Přejít na obsah

Hanni

Doporučené příspěvky

Souhlasím s tim aby prodejní inzeráty se omezili na minimální roční členství,členským přispěvkem a zvýšeným počtem přispěvku,aspon to trochu omezit,já chápu že to nebude všelek ale 50% lidiček to odradí-můj názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Já si myslím, že je to o jasné historii prodávajících jinak než ted. At je to jasně v profilu každého, pokud to jde technicky. Prostě zaškobrtneš a všichni uvidí, že bylo něco špatně. Každý si pak bude dbát na svojí pověst. Omezení 50ti příspěvky je plot, který se dá přelézt, ale vybudovat si dobrou pověst je o něčem jiném.

Odkaz ke komentáři

A ono sa tu predavaju fejky?Alebo sa deje nieco katastrofalne?Nejako mi to asi unika....Ze sa obcas objavi kaskader a za par minut nastriela 30 prispevkov,to som si vsimol,ale v predajnom vlakne mi pride celkom pohoda...Okrem toho sa to tu riesi uz vo viacerych vlaknach -cierna listina atd...a bez vysledku.Moderatori uz nieco vymyslia,od toho su luxusne honorovanni.:D

Odkaz ke komentáři

Já si myslím, že je to o jasné historii prodávajících jinak než ted. At je to jasně v profilu každého, pokud to jde technicky. Prostě zaškobrtneš a všichni uvidí, že bylo něco špatně. Každý si pak bude dbát na svojí pověst. Omezení 50ti příspěvky je plot, který se dá přelézt, ale vybudovat si dobrou pověst je o něčem jiném.

No jo, ale tímto jakýmsi hodnocením každého člena by se to v tomto posunulo na úroveň prodejních či aukčních serverů. Protože prodej je na tomto fóru vedlejší, nezdá se mi to vhodné. Já bych byl pro variantu 3-6 měsíců od registrace + nechat těch 50 příspěvků, ať má každý možnost se "představit".

Odkaz ke komentáři

tri mesice a 50 prispevku, to je muj navrh.. a pokud chodite trebas na TZUK, tam je min 250 prispevku a po kazdym ozivovani starych vlaken modi tvrde dou..

No jo, ale tímto jakýmsi hodnocením každého člena by se to v tomto posunulo na úroveň prodejních či aukčních serverů. Protože prodej je na tomto fóru vedlejší, nezdá se mi to vhodné. Já bych byl pro variantu 3-6 měsíců od registrace + nechat těch 50 příspěvků, ať má každý možnost se "představit".

Toto se zde ozývá opakovaně a je to asi to nejrozumnější, co se dá zavést. Kombinace rozumného počtu příspěvků a rozumné "karantény" dokáže, myslím, dost účinně eliminovat rychlokvašky. Dle mého není důvod neudělat to ihned, dohodnout se na tom přece dá (mezi moderátory) hned, otázka je, jak se k tomu postaví Chronomag, protože jeho zájem může být právě opačný a to co nejvíce lidí za každou cenu, důvod je u majitelů serveru pochopitelný.

Odkaz ke komentáři

To je stejně diskuze na nic - když někdo bude chtít, tak si nahoní přízpěvky a počká si. A pak se teprve projeví. Podle mého to je v každém z nás. Já jsem si tu napřed jen četl, pak se zaregistroval, abych viděl i fotky a ještě za dost dlouho jsem neměl moc přízpěvků. A hlavně - já se těšil na tu magickou padesátku proto, že budu moct nakupovat. To spíš bych udělal nějaké skladové vlákno, kam by se všechny nahlášené a neférové(včetně fejkových) prodeje ukládyly. A potom si to může kdokoli prolézt a pročít a pak už uvidí, do čeho jde. A na druhou stranu by to mohlo pár lidí odradit od neférovosti - jen proto, aby se tam neobjevili.

Odkaz ke komentáři

když někdo bude chtít... počká si. A pak se teprve projeví.

Honzo, nepočká. Šmejd potřebuje udělat obchod hned.

Kdyby byl zvyklej čekat, tak chodí do práce a čeká na výplatu :)

Na druhou stranu, samozřejmě, míra trpělivosti je přímo úměrná objemu podvodu.

Další možností je nechat inzerci schvalovat. Zas tolik inzerátů tu není, aby nemohly padat do nějakého poolu a modi to pak večer potvrdí nebo smažou.

Ale to nemyslím drze vůči modům, že bych jim chtěl přidělávat práci.

Odkaz ke komentáři

Tak to prodejní vlákno jsem sledoval ještě před promazáním. Jsem sice téměř definitivně ;) rozhodnutý pro Steinharty Nav B-Uhr 44, ale co kdyby ještě přeskočila jiskra pro Archimedky...a musím říct, že mě tam celá ta neprodejní diskuse řádně odradila od nějaké koupě...vím, že podle zásad OT do prodeje nepatří, ale v tomhle případě mohly zůstat jako indikátor prodejce...

Odkaz ke komentáři

Pod to bych se podepsal. Nejsem tu registrován tak dlouho, moc se nevyjadřuji, ale pročítám to tu denně již delší dobu i jako neregistrovaný... BTW, když už jsem se jednou rozepsal, tak musím s radostí oznámit, že jsem si včera koupil moje první automaty. Jsou to Orient STI LE (odkaz zde:http://www.orient-wa...neup2010_2.html ). Myslím, že mi perfektně sedly a jsem rád, že jsem si udělal radost. Přemýšlím, že ho ještě obuji do kůže, takže nafotím obě varianty a přidám do té správné sekce.

No nic rozepsal jsem a "nahonil" jsem další příspěvěk Posted Image Jinak se moc omlouvám za OT.

Čo znamená skratka OT? Je to off topic-mimo témy? S tými Vašimi skratkami mám občas problém.

Odkaz ke komentáři

Inak, počet príspevkov odradí možno takých pisárov ako som ja, ale chmatákov neodradí aj keď ich bude 5000. Aj ja som tu kúpil hodinky od váženého člena bez problémov ( potešil som jeho aj seba) a druhý vážený člen sa mi slušne ospravedlnil, že obchod padol. Takže je to hlavne o ľuďoch a ak sa stretneme s neserióznym jednaním, tak treba na takýchto ĺudí upozorniť. Uznávam však, že kombinácia príspevkv(cca 50 )a lehoty (cca 3 mesiace)môže veci čiastočne pomôcť.

Odkaz ke komentáři

... míra trpělivosti je přímo úměrná objemu podvodu.

... souhlas, ale ...

... mám pocit, že zde jde o recenzi Hanniho. Bylo by dobré podotknout, že se zachoval zvláštně, ale o podvod by šlo, kdyby kupujícímu došla cihla místo hodinek. Kdyby napsal, kdo dřív příjde, ten dřív bere, tak si ušetřil pěknou ostudu. Zvlášť, když vezmu, že zakladatel vlákna není kupující, ale jen potencionální kupující.

Jinak to tady začíná být hodně obecná diskuze, která je sice užitečná, ale sem podle mne nepatří.

P.S.: To schvalování prodejů modem bych viděl jako řešení.

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s tim aby prodejní inzeráty se omezili na minimální roční členství,členským přispěvkem a zvýšeným počtem přispěvku,aspon to trochu omezit,já chápu že to nebude všelek ale 50% lidiček to odradí-můj názor.

Koukám jako blázen, že se na tohle téma ozve někdo, kdo tu padesátky dosáhl během pár dní a jako 51. příspěvek nabídl mobil v sekci Vyměním a ostatní.

Odkaz ke komentáři

Bylo mi pisemne prislibeno, ze mi je za tuto cenu necha... . dostal nabidku o 500 Kc vyssi a tudiz ze to zajemci za tuto cenu prodal. Ja se to dozvedel az dnes :sad01_anim:

presumpce viny koukam.... potencialni kupce rekne svou verzi a co dal? to z prodavajiciho dela hajzla? lyncovat aniz by se obhajil? koukam demokracie...:)

Když něco slíbím, tak to snad dodržím. Navíc, když tak mohl aspoň napsat, že už to prodal, bo spěchal na prachy. Tohle není presumce viny. Tohle je divný chování ... .

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...