Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dobre vidim hi beaty v zlate?

Zlato a platina, jak to tak vypadá.

Chlapi, Astron "idu po kolko"? Akosi ma zaujali, ale takto rano otvorit gugl a hladat nieco je nad moje sily...

150-200 tis. jenů, záleží na verzi. Dostupné budou na podzim.
Odesláno (upraveno)

To nevim, ta vypadá jak namalovaná :) Možná ty tři cvočky, pokud mají dostatečnou váhu?

edit: no jo, jsem taky slepej :)

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

To nevim, ta vypadá jak namalovaná :) Možná ty tři cvočky, pokud mají dostatečnou váhu?

edit: no jo, jsem taky slepej :)

podla mna bude lakovana tou ich spešl japonskou technikou.

celkovo to vyzera celkom ok. tie cierne ananty v bojovych farbach su zaujimave

Odesláno

Chlapi, Astron "idu po kolko"? Akosi ma zaujali, ale takto rano otvorit gugl a hladat nieco je nad moje sily...

vratane 5% Japan VAT

SAST003 - black dial with white indices, ceramic bezel, Bright titanium case and bracelet - JPY199,500 (~USD2450)

SAST005 - black dial with gold indices, ceramic bezel, Bright titanium case and bracelet - JPY199,500 (~USD2450)

SAST007 - black dial with white indices, ceramic bezel, Bright titanium case and bracelet with black hard coating - JPY210,000(~USD2580)

SAST009 - black dial with blue indices, steel case and silicon strap - JPY152,250 (~USD1870)

SAST011 - black dial with white indices, steel case with black hard coating and silicon strap - JPY157,500 (~USD1930)

Odesláno (upraveno)

tak jsem to zkouknul.. asi tomu moc nerozumím, ale myslím, že mohu v klidu zůstat u svých levných potápek..

Neboj, zajímavé věci budou i v průběhu roku, stejně jako v minulosti. Pořád ten Basilej berou tak nějak aby se neřeklo...

Ananty s hranatými subciferníky asi budou ve více barevných variantách, což je fajn, protože pár zajímavých kombinací by bylo. A mám takový pocit, že ty zelené budou limitka, takže utřu... :(

Upraveno uživatelem Chumpus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...