fermuello Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Perrelet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmelund Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Já bych si dovolil ocitovat Ladislava Špačka: "K černému obleku nosíme menší ploché hodinky, co nejtenčí, s jednoduchým elegantním číselníkem, zlaté nebo stříbrné, s koženým řemínkem." Pod tímto popisem si představuju asi něco jako Max Bill. IWC Portofino se světlým cifrem se mi nedávno v Brně za výlohou líbily moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Nastesti se spolecnost davno neridi podle Spacka, jehoz nazory jsou tak 50 let zastaralé. Proste "oblekovky" nemaj hranice ani definice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Ebel Classic 100 IWC Vintage Collection Tyto GS,přijdou mně dokonalé,bohužel jsou to quartzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 (upraveno) Ač zřejmě existuje nějaká definice, která je možná blízká té Špačkově, osobně považuju za oblekovky vše, s čím si v obleku nebudu připadat jako blbec.Je to velmi individuální. Jeden můj velmi dobrý klient nosí k obleku Suunto a ač jsem na to koukal ze začátku s despektem, k němu se to prostě hodí. To je už ale samozřejmě extrém.Jo a proč tedy pokračujeme v tomto vlákně, když už jedno máme? Upraveno 22. ledna 2012 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Jo tak tohle je už legendární A taky se to k němu hodí, o tom žádná. Kdyby měl Calatravy, tak to prostě nebude ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Každý si oblekovky interpretuje jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Jo tak tohle je už legendární A taky se to k němu hodí, o tom žádná. Kdyby měl Calatravy, tak to prostě nebude ono. Jsem zvedav co by na to rekl "modni guru" Spacek. Sklapnul by svoje podpatky a odkracel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Jsem zvedav co by na to rekl "modni guru" Spacek. Sklapnul by svoje podpatky a odkracel Ale s hrozně kyselým výrazem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 22. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 No a? Coho sa bat? bát nebát - o to nejde... vzít si chrona k obleku ještě neznamená, že z nich budou oblekovky, hm ale co už - proti gstu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 22. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Ač zřejmě existuje nějaká definice, která je možná blízká té Špačkově, osobně považuju za oblekovky vše, s čím si v obleku nebudu připadat jako blbec. Je to velmi individuální. Jeden můj velmi dobrý klient nosí k obleku Suunto a ač jsem na to koukal ze začátku s despektem, k němu se to prostě hodí. To je už ale samozřejmě extrém. Jo a proč tedy pokračujeme v tomto vlákně, když už jedno máme? vůbec nejde o špačka... jde o vkus (dost často se ho právě celebrity snaží popřít, asi se jim zdá, že jsou pořád málo vyjímeční) a někomu holt není s hůry dáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Jestli můžu doporučit, tak nejlépe sedí oblekovky s cylindrickým sklem a zaoblenými hranami. Pro velikost zápěstí 18cm je to 38mm a pod 11mm, ale záleží na vkusu. Hezké jsou třeba tyto, bohužel na výšku mají přes 13mm což je příliš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 (upraveno) Ja by som kludne a bez hanby zobral k obleku aj hranaté Zenithky alebo Jaegery a keďže vlákno má nádpis: bez ohľadu na cenu tak aj Gyrotourbillon Upraveno 22. ledna 2012 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Ja by som kludne a bez hanby zobral k obleku aj hranaté Zenithky alebo Jaegery a keďže vlákno má nádpis: bez ohľadu na cenu tak aj Gyrotourbillon Tommy_PP: Reverso s gyrem jsou totálně uhrančivé hodinky! Ale rozhodně to nejsou formální hodinky - gyroturbijón je totiž pěknej kanón! (Pouzdro 55 x 36 x 15,8 mm.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 (upraveno) Tak vedel som, že to určite nebude žiaden drobec, ale až taký macek, tak to som fakt netušil, opäť sa dozvedám niečo nové... Tommy_PP: Reverso s gyrem jsou totálně uhrančivé hodinky! Ale rozhodně to nejsou formální hodinky - gyroturbijón je totiž pěknej kanón! (Pouzdro 55 x 36 x 15,8 mm.) Upraveno 22. ledna 2012 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 já bych si vybral PP, nějaké hodně nenápadné, nejlíp z platiny a se "schovaným" turbem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Tohle jsou pro mne oblekovky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se