Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rychle a férové jednání, příjemný pokec, hodinky zabalene ze by přežily i jadernou katastrofu :smile_anim: a doručené neskutečne rychle - moc děkuji Jakube. Doporučuji!

• po měsících...
  • Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Tenhle kolega dělá, jakožto prodejce, čest tomuto fóru. Neskutečně mi vyšel vstříc za což mu ještě jednou děkuji.

Doporučuji :smile_anim:

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Chtěl bych jacobovi moc poděkovat za vskutku vynikající nabídku, vstřícnost a svatou trpělivost :)

Nemůžu než souhlasit se všemi v tomto vlákně, děkuju!

Odesláno

Tento týden jsem od jacoba také kupoval orloje. Od vystavení inzerátu jsem měl do 24 hod. hodinky na ruce. Poštou, skvěle zabalené a přesně dle popisu. Super jednání, perfektní obchod. Tak jak to má mezi gentlemany být.

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Sice neslo o hodinky, ale vse bylo vynikající, rychla domluva, rychle doručení, diky Kubo

Upraveno uživatelem Moty123
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Taky jsem měl tu čest s Kubou obchodovat..Bral jsem od něj hodinky a 100% spokojenost. Stav naprosto odpovídal popisu, dohoda briskní a férová, při obchodu maximální důvěra...takže jen kaldné dojmy.. :)

Upraveno uživatelem Martyp
  • po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Naprostá spokojenost. Bezproblémový a rychlý obchod. Hodinky byly doma snad dřív než mu dorazily peníze. Vřele doporučuji a děkuji.

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...