Přejít na obsah

Luxus z Eltonu, vysvětlete mi to.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 146
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Plně doufám, že "kluky " z Eltonu " kluci" z Chronomagu zajímají a jejich diskuse jsou pro ně podnětné, nebo minimálně zamyšleníhodné. Jasným důkazem je Accutron, který se teď opravdu snaží a komunikuje.

Ten zapnutý CapsLock na začátku Tvých vět mě téměř vyděsil :)

Tvoje sbírka se zdá úctyhodná ;-) , gratuluji.

Upraveno uživatelem Chosef76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velcí kluci z Eltonu proti členům, co řídí mnohaúrovňové struktury s tisícinásobky v obratech atp.? Neměl bych strach, že by si s tím někteří neporadili. :oneeyed02: ale není to hra na to, kdo je větší ředitel, je to o perfektně definované cílové skupině, jejíž zpětná vazba může být výborně použita při relaunchi značky.

Teď u Elton Sportů se to vyvinulo parádně - výrobce, co si nechá dospecifikovat veřejně dostupnou limitku na fóru je cool (škoda, že ještě nemá to Jméno a hledá se), u Orlíků to zase byla trhovecká přeřvávačka o cenu (ale taky dobrý, vždyť i takto se běžně obchoduje a alespoň jde vidět pokrok).

A nakonec, jak si napsal, internet snese vše :cheers:

Edit: 3x za rok? Super! Je to najednou? Nějaký svátek?

Ano se slušnými podněty máš pravdu a právě proto se Libor,dle mého také angažuje va snaží se pomoci.

Natahuji je na velikonoce, vánoce a v červenci kdy mám narozky.

Opruz není natahování, ale jednou za čas vyčistit a promazat je také potřeba.

Odkaz ke komentáři

...

ALE TO NEZNAMENÁ a, že mám patent na rozum a budu soudit vedení Primu. Stejně tak mi nepřísluší veřejně je napadat a nebo jim dokonce radit jak a jakou cestou by se měli ubírat, tedy zda to bude Beata nebo Adam s Evou.

TO SE NESLUŠÍ A NAVÍC TO NIKOHO NEZAJÍMÁ.

A nejlepší je když plivě špínu někdo kdo viděl Primky v bazaru a nebo na intenetu a doma v šuplíku ma kulové a nebo bateriové číňany v rádoby exkluzivní značce

...málokdo z těch co tady ukrutně chytře radí, získával sami osobně dotace z EU a nebo s ena druhé staně učastnili jednání s oddělením marketingu ve Škodovce, kde byl navíc na telekonferenci napojený někdo z vedení marketingu VW.

Fakt by mě zajímalo jak by si něko z místních chytráků poradil na osobním jednaní s VELKÝMA KLUKAMA a se svojí hlavou na špalku.

...

...?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...