Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, na fotkách jsou určitě originály. Akorát že fotky má ztažené z netu (tipuju to na japonské stránky). Chtělo by to foto konkrétních prodávaných hodinek.

Mimochodem tenhle model se už tady jako fejk objevil.

Odesláno

Ahoj, přesně jak píše Ski

pi, napis prodejci o reálné foto a na googlu najdeš několik stránek jak poznat fake. Cena je opravdu nízká. Na ebay startují kolem 280usd a u nás od 8tis.kč. Osobně jsem zvolil dražší variantu a šel do těch u nás. Aukro jsem taky zvažoval, ale měl jsem strach z fejků. Dej pak vědět jak to dopadlo

Odesláno

Na tých foto sú určite originály,jak už povedali chlapi predo mnou. Jeden kamarát si kupoval PRC200 u nás na Slovenskom Aukre, za 200 Eur, čo je asi približná suma( aspoň myslím) ako tu. Hodinky boli originál, potvrdili to aj v hodinárstve, ALE..boli robené pre Čínsky trh, to znamená že krabička, aj papiere k hodinkám boli po čínsky. Proste sú tam o mnoho lacnejšie ako u nás v EU, tak to objednávajú tam a u nás predávajú na Aukrách. Takže keď si ich kúpiš , daj vedieť či boli na krabičke čínske znakyPosted Image

Odesláno

Pozor na áčkové kopie, všechno sedí kromě uchycení rafiček, pokud ty hodinky vidíš poprvé určitě to nepoznáš.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Prosím o radu, koupil jsem tyhle hodinky, jedná se o použité, tak sonduji, jestli se jedná o originál, protože jsem k nim nedostal doklad o nákupu. Posílám několik fotografií. Pořád si říkám, že kdo se moc ptá, moc doví, snad nedělám chybu. Díky za pomoc.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Já se v tom nijak extra nevyznám, ale přijdou mi v pohodě. Při srovnání s fotkama originálu jsem žádný rozdíly nenašel.

edit: Ty ručičky opravdu vypadají, že by měly mít nějakou luminiscenci...

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Podle čeho usuzujete?

Stačí se podivat na zpracování spony náramku, nebo umístění datumovky atd.

Vzhledem k tomu, že pravé hodinky mají luminisceční indexy a ručky, tak je to jasné ne?

Odesláno

Luminiscenční indexy beru zpět, teď jsem na ně svítil mobilem a najednou, když jsem zhasnul, tak svítí, omlouvám se. Datumovka vypadá podle toho obrázku z Amazonu úplně stejně. Cy by na ní mělo být jiné?

Odesláno (upraveno)

USER47: Lumi indexy (na konci kovového indexu ta malá obdélníková ploška) to má a umístění datumovky je úplně mimo střed indexů. Když tomu nerozumíš, tak tady nepovídej pohádky. Ještě doplním, že i font je slabší než má být, jiné ručky atd., mraky rozdílů....

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno (upraveno)

OK, to je v pohodě. Já koukal na tu datumovku, na téhle fotce je vidět, že je šejdrem, ale když na ni koukám teď, tak je na středu. Ten font je slabší, to je fakt. Tak jsem asi naletěl, to mi neděláte pěkný večer, ach jo. Udělám z nich pracovní stroje a až lehnou, tak lehnou, dnes jsem je nařídil, tak uvidím, jakou budou mít odchylku.

Upraveno uživatelem sara11
Odesláno

Nejvíc mě vytáčí, že to jsou takové detaily, kterých si člověk nikdy nevšimne a zjistí to až při podrobném prozkoumání. Mně se líbilo, že k tomu bylo vše, co jsem si zkouknul na YouTube, krabice originál, všechny papíry, náhradní část tahu, prostě jsem neměl pochyby, no jo s tím se nic nenadělá. Ještě je nechám prohlédnout v hodinářství a když mi to všechno potvrdí, tak to budu řešit dál, na prodávajícího mám kontakt, tak uvidím jak to dopadne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...