Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 1. 2012 v 9:27, 'semi001' napsal:

No chystám se v pátek na ně podívat, tak uvidíme

Držím palce. Jsem si jistý, pokud bude u AD vše OK, že po přeleštění budeš překvapenej jak prokouknou. Když tak hned referuj jak si dopadl.
Odesláno

Jdi do nich. Za tu cenu budou po přeleštění super a stokrát lepší než jejich nové modely. Osobně bych si zjistila podle sériového čísla jestli jsou "čisté", aby Ti je některý s autorizovaných servisů nezabavil.

Odesláno

Ahoj všem, nejprve děkuji za příspěvky.

A teď k věci.

Dnes jsem se byl na hodinky podívat: Co se týče antireflexu, po vyleštění jsem tam našel cirka 2mm rýhu, ale nijak hlubokou. Jinak na pouzdru mimo jedné odřeniny nic není. Co mě spíše trhalo srdce, byl kovový tah a jeho stav.

Místama byly části tahu tak od sebe, že byla vidět "osička, drát" . Z jedné strany nešel ani narovnat souběžně s hodinkami, jak to bylo jakési zohýbané:-(

Nevím zdali se toto dá vůbec opravit = jestli má cenu se do toho pouštět.

Jinak cenu paní stanovila na základě kouzultace s AD Dušák, kde jí řekli kolik si za ně má říct.

Výrobní číslo je 854999

Tak co myslíte?

Mimo ten tah jsou v celkem dobré kondici. Zdáli se menší než mé B-42 ale to asi jen na oko, neb mají 42mm.

Děkuji mockrát

Odesláno
Tady je můžeš vidět alternativně na gumě či kůži. Pokud jsou za správný peníze a tikají, tak chybu asi neuděláš a tah snadno nahradíš.
Odesláno
  V 21. 1. 2012 v 10:16, 'semi001' napsal:

A dle toho čísla, se dají zjistit nějaké informace o hodinkách?

Skús sa obrátiť sem, myslím, že dostaneš informácie, ktoré potrebuješ:

BREITLING AUSTRIA AND EASTERN EUROPE - UHREN-VERTRIEBS-GESELLSCHAFT M.B.H.

HANDELSKAI 52 / EINGANG WEHLISTRASSE 29

1200 WIEN

service@breitling.at

Odesláno
  V 21. 1. 2012 v 10:24, 'Kasper' napsal:

Skús sa obrátiť sem, myslím, že dostaneš informácie, ktoré potrebuješ:

BREITLING AUSTRIA AND EASTERN EUROPE - UHREN-VERTRIEBS-GESELLSCHAFT M.B.H.

HANDELSKAI 52 / EINGANG WEHLISTRASSE 29

1200 WIEN

service@breitling.at

Super děkuji mockrát

Odesláno (upraveno)

Ahoj, trošku se tady přiživím. Už jsem to postoval do vlákna co je kde na prodej, ale tady to je asi vhodnější.

Už delší dobu pokukuju po těchto žluťáscích: https://www.chrono24...m=0&tab=details

Myslíte si, že je cena přiměřená? S majitelem jsem mluvil, nemá k tomu žádné papíry a krabice, hodinky jsou prý v dobré kondici (z fotek neni nic videt), ta guma podle me neni original (myslim jako original k hodinkam, naopak original Breitling asi i je).

Tak mi prosím řekněte Vaše názory na cenu.

Díky

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odesláno

Myslim, ze cena je slusna, jenom ten kaucuk s novou sponou stojí dost. Ale zalezi na stavu, nicmene pokud je nechas projit servisem, budou vypadat a slapat dobre. problem je trochu v nesourodosti pouzdra a te spony, ale to je na vkusu.

Odesláno
  V 23. 1. 2012 v 15:22, 'Qwuiddo' napsal:

Diky za nazor, prave si nejsem jisty, jestli by cena nemela byt nizsi prave kvuli tomu, co pises, ze se bude muset absolvovat :)

Hele servis muze stat par tisic, i to bude furt ok. Ale doporucuju se sejit na prodej u nejakeho AD a nechat hodinky overit. Vzhledem k povesti Chrono24 a nekterych pochybnych prodejcu. Ja bych je dokonce nechal i otevřít, aby byla jistota.
Odesláno

Mno tak to každopádně, on mi to dokonce i nabízel, ale já za ně 27 asi nedám. To jsou na ebay hezčí kousky s komplet dokumentací za stejný nebo menší prachy a to mám ještě malou šanci, že se vyhnu celnici :-)

Odesláno (upraveno)

No nakupovat podle virtuální fotky, virtualniho pribehu nebo popisu od virtuálního majitele ma taky svoje rizika :-)

Upraveno uživatelem Frantik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...