sery.vlk Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 (upraveno) Zakaž si váhu - stačí měřit obvod v pase. - No a krom fyzické aktivity hoď kritické oko na jídelníček, nejen co vše za den zdlábneš, ale taky kdy.Důležité je, jak jsi psal, že se cítíš líp .-) Edit: Mezitím Ti to samé napsal Karlos .-) Upraveno 18. února 2012 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 je taky moznost, ze v prepoctu na ziviny jis malo a podle toho co pises a jaky mas vydej energie si myslim, ze tomu tak bude, telo si pak vse uklada na horsi casy a nesaha do "zasob" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 (upraveno) já bych taky navrhoval zaměřit se na jídlo. Jíst menší porce a častěji. Poslední jídlo v 18hod. Do toho 3x týdně běh (teď jsem ve fázi, kdy mám 10 min běh a 2 minuty chůze...a takhle 40 minut) a mělo by to jít dolů. S tím během chce začínat pomalu a né to hned přepálit (např. 5 min běh/1 min chůze 30 - 40 min. Postupně zvyšovat - zhruba po týdnu. Já tímto způsobem od Vánoc dostal dolů 5kilo A musím říct, že se cítím znatelně lépe... Upraveno 18. února 2012 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Změř si kolik kcal denně sníš a kolik je tvé Basic Metabolic rate. Uprav příjem energie výdaji. Pokud chceš hubnout musí být příjem menší než výdej.Výrazně omez sacharidy a zvyš bílkoviny. To Ti zabere na 100%.Lidi dnes přijímají klidně 75% a víc energie v sacharidech a pak tlousnou. Tělo na to není stavěné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendr Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 s tím běháním bych byl opatrný, při téhle váze to je celkem zátěž na klouby, radši kolo, chůze s hůlkami, v létě pěšky v zimě běžky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 s tím běháním bych byl opatrný, při téhle váze to je celkem zátěž na klouby, radši kolo, chůze s hůlkami, v létě pěšky v zimě běžky... Já se většinou plazím na tom Tyršově stroji - klouby jsou v poho a navíc jsem z toho víc sedřenej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 vaha je v tomto pripade nepodstatna.. daj si zmerat percento podkozneho a vnutorneho ( okolo organov ) tuku. a potom po par mesiacoch znovu.. vaha sa ti mozno pohne len minimalne, ale uvidis zmeny v % rozdelenia hmotnosti medzi tuk a svaly.. No a potom ako tu uz pisali ostatni, viac kardio cvicenia, nie na vykon, ale na vydrz. Cize do 80% tvojho vykonu a hlavne pravidelne. Pomoze ti aj striedanie aerobnych cvikov ( plavanie, stacionarny bicykel, rotoped, stepper - ta vec, co na nej cvcia baby a maju z toho sexy zadky a ine.. ) toto striedanie je dolezite, zabranis naviknutiu na jednotvarnu zataz a vdaka tomu das telu furt zabrat. Vyslovene silove cviky nepotrebujes, posilka je dobra, ale zameral by som sa na kruhove treningy ( viac svalovych skupin v jeden den ), pripadne superserie ( jeden cvik-jedna seria, bez prestavky druhy cvik-jedna seria, naspat ku prvemu cviku-jedna seria.. ), zhadzovane serie ( odcvicis jednu seriu, zhodis vahu, hned dalsia seria, zhodis vahu dalsia.. ) ale HLAVNE vahy s ktorymi mozes robit od 16 do 30 opakovani a co najkratsie prestavky - aby si fucal a bol spoteny jako prasa no najprv pred cvicenim: kardio na zahriatie, aspon 10 minut, alebo pokim sa zacnes potit, potom hned cvicit a drzat to v tempe, ziadne vysedavanie na lavicke a kecanie.. Ked skoncis, hura spat na kardio minimalne! 20 minut.. neviem ako si na tom casovo, kolkokrat sa mozes utrhnut od roboty a ist do posilky, ale keby sa ti podarilo kazdy druhy den, pripadne 3 krat do tyzdna, to by bolo uplne skvele.. ak si na tom ale dobre casovo, mozes skusit dvojfazove treningy - rano mikro ranajky - len kardio a potom normalne ranajky, a pred vecerou posilka a kardio.. to by bol zakladny vzorec ku cvciceniu.. teraz ku zivotosprave: ranajky si daj vpodstate ake chces, kludne aj vianocku s dzemom, no lepsie by si urobil s celozrnnym pecivom ( ma taku istu energeticku hodnotu ako biele, ale ked uz to jes, tak jes aspon nejake tie vitaminy zo zrniecok a vlakninu naviac ) obed - nic smazene, vyprazane, obmedzit ryzu, zemiaky, a nahradit ich zeleninou. ak bez nich neprezijes, tak zemiaky ked uz tak varene a ryza nie biela, ale tmava ( nebudes mat tak rychlo tak vysoky inzulinovy skok, teda budes hladny neskor ). na veceru urcite nie cestoviny! ( tie mozes vklude doobedu, naobed, ale isto nie na veceru! ) su to same sacharidy, ktore v noci nevyuzijes! radsej sa zoznam s chudymi rybami, tuniakom, salatmi, vajickami, tvarohom.. kludne aj biele maso, hlavne MINIMUM sacharidov od poobedia az do rana.. a naposledy veta, ktoru si uz milion krat pocul: neprezierat sa! nezijeme v dobe kamennej, kedy by si si musel robit zasoby, lebo bohvie kedy zase ulovis mamuta.. malu desiatu, olovrant.. si mozes dat hocikedy.. jo a take veci, ze po 7mej uz nemozes jest, to je blbost! hadam nepojdes spat hladny ( poprve je to neprijemne, ja osobne hladny nezaspim a po druhe, nie je to zdrave - si v hypoglykemii, ktora je jednym z najsilnejsich stresorov pre organizmus, ..tvoria sa ti vo zvysenej miere ketolatky ( to nie je dobre ) atd.. kludne sa najedz, ale bacha na sacharidy ( takze tuniacik, tvaroh zmiesany s roztlacenym bananom alebo s jogurtom.. ano, aj ochutenym, zas az tak moc sacharidov tam nie je hmm, mnamka ja viem, dlhy text, ale verte, ze som nenapisal vsetko co som chcel, no mylsim, ze hlavne body som vystihol.. no a prv ako sa dotoho textu pustia "znalci" ( ja sa za znalca zatial nepokladam ) tak pisem, ze toto funguje pre mna ( pravidelne cvicim viac ako 6 rokov ) a info tu napisane nemam z "mudrych" casopisov typu Emma, Eva, GoldMan, pripadne od velkych naprasenych bravov z posilky, ale z knih lekarskej biochemie, fyziologie a inych.. Hovgh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 FiXilVer to napsal přesně, myslím, že Jeremy to vlákno může s klidem uzavřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 ... pokud jde o hubnutí, měl by převládat ten vytrvalostní. To se mi jeví jako velká chujovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 kdojinej: Tak to se ti jeví blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Nic se mi blbě nejeví. To jen pošťuchuju Chorcheho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 No jo porád, tak já vám do toho přestanu kecat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 naprosto souhlasim s tim co napsal FiXilVer, takhle to fakt funguje... Jen pozor, u mě je to tak že když se začnu snažit schazovat tak to první tejden je takřka bez efektu (tělo asi jede na zásoby), ale pak se to slušně rozjede, a dá se pak -0,5 až kilo za tejden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Nic se mi blbě nejeví. To jen pošťuchuju Chorcheho. Hlavně, že se shodneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Podstatou problému je, že tělo se chová setrvačně. Snaží se držet váhu stabilní, nebo stabilně růst a dá se přemluvit i ke stabilnímu katabolismu. Základem redukce tuku je lipomobilizace -katabolismus. jdeš na to správně - půl roku cvičíš, takže tělo není zlenivělý. Jestli je redukce tuku opravdu pro tebe důležitá tak se dietě nevyhneš. Snad ti pomůže scan - je to předsoutěžní dieta kulturistů - maj potřebu omezit období strádání na co možná nejkratší - princip diety je z toho ale patrný. 3 dny na vaječných bílkách jako start lipomobilizace fungujou dokonale. (odsolení se tě samozřejmě netýká)Princip je (vyloučení živočišných tuků a jednoduchých cukrů v prvních 10-dnech zcela, v následujícím a vlastně napořád:) minimum tuků a žádný jednoduchý cukry) 3 dny strádání - pak 3-7 dní postupného přidávání polysacharidů. Pak je třeba dál cvičit a neulítnout na marskách! Výsledky jsou omračující a setrvačné. Tvoje výchozí pozice je skvělá, protože už sis zvyknul na cvičení a cítíš se při tom dobře.Když se to má sladit s prací -pá,so na bílkách, neděle bílky a zelenina a následující týden pokud možno ranní cvičení na lačno a týden by měl být bez stresů - ideální je týden, který vyžaduje hodně výkonu, ale málo jednání a rozhodování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Teda chlapi, to koukám.. Zdá se, že na cokoli se tady člověk zeptá, dostane nakonec pár dobrejch odpovědí..Smekám a držte mi palce, ať najdu odvahu na změnu jídelníčku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Mne kdysi (a vlastne i kdykoliv nyni) pomohla zmena rozlozeni stravy behem dne. Jist 3x denne a chtit se dostat s vahou dolu jde velmi tezko. Organismus je svina. Pokud jis nepravidelne nebo malo krat za den (2-3krat), ma nutkani si ziviny (hlavne tuky!) ukladat na horsi casy. Hmotnost tak paradoxne stoupa. Zkus zacit jist 5-6x denne. Metabolismus se velmi zrychli, telo ztrati mit potrebu si ukladat zasoby energie v podobe tuku. U mne hodne funguje rozlozeni prijmu stravy nasledovne: 60-70% denne prijate stravy do obeda vcetne, zbytek, tedy 30-40% pripada na odpoledni lehkou svacu a veceri. Mam zkusenost, ze moje telo ma nejvetsi potrebu a nejlepe zpracovava stravu dopoledne. Po zarazeni teto zmeny stravovani do bezneho dne ztratim tak 2,3 kila za mesic a to i bez cviceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 panstvo,tak ja mam problem opacneho razenia:mozem zjest co chcem,kolko chcem,kedy chcem a stale nic + - 0,5kg to si nestazujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 (upraveno) panstvo,tak ja mam problem opacneho razenia:mozem zjest co chcem,kolko chcem,kedy chcem a stale nic + - 0,5kg to si nestazujem... Tak tady moc neprovokuj To mně stačí jet na 3 dny za rodinou na Slovensko a po konzumaci domácí stravy a pálenky přiberu co den, to kilo. Pak to tady pracně 2 měsíce hubnu a zase celé znova Upraveno 19. února 2012 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 kde ta u nas tak dobre vykrmuju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se