Fajkus Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Líbí se mi víc než Adam. Není tak barevně rozhádaný a čitelnost je o mnoho lepší. Ta shoda barevnosti strojku a ruček je u Adama nešťastná. Škodí to estetice i uživatel. Můj názor.
Josef01 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Ty Nicolet se mi taky líbí i když argument shodnosti barvy ruček a kalibru je v tomto případě je i na straně Nicolet. Armand dělá i jiné limitky se strašími kalibry (řekl bych že to je jeho business dělat limitky) např. v oceli, kde je cena 9000 USD, ale použité se dají koupit za polovinu, tedy je vidět, že tu hodnotu zdaleka nemají. Každopádně si s tím umí graficky vyhrát a v tomhlo má PRIM ještě veliké rezervy.
Karlos Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 (upraveno) Josef01: To je vlastně hlavní princip dnešního obchodování - dokázat přesvědčit zákazníka aby uvěřil, že nabízené zboží má skutečně takovou hodnotu, za kolik se nabízí, i když samotná výrobní cena je ve skutečnosti třeba i nepatrná. A čím dražší zboží, tím to přesvědčování musí být důmyslnější a rafinovanější. Krásně je to vidět právě na té tašce.Současný vyspělý svět vlastně funguje na umělém nadhodnocování a z toho žijí všechny nevýrobní složky společnosti. A protože těch je v dnešní společnosti drtivá většina, tak i umělá nadhodnota tvoří drtivou většinu ceny zboží. Upraveno 19. února 2012 uživatelem Karlos
mdominik Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Když se dívám na hodinky Prim Adam 40, nebo Prim olympijské jsem v rozpacích. Oproti některým chápu cenovou politiku Primu. Značka má historii, inhaus strojky a pár úspěšných modelů a nakonec i peníze na rozjezd. Kdyby bylo na mě tvořit výrobní a cenovou strategii firmy, kopíroval bych aktuální stav. Ale co nechápu, je postoj k designu. Snažil jsem se být shovívavý, vždyť je to náš Prim, ale když se na ty hodinky podívám s nadhledem, je to strašný. Hodinky v těchto cenových relacích prostě takto vypadat nemohou. Primu fandím, ale pokud nenajdou cestu k originálnímu a líbivému designu, tak si je nikdy nekoupím. Takhle opravdu spadají do kategorie hodinek do 5 000 Kč.
Karlos Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 V 19. 2. 2012 v 10:07, 'mdominik' napsal: Snažil jsem se být shovívavý, vždyť je to náš Prim... Tak tenhle pocit nemám ani trochu. Je to soukromá firma, s původní má společnou jen část názvu. Jejich výrobky se mi z velké většiny nelíbí a nic mi neříkají a jejich ceny nechápu. Nic mého to tedy není ani náhodou.
mdominik Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 V 19. 2. 2012 v 10:11, 'Karlos' napsal: Tak tenhle pocit nemám ani trochu. Je to soukromá firma, s původní má společnou jen část názvu. Jejich výrobky se mi z velké většiny nelíbí a nic mi neříkají a jejich ceny nechápu. Nic mého to tedy není ani náhodou. Fotbalový klub je taky soukromá firma a taky fandím -) Na Plzeňské pivo jsem hrdý, že je naše. A jelikož jsem nakažen zde známou nemocí, tak již možná i z nostalgie držím palce Primu. Nicméně Primky nevlastním a z výše uvedených důvodů je ani neplánuji koupit.
mdominik Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 V 19. 2. 2012 v 10:11, 'Karlos' napsal: Tak tenhle pocit nemám ani trochu. Je to soukromá firma, s původní má společnou jen část názvu. Jejich výrobky se mi z velké většiny nelíbí a nic mi neříkají a jejich ceny nechápu. Nic mého to tedy není ani náhodou. Jo už, to vidím, vyznělo to blbě. Myslel jsem jako český výrobce, kterého bych raději preferoval než výrobce zahraničního.
NIGHTinGALE Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Už pár let si říkám, že spousta těch modelů, co se mi od Eltonu nelíbí, za to vlastně ani nemůže. Že stará bolest Eltonu jsou fotky, které jsou občas dost děsivé. Možná ten Adam nakonec ani není tak ošklivej, když ho člověk vidí v reálu. Ale blbý je, že jeho internetová fotka je tak špatná, že mě prostě nedonutí, abych se na ně mrknul v reálu.O TdB ani nemluvím. Dlouhý léta to byl nejdražší model Eltonu a fotka vypadala, jako by to fotil můj sedmiletej synovec dírkovou kamerou. ChtĚlo by to investici do fotografa. Klidně i potulnýho Je škoda, že Elton šetří na nepravém místě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se