Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kluci,....

...není to tak dávno,co jsem s úsměvem pročítal Sibirnayovo prodejní vlákno na libové Datejust na Jibileé,kde hezky popisoval jak ho myslím že dcera vypekla s hláškou,že vypadají jako "Primky"(nic proti nim,ba naopak),když jí naťukával s obrázky Datejust,které jí koupil,nebo kupit chtěl.

Každopádně jsem si pro sebe říkal,...."vždyť tohle já dobře znám a takové fiasko já jsem už dávno absolvoval,když jsem chtěl přítelkyni koupit legendami ověnčené "Rolex-ky",aby měla ty správné hodinky,když má se mnou s chronomagorem takové strpení ":-))). Už jsem pomyšlení na Datejust dávno vzdal,ale co čert nechtěl,při mém permanentním courání se za rodinou k našim západním sousedům jsem narazil na něco,co jsem kdysi dávno v devadesátých letech už viděl,ale úplně jsem na to zapomněl,.....jasně Rolex Perpetual Date/Datejust !!,......když jsem je zahlédl,zaradoval jsem se.

Tyto Rolex měly všechny předpoklady uspět,....,mají sportovní vzhled a místo Jubileé mají Oyster tah s jednoduchou sponou,nejsou vyloženě dámské velikosti (35 mm bez korunky),mají safírové sklo-důležitá věc,mají nezvyklou a tolik "neprovařenou" a navíc odolnou ocelovou lunetu(...trochu alá Rolex Turn-O-Graph),ciferník je také zajímavý svým designem s arabskými číslicemi a temně modrou barvou,cena přijatelná :-).....i po těch letech mají v noci hodinky luminiscenci jak čert :-))

....pořídil jsem jen pár ne moc kvalitních "akčních" fotek,protože jinak to nešlo,....nesundá je totiž teď z ruky :-))))))))))..............ale já jsem rád,že to mám za sebou.

P.S. .....kdyby někddo z Vás měl podobný problém,a toto by bylo řeššení,tak vím ještě o jedněch stejných s jinou barvou ciferníku. David

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Jsou super, škoda (nebo díky bohu?), že moje lepší polovička odmítá nosit hodinky nad 2000.

Detto. Ale mám fintu. Na otázku koľko stáli, odpovedz že len pár tisíc. :) Na Slovensku nie je problém vybrať v tomto limite. :D

Tieto rolexy sú fakt pohľadné. Ciferník s takýmto rozložením číslic a indexov som u Rolexu nezaregistroval. Engine Turned Bezel dáva správnu dávku vintage a s modrým cifrom zase vyzerá aktuálne. Univerzálny kúsok a definitívne hodinky pre dámu.

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

Pěkné hodinky, gratuluju! Máš ale pravdu, luneta je nachlup stejná jako u Prim diplomat, kdyby byly ve zlatě s bílým ciferníkem, tak je to z dálky Prim.

Odesláno

:-))).....moje "dáma" si samozřejmě uvědomuje význam nošení takových to hodinek a musím říct,že se ke všem hodinkám i výborně chová,...........i ví jak se má utahovat korunka i co znamená funkce Datejust :-)

Nádherné hodinky....snad si dáma uvědomuje jaký chronoskvost nosí ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...