Lord Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Tak dnešní úlovek ze skříně, děda je dostal když šel do důchodu (kolem roku 1970), neznal jsem ho umřel kdzž mi byl rok, takže nevím od koho ani za co je měl.Jediné co vím že je měl parkrát. Oddělal sem ten kovový tah, vadil mě.rád bych si je ponechal,ale moc se v tom zatím nevyznám. Takže otázky jsou následující: - model - jsou dobré - a jakej pásek případně k nim fotky špatné lepší udělám až ve dne dík
JJ Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Běžné, dost hezké PRIMky s kalibrem 68. Mám jedny velmi podobné. To zlacení je velice kvalitní (tuším 20 mikronů, dvě vrstvy různě tvrdého zlata). Rozhodně stojí za vyčištění, seřízení apod. Řemínek bych já osobně dal buďto hnědý nebo černý - aligátor nebo tak něco.
Cyber Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Prim v mezidobí loga, zhruba období kolem vzniku hodinek Diplomat - sedmdesátá léta . Kalibr 68, pouzdro většinou chrom, vteřinovka červená, občas v barvě ruček, strojek poslední ze zdobených 68. Nevim o tom, že by se v této době dělalo silné zlacení, většinou jen upravená mosaz. Poslední silně zlacené hodinky jsem viděl s kal. 52. A to 20mikronu, vč.označení s puncem. Jinak pásek bych volil Hirsch přírodní kůže k stříbrnému pouzdru černou, k "zlaceným" hnědou, okrovou, bílou. Jinak moc hezké hodinky.
JJ Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Jak jsem psal, mám stejné pouzdro a je mosazné se silným zlacením, což mi potvrdili i v Eltonu. Údaj o zlacení je i přímo na pouzdře, někde mezi nožkami. Pravda, můj kousek je o něco starší (bochánkové logo) a teď jsem si uvědomil, že v něm je Cal 66, ne 68.
Cyber Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Jak jsem psal, mám stejné pouzdro a je mosazné se silným zlacením, což mi potvrdili i v Eltonu. Údaj o zlacení je i přímo na pouzdře, někde mezi nožkami. Pravda, můj kousek je o něco starší (bochánkové logo) a teď jsem si uvědomil, že v něm je Cal 66, ne 68. No to jsou právě ty rozdíly :-)
Andreas Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 vidím to na světle (cognac) hnědý aligátoří/krokodýlí řemínek.... moc hezké
Lord Odesláno 12. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 haluz vecer kdyz sem psal tak sem je narichtoval tak rano +45minut, super alespon neprijdu pozde
Watch fan Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 Pravdepodobne slepenej vlasek, zavada, kterou by mel odstranit kazdej slusnej hodinar. Cena tak do stovky.
Lord Odesláno 14. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 tak uz jsou u hodinare, serizeni vycisteni cca 260.-
Watch fan Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Odkud ses? mate nejaky drahy hodinare. Asi budu muset zvednout ceny ))
Lord Odesláno 14. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Brno, davam tam hodinky minimalne 10let
Lord Odesláno 14. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 na poštovskou, ještě me doporučil znamej an ty moje stary svycary prej pana Buchtu na Bayerce.Neznate ho nekdo?
watch Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Pred 5 lety jsem za vycisteni hodinek s kal 96 platil 180 Kc, ale automaty jsou mozna drazsi?
Foundryman Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Lorde, jo, Poštovskou znám. Pojal jsem k nim ovšem značnou nedůvěru, když jsem tam přinesl orosený hodinky a hodinář mě přesvědčoval, že je to normální. Tak jsem je vzal jinam a tam zjistili vadné těsnění.
cenek Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 zdravím osazenstvo fóra, dnes jsem se zaregistroval, a jsem totální zelenáč, tak prosím o trošku trpělivosti, pokud napíšu nějakou blbost. Mám stejné primky jako jsou předmětem tohoto vlákna, jen není povrchovou úpravou zlato ale chrom. Povrch je trošku otřený u korunky a zespodu, ale jinak jsou zachovalé, ciferník krásný a sklíčko skoro bez škrábanců. nechal jsem si je vyčistit a poštelovat u hodináře p. Bláhy ve vysočanech. je to ulice na břehu 9, hned nad tím potokem, nejsem pražák, tak nevím jak se jmenuje, prostě 50 m od rohu se Sokolovskou. Vyčistil je a namazal pěkně, za 300 Kč (byly teda zadělané hodně) a teď mi jdou tak, že se za den zpožďují o 5 s. Tolik odpověď na otázku výše. Jinak ač se živím digitálně v IT technologiích, tak jsem původně strojař a mechanická práce mě fascinuje od malička. Takže jsem si tohle fotrum četl sezaujetím hodně dlouho :-) Omlouvám se, že jsem sem takhle vrthnul, nějak jsem začít musel :-) Č Ještě jednu poznámečku, chtěl bych za rozumný peníz sehnat bráchovi primky kaliber 50 cca do 500 Kč v dobrém stavu. Psal jsem o tom již do sekce prodám k hodinkám, jaké bych si představoval. Kdyžtak díky za nabídky. Mějte se
Foundryman Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Lorde, švýcary k Hanákovi, holt je jedinej, ostatní k p. Konečnému na Masné 18.
Lord Odesláno 14. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 2 Foundryman: dik za info, na tu Masnou jsem myslel taky
Andreas Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Cenek: Čeňku, Čeňku.... už v tom lítáš :-) Vítej do klubu ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se