SvoP43 Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Sice opožděně ale o to větší chvála. Od NIGHTinGALE jsem kupoval své první hodinky na Chronomagu. I když se jednalo o obyčejné cibule, tak popis byl výborný, naprosto odpovídající. Rovněž zaslání rychlé a perfektně zabalené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Byl to náš druhý obchod a opět spolehlivě a bez problémů.Možná by příště mohl být v balíku návod,jak se k hodinkám propracovat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Taky musím zanechat jeden komentář pro Michala Hodinky poslal ihned, já je platil až po převzetí. Kdyby se takhle dalo obchodovat s každým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Nakupovat od Michala je radost. Vše bylo perfektní.Budu opakovat již několikrát vyřčené, ale to balení je opravdu precizní. Člověk zde má možnost si proces vybalování skutečně užít. Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Nakupovat od Michala je radost. Vše bylo perfektní.Budu opakovat již několikrát vyřčené, ale to balení je opravdu precizní. Člověk zde má možnost si proces vybalování skutečně užít. Moc děkuji. Taky jsem krabici od něj měl celý den ve stole a vybalování jsem si užil až večer doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Připojuji se do řady s pozitivním hodnocením a díky za maximální vstřícnost - rezervace, osobní předání, půjčení hodinek na vyzkoušení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Parada. Rychla komunikace, vse dopadlo ok. Zasilka vzorove zabalena. Vsem doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 zabalení bylo opravdu perfektní, snad ještě dražší než samotné PRIMky a rychlost to teda taky byladíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Tak se i já přidám s velmi pozitivní zkušeností. Ráno jsem zaplatil a odpoledne jsem měl hodinky na zápěstí. Michal mi je transportoval osobně z Prahy do Brna. Ještě jednou mu tímto děkuji za super obchod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Rychlá komunikace, platba vše OK.Ať hodinky slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Super komunikace vstřícnost vše souhlasíDoporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Rychlý a jednoduchý obchod. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 Sice maličkost, ale vše bez problémů. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cairon Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Vše v pořádku, jako kupující hodnotím na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Vse v naprostem poradku. Moc diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Super, vše jak inzerováno, osobně jsme se setkali a příjemně pokecali o hodinkách autech..... Jen jsem zapomněl telefon v autě a manželka se mi nemohla celý večer dovolat a omluva, že jsem kupoval hodinky, byla nepochopena. A to ještě neví že dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Za mě vše na jedničku,zabaleno tak,že jsem s tím 10minut na poště zápasil Ještě jednou děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Vse bylo presne, jak bylo domluveno.. rychle odeslani!Vic takových!Dekuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lm Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Vše bylo v pořádku, moc dobře zabaleno. Výrok - bez výhrad. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Tak koukám už 2 obchod zas za 1 super zabaleno tolik bublinek jsem dlouho neviděl vše sedí dle inzerátu nu prostě spokojenost co víc si přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se