safi Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Ahoj, pro inspiraci pár fotek Seiko Spirit SCVS003 na pásku Hirsch Reptile Royal - pravá ještěrčí kůže, pásek i spona kupovány v hodinářství v pasáži Alfa. Hodinky pořádně prokoukly :-)
Ciferník Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Osobně bych k černému číselníku volil ještě o trochu tmavší odstín řemínku, ale to už je věc vkusu každého soudruha. Každopádně teď vypadají daleko zajímavěji.
safi Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Skvěle se hodí k růžové košili a růžovým manžetovým knoflíkům :-)
roon Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Skvěle se hodí k růžové košili a růžovým manžetovým knoflíkům :-) no vida a to jsem podle ohlasů v jiném vlákně myslel, že jediný kdo na chronomagu nosí růžovou košili a veřejně se k tomu přizná jsem já
Bobr Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 S oblibou nosím růžový svetr, a proč ne? Růžová košile patří k výbavě každého gentlemana - vzpomínám, jak kdysi dávno je pravidelně nosil britský ministr Douglas Hurt.
redd Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Dávno tomu, kdy růžová barva byla synonymem sexuální orientace. Ale i tak, já růžovou nenosim. Každopádně proti gustu ...
Pavel34 Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Skvěle se hodí k růžové košili a růžovým manžetovým knoflíkům :-) no vida a to jsem podle ohlasů v jiném vlákně myslel, že jediný kdo na chronomagu nosí růžovou košili a veřejně se k tomu přizná jsem já Nee, ve skutečnosti je Vás růžovokošiláčů víc : (abyste to někdo špatně nepochopil, to je laskavá legrace... s prezidentem sympatizuju
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se