Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapci vydržte, snad příští týden poreferuju o SSC021.

tak to jsem zvědavej. já koukal po jednoduchých solar diverskách SNE107, přijdou mi docela povedený.
  • Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

FY2010 Results:

Citizen yen (usd), % vs FY2009

Revenue: 252billion (2,72billion), +14.9%

Operating Income: 7.2billion (77.7million) +416.9%

Net Income 3.5billion (37.9milion) -n/a

link

Seiko yen (usd), % vs FY2009

Revenue: 314billion (3,77billion), +136%

Operating Income: 11.7billion (140.2million) +585%

Net Income 2.2billion (26.2milion), was -3.6billion

link

citizen robi lepsiu kvalitu bottom line, ale Seiko sa hrabe z vacsich piiip. Tohto roku Seiko stagnuje az klesa link

pozn. fiskalny rok 2011 konci v Japonsku 31.marca.

Odesláno

Me nejde vo prachy ani cisla .. me zajimaj hodinky.... :D

V hodinkách má Seiko ještě pořád dostatečný náskok. Zas tak ujetý designéry tam nemají :)

A pokud jde o hodinky, které mají být určené pro běžného ovčana z ulice, tak tohle je hezčí než Citizen.

Odesláno

Moc (povedených) novinek už nečekám, takže abych to nějak shrnul:

Modré GS divery jsou pro mě no.1, jiná barva ciferníku je to správné oživení. Moc podpory tady asi mít nebudu, ale na to už celkem zvykám :) Nicméně cash na ně dohromady nedám, takže netrpělivě očekávám první pořádné fotky zelených Anant. Jediný jsem tady rozpoznal jejich dokonalost, ale jak už jsem psal, zvykám si. Holt je to úděl nás nadaných :) Na léto jsem si chtěl nechat udělat oranžová monstra v bílé keramice, ale na to se asi vyprdnu a počkám na novou generaci. To je 100% jistý nákup. A to je asi všechno. Leda kdyby se objevila nějaká sportovně-decentní pecka s 6r15, ale moc šancí tomu nedávám.

Takže pro nás geeky z hlediska novinek průměr, ale celkově asi dobrá cesta - rozšiřování kolekce do celého světa, noví ambasadoři :) , přechod na Solar a více modelů ve zlatě (nově SBFW037 a 038).

Odesláno

Moc (povedených) novinek už nečekám, takže abych to nějak shrnul:

a počkám na novou generaci. To je 100% jistý nákup. A to je asi všechno. Leda kdyby se objevila nějaká sportovně-decentní pecka s 6r15, ale moc šancí tomu nedávám.

my lamy ti děkujeme za shrnutí, ze kterého vyplývá, že je to skutečně seikoslabota, aspoň v mém hledáčku..

jak bych to viděl - černý monstra, dokud jsou za lidovku nebo diskutabilní srpy 219 abych vyzkoušel novej kalibr nebo taky počkat na nový monstra.

nebo se na všechno vyprdnout a nosit dál to, co už mám, protože žádná volba není bůhví jaká výhra.

škoda, že nejsou schopni vypustit nějaký nový povedený pětky ve stylu pilotek nebo military, poslední dobou to je znouzectnost.

..bych jim ukázal jak to má vypadat, kdyby mě chtěli jako designera :smoke:

Odesláno

pánové, především obdivuji vaši skromnost - ale máte recht, s nápady asi u Seiků nedávno překročili vrchol a teď se zase kutálí z kopce, tož musíme počkat, až se začnou šplhat zase ně nějaký ten další kopec - a já věřím, že to brzy přijde... nicméně, překonávat něco už dost povedeného je vždycky dřina

:smile_anim:

Odesláno

lub: současný monstra budou za lidovku pořád. Pokud je tedy nebudeš chtít fungl nový. Po světě se jich pohybuje strašně moc, navíc s uvedením nových je někteří majitelé pustí kvůli novému modelu. Záměrně píšu "někteří", všichni to rozhodně nebudou (kvůli ceně).

Na řadě je i facelift skx007/9 apod., ale že by už letos, to se mi nezdá. Podle mě by to už uniklo.

Já bych jim jako designér taky ukázal :) A co teprve někteří ostatní pacienti :D

A seikoslabota to bude dokud neudělají hibeat s modrým ciferníkem :)

Odesláno (upraveno)

samoucelne inovacie a dizajnove experimenty su road to hell

si myslím, že zrovna tohle předvádějí s řadou SRP..

edit: co se pětek týče, tak jedny z nejpovedenějších je dle mého skromného názoru řada military SNZG, zejména SNZG17

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zdroj

kdyby tento typ spářili se SRP029 (například)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zdroj

- z obou vzít to lepší, tak by mohly vzniknout supr hodinky do nepohody..(day/date, šroubovací korunka s plast ochranou, lumi indexy i čísla..)

to je taková moje vysněná kombinace.. :)

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

skoro bych řek, že máš pravdu, ale já bych na SNZG17 neměnil už vůbedc nic, snad jen zvýšil vodotěsnost a vyčistil cifr od zbatečných písmenek ;-)

...a největší inovace u Seiků by byla zavést možnost ručního nátahu u všech jejich automatů

:D

Odesláno (upraveno)

si myslím, že zrovna tohle předvádějí s řadou SRP..

Ono toho je v srp řadě docela dost a jsou tam i povedené kousky. Ale vím kam tím míříš. Často mi vadí kvantita nad kvalitou - tři pr*ele modelů, ale všechny stojí za houby.

Mimochodem, díky Swatch group se Seiku otevírá zlatý důl, kterým není nic jiného než dodávání strojků jiným firmám. Jasně, Citizen je i tady velkým soupeřem, ale třeba Deep Blue, kde doteď používali etu nebo miyotu, má první hodinky se strojkem od Seika. A jde to dál, prodávají i 8L35 apod.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno (upraveno)

Kdyby SNZG prodloužili minutovou ručku k indexům,tak bych je měl(možná ještě nějaká decentní otočná luneta..).

Quido: To se právě děje. Už jsou nové Monstra se strojkem s možností ručního nátahu+hacking. Osobně bych spíš uvítal ještě rychlou změnu data a dne. To přetáčení trvá nevím 3-4 hodiny je šílenost.

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno (upraveno)

Kdyby SNZG prodloužili minutovou ručku k indexům,tak bych je měl(možná ještě nějaká decentní otočná luneta..).

Quido: To se právě děje. Už jsou nové Monstra se strojkem s možností ručního nátahu+hacking. Osobně bych spíš uvítal ještě rychlou změnu data a dne. To přetáčení trvá nevím 3-4 hodiny je šílenost.

jo - vím, že u nových monster to mají, myslel jsem to tak, že by to od nějakého data zavedli u všech, ale chápu, že to není výrobně snadné, zejména v tom množství, co chrlí...

K SNZG - tu ručičku by mohli protáhnout tak o milimetr, pak je tam ten "schodek" a ten zase dělá ciferník zajímavým, leda že by to mezikruží s indexy více zkosili; mně by spíše bodlo, kdyby celkově zvětšili průměr pouzdra tak o 2 mm, aby se hodinky trochu zvětšily (ale zase ne každému větší hodinky sedí)... no nápadů by asi bylo dost, ale i tak jsou to za tu cenu bezva hodinky - a kdyby měli WR aspoň 200M, klidně bych si připlatil

edit: opravy

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

jo - vím, že u nových monster to mají, myslel jsem to tak, že by to od nějakého data zavedli u všech, ale chápu, že to není výrobně snadné, zejména v tom množství, co chrlí...

Od letoška se to zavádí u všech, 7s strojky končí úplně. Koukni na předchozí stránku, všechny nové mechanické modely mají 4r.
Odesláno (upraveno)

Od letoška se to zavádí u všech, 7s strojky končí úplně. Koukni na předchozí stránku, všechny nové mechanické modely mají 4r.

no vida - jsem to přehlíd... díky

(asi mi čtou myšlenky, nebo já jim)

:D

Edit: tož to si počkám až novou řadu military...

Upraveno uživatelem Quido Morava
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Ty dva alko modely budou pekelně drahý a přitom budou podle mě vypadat levně. K pětkám se radši vyjadřovat nebudu. Taky teď udělali 3x300ks L.E. Presage s 6r15 za cca 1000usd. Ceny lezou dost nahoru. On to sice Hattori říkal, ale nečekal jsem, že to spustí už letos.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

bacardi je fejk dobreho rumu, tak tie Seika ladia dokonale.. Neviem, ale ked vidim pointer date a pointer day, to je u mna vrcholne stadium zufalstva pri zadani "busy dial - but no chronograph, guys".

5ky nekomentujem, tento druh "dizajnu" mi dokonale rozyebe vsetky čakry..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...