Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ses zamiloval, co? ..;) Jsi u konce..:)

Je přece rok 2012, tak už to nebylo proč odkládat :gunsmilie:
  • Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Když jsem na tomhle fóru před pár lety začínal propagovat Rolexy - bylo pomálu nadšenců:) Jo, časy se mění - Rolex zůstává! Gratuluju!

Odesláno

Když jsem na tomhle fóru před pár lety začínal propagovat Rolexy - bylo pomálu nadšenců:) Jo, časy se mění - Rolex zůstává! Gratuluju!

Díky, od Tebe mě gratulace těší, znám dobře tvojí skvělou recenzi...
Odesláno

Tak to jsme na tom podobně. Zpočátku jsem nechápal, jak někdo může nosit 40mm hodinky, pak si po dvou letech pořídil Milgaussy a od té doby proběhnul asi 5 modelů od RLX. Věděl jsem, že jediné co nechci jsou Daytony. No a před pár měsíci jsem je málem koupil. Pak jsem si zas řikal, že je to blbost, ale když je teď vidim, tak bych je docela bral :D Gratuluji, jsou super :speak_cool:

Odesláno

Není pochyb o tom,že to jsou špičkové hodinky.Bohužel pro ně i pro potencionální kupce mají 2 vady (když neberu cenu).

Za 1.Mraky a mraky fejků,které tyto hodinky neprávem znehodnocují a dívím se,že proti tomu nelze nic dělat

A za 2.což jde ruku v ruce s bodem 1.že jsou díky těm fejkům už strašně ohleděné

Je to velká škoda,protože hodinky jsou to krásné a exkluzivní a pro mnoho chronobláznů je to konečný vysněný cíl.A chronobláznů,kteří by tyto hodinky chtěli,by bylo mnohem víc,nebýt nepřeberné množství fejků,protože spoustu lidí odradí,že je může mít kdejaký pobuda,ačkoliv všuchni ví,že nemá originály,ale prostě to odradí.Mít ty peníze,tak ačkoliv se mi hodinky velmi líbí a je to top,nechtěl bych je kvůli zhora popsanému.

Bohužel,tohle neplatí jen pro hodinky,ale pro spoustu jiných věcí...

Kždopádně gratuluji k těmto skvostůmPosted Image

Odesláno

Marfael-kecy,vsechno je to jen o prachach.Kdyz se mi libej Submarinery,je mi ukradeny,co nosi nakej jouda .Uz vidim jak si misto toho teda radsi koupim treba Seika

Odesláno

Není pochyb o tom,že to jsou špičkové hodinky.Bohužel pro ně i pro potencionální kupce mají 2 vady (když neberu cenu).

Za 1.Mraky a mraky fejků,které tyto hodinky neprávem znehodnocují a dívím se,že proti tomu nelze nic dělat

A za 2.což jde ruku v ruce s bodem 1.že jsou díky těm fejkům už strašně ohleděné

Je to velká škoda,protože hodinky jsou to krásné a exkluzivní a pro mnoho chronobláznů je to konečný vysněný cíl.A chronobláznů,kteří by tyto hodinky chtěli,by bylo mnohem víc,nebýt nepřeberné množství fejků,protože spoustu lidí odradí,že je může mít kdejaký pobuda,ačkoliv všuchni ví,že nemá originály,ale prostě to odradí.Mít ty peníze,tak ačkoliv se mi hodinky velmi líbí a je to top,nechtěl bych je kvůli zhora popsanému.

Bohužel,tohle neplatí jen pro hodinky,ale pro spoustu jiných věcí...

Kždopádně gratuluji k těmto skvostůmPosted Image

Ještě jsem neviděl ani jedny fíky Dayton, který by bylo možné na méně jak dvacet metrů splést s originály. To na suby stačí kolikrát pět metrů :)))

Odesláno

Gratuluji. Jediny Rolady ktery muzu, moc.

Ad fejky a udajna okoukanost Dayton - to prece vubec neni relevantni todlecto, nejdulezitejsi je prece radost majitele z tech hodinek a tu parre evidentne ma. :angel:

Odesláno (upraveno)

re fejky, to mě opravdu netrápí, protože jak psal Cyber, dobrý fejky Dayton jsem opravdu eště neviděl....

Konec cesty to neni... je to jen pocit ukončený etapy dlouhýho zjišťování co jsem vlastě zač :worried_anim:, skrz hodinky poznej sebe sama :guitar:

ještě přikládám dvě fotky ála Drive...Na tu druhou jsem si pujčil speciální proprietu.

post-17731-084703300 1329838944.jpg

post-17731-022359800 1329838951.jpg

Upraveno uživatelem parre
Odesláno

Ta proprieta je desna. :-)

:angel: to je, ale myslel jsem to takhle:

post-17731-083158100 1329841196.jpg

Odesláno

Já jsem nepsal,že fejky bývají povedené a k nerozeznání,ale že jsou strašně moc napodobovánky a fejkovány,což má za výsledek ten,že hodinky jsou velmi ohleděné a ztrácí to kouzlo vzhledové jedinečnosti.Je to jen můj názor proč bych si je nepořídil ani kdybych na ně měl.Myslím,že se dají za tu cenu pořídit vzhledově mnohem neokoukanější hodinky a přitom velmi kvalitní.

A o tom,že to je hodinářská špička tady nikdo nepochybuje.Jediné co mi na nich vadí je ta designová proflákost a jsem přesvědčen,že to značce ubírá zákazníků.Já to tak aspoň mám,tohle by mě od hodinek odradilo,ale hezké určitě jsou,o tom žádná.Posted Image

Odesláno (upraveno)

re fejky, to mě opravdu netrápí, protože jak psal Cyber, dobrý fejky Dayton jsem opravdu eště neviděl....

Já to nepsal,aby tě to trápiloPosted Image.Podstata mého příspěvku byla v tom,že ti gratuluju ke krásným a špičkovým hodinkám a že se mi nelíbí,že je značka tak fejkována a kopírována.

Nic na trápení v tom nebyloPosted Image

Upraveno uživatelem Marfael

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...