Chumpus Odesláno 7. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Pokračování Kvalitnější fotky v příštích dnech. Zde opět jenom výběr těch nejzajímavějších, zbytek v odkazu. zřejmě zelené GMT necelé 3 mil. jenů modrý rotor
shag Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 tie hranate ananty uz vyzeraju skoro ako Carrery.
instant Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 pockam na hi-res pikcrs ale podla mna to vobec nie je zle.. sice ani nic co by ma posadilo na zadok, ale aspon nehrozi ziadny seiko skydweller co by ma budil zo sna.
EpsteinBarr Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Chlapi, Astron "idu po kolko"? Akosi ma zaujali, ale takto rano otvorit gugl a hladat nieco je nad moje sily...
Chumpus Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Dobre vidim hi beaty v zlate? Zlato a platina, jak to tak vypadá. Chlapi, Astron "idu po kolko"? Akosi ma zaujali, ale takto rano otvorit gugl a hladat nieco je nad moje sily... 150-200 tis. jenů, záleží na verzi. Dostupné budou na podzim.
Chumpus Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Astron Official Pictures Sportura Official Pictures Ananta Official Pictures GS Official Pictures Všechno to ale ještě není.
Dantechno Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Konecne poradny retuse ten modrej rotor je hodne zajimavej , vaha bude asi v ty GS plakete... ?
Chumpus Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 (upraveno) To nevim, ta vypadá jak namalovaná Možná ty tři cvočky, pokud mají dostatečnou váhu? edit: no jo, jsem taky slepej Upraveno 8. března 2012 uživatelem Chumpus
Dantechno Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Jo , ted koukam , ze ty cvocky drzi zavazi - je zespodu...
Chumpus Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 To je nejaka Shimano LE? Dobrý, tak pro ně máme název
Gorgiano Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Wow, ty bílé sportury vypadají parádně!
instant Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 To nevim, ta vypadá jak namalovaná Možná ty tři cvočky, pokud mají dostatečnou váhu? edit: no jo, jsem taky slepej podla mna bude lakovana tou ich spešl japonskou technikou. celkovo to vyzera celkom ok. tie cierne ananty v bojovych farbach su zaujimave
EpsteinBarr Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Ako tak uprene pozeram na tie cervene "kruhoviteciastocnespiraly" u Ananta, az sa mi toci hlava
lub Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 tak jsem to zkouknul.. asi tomu moc nerozumím, ale myslím, že mohu v klidu zůstat u svých levných potápek..
lac1 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Chlapi, Astron "idu po kolko"? Akosi ma zaujali, ale takto rano otvorit gugl a hladat nieco je nad moje sily... vratane 5% Japan VAT SAST003 - black dial with white indices, ceramic bezel, Bright titanium case and bracelet - JPY199,500 (~USD2450) SAST005 - black dial with gold indices, ceramic bezel, Bright titanium case and bracelet - JPY199,500 (~USD2450) SAST007 - black dial with white indices, ceramic bezel, Bright titanium case and bracelet with black hard coating - JPY210,000(~USD2580) SAST009 - black dial with blue indices, steel case and silicon strap - JPY152,250 (~USD1870) SAST011 - black dial with white indices, steel case with black hard coating and silicon strap - JPY157,500 (~USD1930)
shag Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Tie spiraly by cloveka za 3 dni omrzeli. Ale Big beat zlato platina su super... "Ocíí, ulom jedno tlačidlo z hajbítov, nech mám na výbavu"
Chumpus Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 (upraveno) tak jsem to zkouknul.. asi tomu moc nerozumím, ale myslím, že mohu v klidu zůstat u svých levných potápek.. Neboj, zajímavé věci budou i v průběhu roku, stejně jako v minulosti. Pořád ten Basilej berou tak nějak aby se neřeklo... Ananty s hranatými subciferníky asi budou ve více barevných variantách, což je fajn, protože pár zajímavých kombinací by bylo. A mám takový pocit, že ty zelené budou limitka, takže utřu... Upraveno 8. března 2012 uživatelem Chumpus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se