Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pořád jsem se s cenou PILOT'S WORLDTIMER nesrovnal. Bože, jak já se těšil. Ustoupil jsem od hledání chronografu. Přemýšlím, co bych prodal ;-), ale 8550? je fakt prda, to se snad zbláznili. Díval jsem se potom, co jsem rozdýchal neštěstí i na ostatní ceny a jsou krutý. Třeba IWC MONTRE d'Aviateur Top Gun Miramar Big Pilot stojí neuvěřitelných 16100?. Radši jsem se nedíval co stojí Miramar Top Gun chronograf, ten bude stát snad dvacku. Prostě na to nemám, ale tohle nejsou žádné oficiální ceny nýbrž nějaký kšeft. Bůh ví jak to bude, třeba nebude tak zle. Podívám se u nás v Berlíně.

Upraveno uživatelem Enola
  • Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Myslim, ze ceny pujdou trochu dolu, ale zrovna ty Worldtimery se dost hodne povedly a myslim, ze o ne bude zajem. Coz by nejake velke slevy spise brzdilo. Jen ted jeste ziskat nejaky job, kde by to worldtimerstvi clovek vyuzil. :-) Tyhle a klasicke ocelove BP jsou po dlouhem rozjimani nad novou radou moji favorite. Chrona obecne nemusim, 48 je moc, keramika silene zvysuje cenu a je krehka, cervene letadylko nemusim, nazev Top Gun nemusim, vcera dnes a zitra nemusim. Jen se mi moc libi ten zeleny latkovy remen.

Odesláno

Třeba IWC MONTRE d'Aviateur Top Gun Miramar Big Pilot stojí neuvěřitelných 16100?. Radši jsem se nedíval co stojí Miramar Top Gun chronograf, ten bude stát snad dvacku.

Staci kliknout na dalsi list a mas cenu i chrona. A nezapomen, ze BP ma 7 days, to je mnohem drazsi strojovna nez chrono.
Odesláno (upraveno)

Myslim, ze ceny pujdou trochu dolu, ale zrovna ty Worldtimery se dost hodne povedly a myslim, ze o ne bude zajem. Coz by nejake velke slevy spise brzdilo. Jen ted jeste ziskat nejaky job, kde by to worldtimerstvi clovek vyuzil. :-)

Ani bych ten job mít nemusel. Taky se bojím, že cena Worldtimerů dolů nepůjde. Spíš se bojím, že kdyby semi podařilo nějakým zázrakem prachy naškudlit, bude cena ještě vyšší :-(.

Staci kliknout na dalsi list a mas cenu i chrona. A nezapomen, ze BP ma 7 days, to je mnohem drazsi strojovna nez chrono.

No jo, jsem pako. Vůbec jsem nezaregistroval, že jsou sedmidenní.

Odesláno

U me by to tak asi dopadlo, ale ty WeTecka jsou fajne. Jsem milovnik hodinek bez funkci, ktere nevyuziju, takze u me vedou klasicke BP. Do ted me mrzi ze jsem nevzal ty volfdovy.

Odesláno (upraveno)

Bandicoote to je těžký. Zatím jsem všechno kupoval přes net a teď jsem si chtěl užít pocit být obskakován v prodejně se vší parádou , kávička, doutníček ;-) a ono h...o. Možná se mi to ale povede. Našel jsem si na tý stránce frajerský modýlek. Schválně co na něj řekněte, osobně jsem skoro u vytržení, super design IWC Ingenieur Vintage. Cena 5650? a věřím, že s ní půjde ještě něco dělat, ne ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Cetl jsi tohle vlakno? Necetl. Lenost? Ano. EUR 16.100,-.

cetl jsem v tomhle vlaknu, ze ty Miramary jsou kolem 16 a ty Perpetualy kolem 35. o tehle jsem nic necetl, ale necetl jsem jinak extra detailne to je pravda tak jsem to mozna prehledl

Odesláno

Cetl jsi tohle vlakno? Necetl. Lenost? Ano. EUR 16.100,-.

tak ano promin, nasel jsem odkaz kde ty ceny jsou komplet ke vsem, tedy dekuji a je mi to uz jasne 16 stoji oboje zeleny i cerny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...