Honky Tonky Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Ahoj všem,kolega mě požádal, zda bych mu mohl poradit, jestli jeho PRIMky jsou české nebo čínské výroby a kdo je vyrobil (ELTON - MPM?), jediné co ví, že je kupoval v roce 1994. Nedokážu to posoudit a tak vás prosím o pomoc, fotky se mi snad podařilo připojit. Moc děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skodna Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Ahoj taky doma jedny takový mám.Myslím si ,že je to takový zoufalý výkřik do tmy od tehdejšího porevolučního eltonu.Ale ten nápis na dýnku mě tam moc nesedí.Možná se mýlím
accutron Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Ahoj všem, kolega mě požádal, zda bych mu mohl poradit, jestli jeho PRIMky jsou české nebo čínské výroby a kdo je vyrobil (ELTON - MPM?), jediné co ví, že je kupoval v roce 1994. Nedokážu to posoudit a tak vás prosím o pomoc, fotky se mi snad podařilo připojit. Moc děkuji. Jedná se o hodinky vyrobené v Eltonu. Strojek Ronda kal.763. Provedení Swiss Parts.
orlando1 Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Nevíte, jestli se tento číselník dával do tohoto pouzdra? Nemůžu nikde najít žádnou fotku podobných hodinek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Nevíte, jestli se tento číselník dával do tohoto pouzdra? Nemůžu nikde najít žádnou fotku podobných hodinek... Dával, taky jsem je doma měl. Objevují se pod názvem alaDiplomat, skoroDiplomat
Honza.manta Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Mně se na nich hlavně líbí, že jsou ve stříbrném provedení a mají indexy a ručky ve zlatém provedení stejně jako zlacené skorodiplomaty. Sice je to svým způsobem šlendrián výrobce, ale právě to je ozvláštňuje a líbí se mi.
orlando1 Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 To je sice fakt, ale nevím, jaký na ně mám dát řemínek, zatím jsou na kovotexu, ale moc mi k nim nesedí...
booker007 Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 To je sice fakt, ale nevím, jaký na ně mám dát řemínek, zatím jsou na kovotexu, ale moc mi k nim nesedí... K těmhle jedině černý Saturn Praha se zlatou sponou. Kovotex je pěkněj, ale tyhle hodinky, které patří do mých nejoblíbenějších, na něm nevyniknou.
Honza.manta Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Jsou to fakt hezké hodimky - takže za mně jenom lesklý černý řemínek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
orlando1 Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 K těmhle jedině černý Saturn Praha se zlatou sponou. Kovotex je pěkněj, ale tyhle hodinky, které patří do mých nejoblíbenějších, na něm nevyniknou. Neměl bys fotku toho řemínku?
atomicsteve Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Jsou to tyto. Já osobně bych je dal tak maximálně na hodinky určené do vitrýny... Někdo je teď na Akru prodává po 200 kusech.
booker007 Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Neměl bys fotku toho řemínku? Teď máš i docela slušnou možnost je koupit na aukru za solidní peníz http://aukro.cz/nove-cerne-kozene-pasky-18mm-i2206969844.html V popisu sice není, zda je spona zlatá či stříbrná, ale z fotky je tak trochu vidět že bude asi stříbrná. Ale to by snad taky nevadilo. Když tak se zkus prodejce zeptat. (jinak fotku nepřikládám k odkazu.....je to to samé jako v odkazu viz políčko výše)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se