Street Glide Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 ......kdo ráno dříve vstává,ten vybírá.......,to neplatí teda pro psy :-)) D.
gas Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 obejdu a vubec mne po tech letech noseni nechybi
bohus76 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Pěkná rodinka Rolexek Ty zelené jsou super.Omlouvám se,ale ta velikost těch fotek je trochu větší /jak se tu objeví velký K.jsi bez nich/
Jay Doll Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Zelené jsou supr, ale už jsou v prodejní sekci . Glide, ty jsi fakt děsnej promiskuita, víš to?
Street Glide Odesláno 16. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2012 ....to je svatá pravda,ale zas tak promiskuitní, alespoň co se hodinek týká nejsem,.........páč se mi ty LV-C sešly dvoje tak jedny zatím mohu oželet :-) Zelené jsou supr, ale už jsou v prodejní sekci . Glide, ty jsi fakt děsnej promiskuita, víš to?
Jay Doll Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Ty máš dvoje? Hele tak si je nech a nos je na obou rukách, na přední i zadní, jako Maradona.
Street Glide Odesláno 16. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2012 ...jo jo,.....já to také někdy tak z recese nosím a v mém okolí nejsem sám,.........můj táta sice nad tím nedávno trochu kroutil hlavou,ale co,....pořád se mi to zdálo méně extravagantní než jeho žluté R Day-Date posázené kameny a s bagetami na ciferníku :-))))) Ty máš dvoje? Hele tak si je nech a nos je na obou rukách, na přední i zadní, jako Maradona.
Chosef76 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 To jsem z toho jelen ...jak se to přihodí, že se Ti najednou doma objeví dvoje zelený rolády? :-D Já je mám jako dreamswatch a ne a ne mi na zahrádce vyrůst :-/
Jay Doll Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Kameny a bagety? Nechceš sem jenom pro zajímavost dát pár fotek?
Street Glide Odesláno 16. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2012 ....když se pohybuješ v rámci rodiny po světě a rád nakupuješ,tak se to přihodí snadno :-))....LV jsou mé oblíbené již od roku 2003 a také jsem sám jako jelen čubrněl,když jsem přišel jako nováček na chronomag a tady na fóru viděl lítat minimálně dvoje mé staré dávné LV :-))))))))))
Street Glide Odesláno 16. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2012 ....hodinky nosí občas táta on má různé D-D s kamenama nebo bez( je to možná větší blázen než mi tady všichni dohromady),musel bych to s ním domluvit,ale nevím jestli pro to bude mít pochopení,....je už divnej. Tyhle jeho Day-Date jsou fakt šílený a mají navíc číselník s Rolex texturou :-) Kameny a bagety? Nechceš sem jenom pro zajímavost dát pár fotek?
Jay Doll Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 No to by bylo hodně zajímavé vidět . Tak to zkus, třeba nějak nenápadně blejsknout. Takový výstřednosti se tu asi jen tak neobjeví, leda by se Sibirnaya na zahrádce při kopání studny dostal k ropě
Chosef76 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Souhlasím s Jay Dollem, výstřednosti se musí vidět ....na zlatý rolády jsem tu taky koukal jak zkoprnělej a pořád si neudělal názor, jestli je tohle mimo Harlem nositelný. Odpověď na otázku v názvu vlákna je jasná : " Po shlédnutí Tvých fotek vím, že se bez nich taky neobejdu. Je to provokace! "
mrakodrap Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Obejdu se bez nich naprosto v klidu. Teda,abych nekecal, tak občas se zasteskne po Datejust II s modrým dialem.
gougy Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Máš v tom zmatek, nabízím pomoc, klidně nějaké budu nosit za vás, nemusíš mi za to ani plati nic přemrštěného
Návštěvník Kamil Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 ..... /jak se tu objeví velký K.jsi bez nich/ Už se objevil.
Chosef76 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Už se objevil. taky dobře, stejně mi manželka už nadávala, ať si více všímám jí a ne těch hodinek, co vypadají úplně stejně jako všechny ostatní co mám doma :-D
Street Glide Odesláno 17. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2012 .....velkýmu K. se to skutečně zdálo velký,.....si z toho musím dojít na "velkou" :-)..............ale chápu to! .....ještě že bere jenom obrázky hodinek a ne fyzicky hodinky,to už by bylo moc krutýýý :-))))) .....dávám sem tedy pro doplnění fotku novou,.........ta už bude snad objemově v pohodě,sorry Kamile. D. Pěkná rodinka Rolexek Ty zelené jsou super.Omlouvám se,ale ta velikost těch fotek je trochu větší /jak se tu objeví velký K.jsi bez nich/
Jay Doll Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Nejdelší stranu jsi přetáhnul o 24 pixelů, až to uvídí Kamil, tak to zase smaže
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se