Laryonov Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 Ahoj, nevite nekdo, kde je nejlepsi poridit hodinky od Armaniho? Jeka je jeich kvalita?
jan123456 Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 modni znacka o hodinkach bych moc nemluvil )
bunny Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 no ja by som si nikdy nekupil tenisky od Vacheron kupovat hodinky armani je este vacsia zrada
ctenar Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 Nebuďte na něj tak drsní, zaregistroval se dnes, ještě si něco přečte a dojde k prosté, evoluční změně názoru. Hodinky Armani jsou skoro všude... mám ten pocit...
bunny Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 to ctenar: ale ved my nie sme drsni, to bolo myslene v dobrom no ano, napisal som to nevyberanym sposobom
safi Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 Emporio Armani jsou módní hodinky, jejichž cena zdaleka neodpovídá jejich kvalitě a nejsou všeobecně přijímany jako správná/vhodná vizitka muže. Pokud chcete udělat hodinkami - jako pánským šperkem - dojem, tak se prosím podívejte na hodinky s manuálním/nebo automatickým nátahem (tj. nikoliv na baterku). V ceně do 6000CZK nebo 8000 CZK se dají sehnat kvalitní hodinky s automatickým/manuálním nátahem, které vás budou prezentovat lépe než "módní hodinky"
kubson Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 mel jsem v ruce jedny damske na kucukovem reminku a nevypadaly spatne.. na modni znacku i hezky zpracovane
vor Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 Myslím jako dámské - nejsou špatné. Ale jsou i lepší .
Duke650 Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2006 Na majiteli/majitelce ale bude vidět, že si to kupoval jako MÓDNÍ doplněk, ne jako hodinky s nadčasovou hodnotou. Někomu to vyhovuje, proč ne...
vor Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2006 Na majiteli/majitelce ale bude vidět, že si to kupoval jako MÓDNÍ doplněk, ne jako hodinky s nadčasovou hodnotou. Někomu to vyhovuje, proč ne... Já myslím, že "běžné majitelky" si je kupují jako módní doplněk.
dehyd Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2006 Pro ženskou jako módní doplněk možná, ale sám chlap by si tohle asi kupovat neměl. Nicméně, pokud by někdo chtěl přesto pěstovat módně-hodinářský sadomasochismus, může si Armani pořídit i v mechanickém provedení s automatickým nátahem: http://www.superchrono.com/index.php?main_...products_id=269 V českém kamennám obchodě za to chtějí dokonce 25 000 !!! Snažil jsem se v krámě u těch hodinek nejprve skrz průhledný dýnko, poté v navodu i katalogu zjistit, co je v tom za strojek, ale o takové informaci nikde ani páry - asi to bude nějaká asie... Hádanka pro zkušené členy: Kterejpak asi týpek podle vás zaplatí 25 litrů za bižuterii s čísnkým strojkem ???
bunny Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2006 kenny :DD mne sa tu paci, poslednu dobu som sa nikde viac nenasmial :DDD
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se