Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

Nemáte někdo Seiko potápky na řemenu?

Nedali by jste sem reálné fotky?

Nemyslím gumu, těch je všude dost, ale kůži, karbon, atd.

Předem děkuji.

T

Odesláno

Děkuji z inspiraci.

Vypadá to super, zkusím nějaký šikovný sehnat.

Kdyby jste o nějakém černém věděli (ideálně s překlápěčkou), tak mi můžete dát echo...

T.

Návštěvník eleven
Odesláno

http://forums.watchuseek.com/site/searchresults.htm?cx=partner-pub-9334629594486940%3A27vqdob8g4e&cof=FORID%3A9&ie=ISO-8859-1&q=divers+on+leather&sa=Search&siteurl=www.watchuseek.com%2Fsite%2Fshop.htm

Tady v tom odkazu jsou nějaké fotky. Osobně bych si potápky na řemen nedal. Tím tuplem ne, kdybych je hodlal sebeméně namočit. Stejně jako by si asi nikdo nedal gumu třeba na Credor..

Návštěvník Kamil
Odesláno

Bohush: To je přesně ono - kdybych sehnal kombinaci jako máš ty (překlápěcka a černá kůže), tak si pískám :-)

Ta spona je docela drahá. Zkus zapátrat na Ebay, občas se nějaká objeví. Samotný řemen se eventuálně dokoupí bez problémů. Já měl jednou kliku a koupil řemen i se sponou za 60$ (to byl ještě kurz 17), což je velmi dobrá cena. Pak jsem ho prodal i s hodinkami.

Posted Image

Odesláno

Doporučil bych na potápky tento řemen

Chronissimo Waterproof

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Bohush: To je přesně ono - kdybych sehnal kombinaci jako máš ty (překlápěcka a černá kůže), tak si pískám :-)

Bohush: tenhle řemen je parádní - to jsi asi nekoupil v celku,že? Na kolik tě vyšel?

Ta spona je docela drahá. Zkus zapátrat na Ebay, občas se nějaká objeví. Samotný řemen se eventuálně dokoupí bez problémů. Já měl jednou kliku a koupil řemen i se sponou za 60$ (to byl ještě kurz 17), což je velmi dobrá cena. Pak jsem ho prodal i s hodinkami.

Dá se koupit u tady toho prodejce Je to origo řemen ze Seiko Premier a na Suma pasuje taky.

edit: oprava odkazu

Upraveno uživatelem bohush

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...