Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

1.Financ

2.Jay Doll

3.mrazík ( rozhodná bude cena )

4.Sodik

5.jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)

7.gougy

8. atomicsteve

9.diver60

10.maama (předběžný zájem)

11.Jacob

13.Honza.manta(předběžný zájem)

27.MichalV

50.pavlisbrno

Odesláno

Už mi to nedá, musím se zeptat, nestojíte tu v blbý frontě? "ELTON SPORT 2012" je limitovaná série Eltonu hodinářská a.s. a ne Chronomagu. Takže zamlouvat si čísla byste asi měli tam?

Ještě po přečtení vyjádření pana generálního v prvním příspěvku tohoto tématu si na rozdíl od vyjádření bandicoota v 16:51 nemyslím, že by šlo o nějaký nástřel, ale definitivní specifikaci.

Na druhou stranu, kdyby všichni opravdu četli, co pan generální píše, přišli bychom o hodně zábavy, např. o celé vlákno Orlík, hromadná objednávka. ;)

Odesláno (upraveno)

Může to sice být chvilková improvizace pana ředitele v reakci na poptávku orlíku, leccos tomu třeba i napovídá, ale i tak bych nekecal a rezervoval si je v eltonu, kdybych je opravdu chtěl, yarda je podle mne blíže pravdy.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Yarda, cokoliv, co je na papire a neni zadano do vyroby nebo dokonce vyrobeno je nastrel.

Pri slusne strukturovane zpetne vazbe, pri diskuzi na urovni kultivovany zakaznik vs. rozumny manager, by se o tom nepochybne dalo bavit.

Navrh plastove lunety je logicky, tlacite cenu dolu, tak holt se bude varit ze stavajicich dilu. Tezko asi vyjde tlak na nizsi cenu a zaroven na nove dily.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Může to sice být chvilková improvizace pana ředitele v reakci na poptávku orlíku, leccos tomu třeba i napovídá, ale i tak bych nekecal a rezervoval si je v eltonu, kdybych je opravdu chtěl, yarda je podle mne blíže pravdy.

Mluvím jen za sebe, ostatní ať se rozhodnou dle vlastního uvážení, ale já si nic nikde nebudu rezervovat, dokud nebudu vědět/vidět co si objednávám a za kolik.
Odesláno

Mluvím jen za sebe, ostatní ať se rozhodnou dle vlastního uvážení, ale já si nic nikde nebudu rezervovat, dokud nebudu vědět/vidět co si objednávám a za kolik.

suhlasim
Odesláno

Už mi to nedá, musím se zeptat, nestojíte tu v blbý frontě? "ELTON SPORT 2012" je limitovaná série Eltonu hodinářská a.s. a ne Chronomagu. Takže zamlouvat si čísla byste asi měli tam?

Ještě po přečtení vyjádření pana generálního v prvním příspěvku tohoto tématu si na rozdíl od vyjádření bandicoota v 16:51 nemyslím, že by šlo o nějaký nástřel, ale definitivní specifikaci.

Na druhou stranu, kdyby všichni opravdu četli, co pan generální píše, přišli bychom o hodně zábavy, např. o celé vlákno Orlík, hromadná objednávka. ;)

Jelikož opravdu čteme, dle dopisu pana generálního to špatná fronta nebude; citace: "Jelikož si vážíme Vašeho zájmu zvažujeme zhotovení limitované edice hodinek ELTON SPORT pro příznivce serveru chronomag.cz."

Odesláno

Jak dlouho si myslíte, že to bude Elton připravovat? Je možné si třeba vyzkoušet IGENY 38mm v jejich prodejně?

Jinak mě na skle celkem nezáleží, ale lunetu určitě kovovou s obousměrnou aretací...

Odesláno

V pořádku, nespěchám na to. Ideální by bylo kdyby vyrobili prototyp a někde by se dal prohlídnout případně ošahat :clap:

Odesláno

Protože se uvolnila 24 -ka, tak si dovolím vtěsnat se do fronty, tedy s dovolením takto:

1.Financ

2.Jay Doll

4.Sodik

7.gougy

8. atomicsteve

9.diver60

11.Jacob

24. Hirsch

27.MichalV

50.pavlisbrno

Odesláno

Tak já se s dovolením taky předběžně hlásím, uvidíme jak budou krásné a co budou stát.

1.Financ

2.Jay Doll

4.Sodik

7.gougy

8. atomicsteve

9.diver60

11.Jacob

24. Hirsch

27.MichalV

50.pavlisbrno

? .straspol (předběžný zájem)

Odesláno

Prosím, připište mě někdo seznamu. I já samozřejmě předběžně, ale podle popisu pana ředitele

si myslím, že by z toho mohly být pěkné hodinky. Díky.

Odesláno

Prosím, připište mě někdo seznamu. I já samozřejmě předběžně, ale podle popisu pana ředitele

si myslím, že by z toho mohly být pěkné hodinky. Díky.

Plánuje se 50 kusů. Vyber si volný číslo, seznam překopíruj, sebe napiš na vybranou pozici a postni.
Odesláno

1.Financ

2.Jay Doll

4.Sodik

7.gougy

8. atomicsteve

9.diver60

11.Jacob

12. Nodus (předběžně)

24. Hirsch

27.MichalV

50.pavlisbrno

? .straspol (předběžný zájem)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...