Quido Morava Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 (upraveno) Hamiltony se mi líbí a tyhle jsou fakt parádní. Na tom hnědém koženém řemenu by šly i k obleku, jen mi na něm nesedí to racing děrování A možná jsem divný, ale líbí se mi i na té gumě. na té gumně už k obleku nejdou vůbec.... no hele, když si vezmeš pořádný zvonáče s širokým páskem a řádnou sponou, košili s dlouhým špičatým límcem a ohrnutými rukávy, na krk a druhou ruku barevný korálky, naleštěný boty "koně", a přijedeš ve starý kabriolet felicii, tak ten řemen je k tomu naprosto coll Upraveno 7. února 2012 uživatelem Quido Morava
Leviathan Odesláno 8. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2012 (upraveno) no mne sa napr. retro paci;;:-) Len nevidim, co ma na ruke. ale s mierou... na té gumně už k obleku nejdou vůbec.... no hele, když si vezmeš pořádný zvonáče s širokým páskem a řádnou sponou, košili s dlouhým špičatým límcem a ohrnutými rukávy, na krk a druhou ruku barevný korálky, naleštěný boty "koně", a přijedeš ve starý kabriolet felicii, tak ten řemen je k tomu naprosto coll Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. února 2012 uživatelem Leviathan
jacube Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 (upraveno) Moc pěkné hodinky. EDIT: pardon, neplevelím již odkazy na jiné hodinky. Upraveno 8. února 2012 uživatelem jacube
Návštěvník brequet Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Je to opravdu nádhera,retro. Již hodně dlouho na ně myslím a říkám si,že za ty peníze tolik krásy stojí za to.Už jsem je začal shánět.
Leviathan Odesláno 17. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2012 stojí za to.:-) Je to opravdu nádhera,retro. Již hodně dlouho na ně myslím a říkám si,že za ty peníze tolik krásy stojí za to. Už jsem je začal shánět.
vrcan Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 neskoro ale predsa - parada, super, netradicna ale super kupa!! a ten stav je tip top...
Chumpus Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Jinde to zapadlo, tak to drze dávám sem, kde diskuse kvetla. Už je potvrzené, že tyto dvě nové varianty nejsou limitované edice, ale běžný prodej. Jsem zvědavý na cenu.
financ Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Modrá limitka má víc šťávy. Líbí, ale nekoupil bych si je
Leviathan Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 hmm..ten strieborny dial nevyzera zle a robu ich univerzalnejsie.Ja si tie moje mode uzivam....
Chosef76 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Stříbrná verze mě vůbec nezaujala, naopak z té modré jsem nadšený.
StanoBare Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Predvčerom som na modré pozeral v Amsterdame na letisku. Sú skutočne nádherné, tvar puzdra, vrstvenná vnútorná luneta, tá modrá farba - prebíjali zvyšok z vystavenej kolekcie Hamiltonu....akurát ručičky...neviem, či to bolo odleskom v predajni, ale zdali sa mi dosť tenké. Keby trochu napučneli, nehneval by som sa
Leviathan Odesláno 19. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2012 (upraveno) su tak akurat:-) no silno uvazujem, ze ich na leto prezujem koli vode. Uz som ich videl na meshi, ale nebolo to ono. Snad daky "tropic" retro gumak... Bohuzial, modry ISOFRANE tam nenacpem...a toto nie su ani diverky.... Predvčerom som na modré pozeral v Amsterdame na letisku. Sú skutočne nádherné, tvar puzdra, vrstvenná vnútorná luneta, tá modrá farba - prebíjali zvyšok z vystavenej kolekcie Hamiltonu....akurát ručičky...neviem, či to bolo odleskom v predajni, ale zdali sa mi dosť tenké. Keby trochu napučneli, nehneval by som sa Upraveno 19. března 2012 uživatelem Leviathan
sashator Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Tak se hlásím k Leviathanovi jako další hrdý vlastník této úžasné limitky. Sice nemám tak krásný vztah k roku 1971 (to jsem ještě nějakej pátek na světě nebyl), ale i tak jsem z nich naprosto odvařený. Dorazily včera ze Španělska- tímto chci poděkovat i Tommymu_PP za odkaz na obchod watchesgmt.com. Od pondělka jsem si vyměnil s Estebanem pár mailů, ve středu jsem se pro ně rozhodl, ve čtvrtek zaplatil a trnul zdali dorazí a v pátek odpoledne už jenom slintal . Obchod mohu jen doporučit, do dané sekce jsem na něj napsal krátkou recenzi zde . Samotné hodinky jsou ve skutečnosti opravdu ještě hezčí, velikost ideální. Spoustě lidí se nelíbí řemen, ale podle mě jim sedne! Neříkám, že časem nepořídím ještě nějakou gumu (líbí se mi ta ze Zodiacu), ale i takhle mi to vyhovuje. A abych nezapomněl- moje číslo je 1272. Jinak na fotkách jsou moje 2 oblíbené značky
Chorche Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 No, paráda! Tak ještě jednou velká gratulace!Mně se ten řemen líbí, sedne k nim.
sashator Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 No, paráda! Tak ještě jednou velká gratulace! Mně se ten řemen líbí, sedne k nim. Přesně tak, ten řemen jim dává takovej větší šmrnc, jsou opravdu k nepřehlédnutí . A děkuji za gratulaci, to se nikdy neomrzí.
Tommy_PP Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Gratulujem aj Tebe sashator, tento post som si všimol až teraz. Som rád, že som takto nepriamo pomohol. Aký to paradox, že mi ďakuješ keď si prišiel o takú sumu, ale samozrejme tú radosť chápem
Leviathan Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Prefektne, tak uz sme dvaja. Naozaj ten remen je uzasny...Tiez som spekuloval, ale sadne im dokonale. a na spone sa vyblaznili... teraz, ako sa blizi leto.....si ich uzijeme dvojnasobne... Tak se hlásím k Leviathanovi jako další hrdý vlastník této úžasné limitky. Sice nemám tak krásný vztah k roku 1971 (to jsem ještě nějakej pátek na světě nebyl), ale i tak jsem z nich naprosto odvařený. Dorazily včera ze Španělska- tímto chci poděkovat i Tommymu_PP za odkaz na obchod watchesgmt.com. Od pondělka jsem si vyměnil s Estebanem pár mailů, ve středu jsem se pro ně rozhodl, ve čtvrtek zaplatil a trnul zdali dorazí a v pátek odpoledne už jenom slintal . Obchod mohu jen doporučit, do dané sekce jsem na něj napsal krátkou recenzi zde . Samotné hodinky jsou ve skutečnosti opravdu ještě hezčí, velikost ideální. Spoustě lidí se nelíbí řemen, ale podle mě jim sedne! Neříkám, že časem nepořídím ještě nějakou gumu (líbí se mi ta ze Zodiacu), ale i takhle mi to vyhovuje. A abych nezapomněl- moje číslo je 1272. Jinak na fotkách jsou moje 2 oblíbené značky
sashator Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Gratulujem aj Tebe sashator, tento post som si všimol až teraz. Som rád, že som takto nepriamo pomohol. Aký to paradox, že mi ďakuješ keď si prišiel o takú sumu, ale samozrejme tú radosť chápem Sice máš pravdu, dal jsem za ně nějakej ten ojrák, na druhou stranu jak se říká- Peníze budou, my nebudem! Navíc před koupí jsem se definitivně rozhodl, že 4 hodinky stačí a dvoje šly z domu. Takže vlastně ve finále ta momentální investice zas nebyla až tak hrozná. Limitky mají opravdu něco do sebe. Člověk nikdy hodinky nekupuje primárně jako něco, za co v budoucnosti dostane balík. Ale když mu vydrží třeba dvacet let a ví, že jich po světě je maximálně necelá dvou tisícovka, už budou mít určitě pěknou hodnotu. A potomci budou mít aspoň co dědit. Už jsem koukal i po limitkách, které se připravují přímo zde, ale bohužel mi až tak nepadly do oka. Přeci jenom mám rád něco sportovnějšího.
Leviathan Odesláno 31. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2012 no, kedze je dnes vonku hnusne, z nedostatku inej cinnosti som sa trochu pohral na temu Hamy a remene.Pravda je, ze tie (zasa som zabudol ako sa tomu hovori Slovensky) sping bary su skutocne ohnute...je takmer nemozne tam dat tah...Hotka na mesh je z netu..uz neviem, kde som ju nasiel.Ja som skusil ciernu Racer gumu a Cerveny Morellato canvas. Kedne hodinky nie su nijako zvlast tazke...ten Morellato im celkom sekne a drzia na mieste..Ale naozaj....ten origos hnedy remen im najviac sekne. Na ciernej gume az prilis vyniknu hodiny a na tej cervenej....no je to dake divne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Souhlasím s tebou- zatím jsem ještě neobjevil fotku na které by jim slušel nějaký jíný řemen víc než ten origo. Z tvého výběru- mesh absolutně ne (mesh se mi ale nelíbí skoro nikdy), tato guma je na nich taková neslaná nemastná (ta zodiac je prostě lepší), nejlíp ten hadrák- akorát barva je opravdu příliš výrazná, možná v modrý by to vypadalo dobře. Zkrátka to vypadá, že krom origo jsou dobré retro gumy, které se ale zase hůře shání.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se