Onisau Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 přijde mi tohle jako lepší varianta "policejních" hodinek, než ty Primky co jsem tady párkrát viděl Movement ETA 2893-2 Swiss Made, automatik, Sekundenstopp Jewels: 21 jewels Functions Stunde und Minute mit Super Luminova Bgw9 Sekundenzeiger aus der Mitte zweite Zeitzone einstellbar über den Drehring+Zeiger Datum zwischen ?4 -5? verschraubte Krone Case: Edelstahl Back: Edelstahl verschraubt ( mit Gravur ).. Diameter: 42 mm ohne Krone height: ca 13,5 mm Weight: 190 g Dial: schwarz Crystal: Gewölbtes Saphir, zweifach von innen entspiegelt... Bezel: Keramik schwarz mit SL bgw9... Indices: Super Luminova Bgw9.. Lug width: 22mm WaterRes: 300m/ 30 ATM nach DIN Strap: Edelstahl 22 mm, Bandglieder verschraubt Buckle: Edelstahl, Sicherheitsverschluss
Frantik Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) No nevim clovece - zpracovani asi jo, ale ty kridla a znak to totalne zabily Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem Frantik
Churchill Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Za mě dobrý. Ty křídla a znak jsou podstatný důvod, proč si je případně někdo z cílové skupiny pořídí.
Onisau Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 No nevim clovece - zpracovani asi jo, ale ty kridla a znak to totalne zabily Chceš mi říct, že ten infantilně vyvedení znak na PRIMkách je lepší?
Frantik Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Chceš mi říct, že ten infantilně vyvedení znak na PRIMkách je lepší? No to samozrejme ne Ale tohle neni o moc lepsi................mozna "mezi slepymi jednooky kralem"
bandicoot Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Ty holčičí hodinky pro ruský fórum jsou docela dobrý.
pavča Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Podle mého ta křídla i znak budou k policejní uniformě pasovat a bude to mít takový ten typicky německý uniformní styl, takže asi docela dobré. Jinak, jako civilní hodinky by to bylo trochu trapné.
Honza.manta Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Silně tam postrádám datum, přijde mi, že by si ho zasloužily.A jinak mi to připomíná dětské MPM, které jsem koupil synovi k devátým narozeninám. Neumím si je představit na své ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavča Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) Silně tam postrádám datum, přijde mi, že by si ho zasloužily. A jinak mi to připomíná dětské MPM, které jsem koupil synovi k devátým narozeninám. Neumím si je představit na své ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Datum tam je na pozici mezi 4. a 5. hodinou. Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem pavča
emef Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Jsou pěkný. Křídla i znak tam sedí, musejí to nějak zastřešit.Podle mě by bylo nejlepší, kdyby se hodinky fasovaly v každý práci. Možná to navrhnu, jestli si nenecháme vyrobit nějakou firemní limitku. Nejspíš ale bude muset bejt unisexová
Tibb Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Já kdybych mohl mít hodinky se znakem svýho povolání, tak bych je docela bral. Myslím, že lidi od letectví mají rádi křídla úplně všude.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se