Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

No mají něco do sebe - každopádně jsou designově výrazné, jen ty zlaté ručky se tam nějak ztrácí a nesedí mi k tomu. Každopádně to ale není můj šálek kávy, na mně působí tak trochu moc výrazně, nebo jak to vyjádřit. A navíc mi prostě 46K připadá hodně. Třeba někoho osloví, ale mne za tu cenu ne.

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Snad to nebude kacířské, ale za MNĚ NE.

Ten obnažený věnec a navíc ty ručky ve stejné barvě jako střed na mě působí tak, že se v nich ZTRÁCÍM.:sad01_anim:

A cena? No tak ta je bez překvapení, ale o té není diskuse.

Odesláno

Nějak se tam perou dva světy, střed technický a vnějšek spíše luxusní. Ručky se strácejí na zlatém podkladu. V bílé variantě se mi líbí víc.

Odesláno

Přijde mi,že Primu jde především to,co dělají po celou dobu.Nevím,jestli mají zapotřebí výstřelky tohoto nebo jiného druhu(Arteu,Special Beata 36...).

Mám pocit,že přidali fotky kalibrů,které tam neměli.Pletu se?Klik.

Odesláno

Podle mě vypadají dobře a luxusně, rozhodně ne pouťově. Ale musím uznat, že takto podle fotky se ty ručičky na podkladě doopravdy trochu ztrácejí.. uvidíme, jak to bude vypadat v reálu Posted Image

Odesláno

Za mna teda zaiadna slava, nech sa na mna pani dizajneri nehnevaju, ale na tom kalibri IMO nie je nic na obnazovanie a to jak zpredu tak zozadu, cenu tradicne nekomentujem.

Odesláno

Když jsem byl osobně v Eltonu, viděl jsem tam spousty hodinek po renovaci, které čekaly na majitele. Někteří z majitelů si svoje Primky nechali na zakázku různě "tunit". A minimálně dvakrát jsem tam zahlédl vezri bez ciferníku. Jako tuning bezva, ale jinak ne. A přesně takhle na mě působí tento kousek. Jako pokus. Ale dle mého názoru nepodařený.

Odesláno (upraveno)

I já ty hodinky považuju za úlet a designérskou tragédii. Pouzdro, ručičky, ciferník, kus strojku, jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Na strojku zpředu není nic zvláštního, ani pěkného k vidění a jako společenské hodinky si takovou maškaru neumím představit. Je to spíš pouťové, jak už tady padlo. A cena...

EDIT: nějak na takových hodinkách nikde nemůžu najít ani náznak toho, že jde o luxusní hodinky za skoro 50 tisíc. Ať koukám, jak koukám, nikde to na nich prostě nevidím. Je to velice dobře zamaskované :)

Upraveno uživatelem Karlos

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...