chronotimer Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Hodim sem niaké fotky novy model Omega Seamaster Professional 300 212.30.41.20.01.003 velkost 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Super hodinky, gratuluji! Nové "Bondofky" v černé jsou moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 stale jsem nevidel hezci a vyvazenejsi cerny SMP nez model 2254. Pekny fotky ne uz tak peknejch hodinek. Predpokladam, ze jde jen o post fotek odnekud, pokud je to pezentace zakoupeneho, je na to jina sekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 moc pekny, jsou tvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 pekne,... neviete nahodou ci sa neplanuje nieco podobneho ale bez heliaku? nieco ako boli GMTcka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Priznávam, na tých fotkách vyzerajú fakt úžasne, hoci som vždy preferoval modré. Teším sa, až budem môcť niekde súčasne porovnať nové modré, čierne a staré vlnkovaté, ale v tejto zime sa mi nechce nikde motať. Keď som bol nedávno v Sherone, nové modré tam ešte nemali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Moc hezké hodinky. Už si na bondovky taky brousím zuby ale u těchto mi chybí vlnky:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Jsou velice pekne, ale nejako mi na spone chybi napis seamaster professional...jen ten napis Omega mi prijde takovy nijaky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 A jak se vám líbí nový font čísel na lunetě? Já si na něj pořád nemohu zvyknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Je to stejnej font jak na PO a podobnej jak na 2254, takze toto se mi libi. Pusobi celkove tak nejak mdle a bez kuli. Asi je takova doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Hezký hodinky, na tahu prostě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Je to stejnej font jak na PO a podobnej jak na 2254, takze toto se mi libi. Pusobi celkove tak nejak mdle a bez kuli. Asi je takova doba Ten font nie je špatný, ale niečo podobné bývalo aj na fejkových lunetách bývalých SMP, tak to máme asi nejako vsugerované, že tam akože nepatrí. U PO to nikoho neprekvapuje, takže to bude len zo zvyku a časom nám to ani nepríde čudné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Není to ono. Původní bondovky jsou nepřekonatelný. Vlnky jsou vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Mně se se tyhle docela líbí,i když už to není ta "vlnkovaná" klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crus Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Ano, ty vlnky tam postrádám také. Přeci jen pod různými úhly vypadaly hodinky vždy trošku jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
equipe Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2012 Nevíte náhodou někdo, jestli budou i nové chrona??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Spíš by mě zajímalo, jestli už konečně udělají nový tah namísto "buzitahu" Jinak nádhera jak je u smp zvykem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_C Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Není to ono. Původní bondovky jsou nepřekonatelný. Vlnky jsou vlnky Vše je otázka osobní preference. Vlnky byly důvod, proč jsem bondovky prodával... Z této nové varianty jsem nadšený. Font jim sedl parádně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 áno, sú iné ako klasika bond s vlnovkami, ale popravde, na živo sú fakt úžasné a myslím, že sú dôstojným nástupcom tejto rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 zdroj par peknych fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se