřivo.Pokud to tedy není flaška číslo dvě.Já si dám asi slivovici a asi pujdu do virtuální hospody.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 (upraveno) Ve třech dnech volna jsem dva dny maloval kuchyň a jídelnu, kdy jsem experimentoval střídavě s mýdlovou vodou a penetrací a měl nervy nadranc, piju toto: Upraveno 15. května 2011 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Samuraj k samurajovi sedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se