roberto_2 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Dobry den, nasiel som na webe znacu hodinky Just Bling, zevraj vylozene diamantmi. Strasne sa mi pacia len im nejako neverim. Ak mate s nimi nejake skusenosti pripadne informacie mozete mi poradit ?? Dakujem za odpoved
fermuello Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Just Bling hodinky majú aj v Nesquiku... či ?
roberto_2 Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2012 V 19. 2. 2012 v 16:52, 'fermuello' napsal: Just Bling hodinky majú aj v Nesquiku... či ? no je to mozne... vylozili ich diamantmi a vzniklo toto http://www.bronx.sk/sk/45-diamantove-hodinky
Petr Svenda Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 V 19. 2. 2012 v 16:46, 'roberto_2' napsal: Dobry den, nasiel som na webe znacu hodinky Just Bling, zevraj vylozene diamantmi. Strasne sa mi pacia len im nejako neverim. Ak mate s nimi nejake skusenosti pripadne informacie mozete mi poradit ?? Dakujem za odpoved No, fasank uz byl, leda tak pristi rok
ricous Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 V životě bych nevěřil, že si je někdoc normální může koupit... Ale díky za odkaz na web - dostala mne záložka "High End hodinky", cituji: "Kategória High End hodiniek v sebe zahŕňa hodinky vysokej kvality od svetových výrobcov. Precízne spracované, výborne dizajnovo navrhnuté, vyrobené tak aby sadli na každú ruku." Schválně se tam na tu hrůzu za sto éček koukněte, je to fajt hajg end...
Gustaf Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 V 19. 2. 2012 v 18:45, 'ricous' napsal: V životě bych nevěřil, že si je někdoc normální může koupit... Ale díky za odkaz na web - dostala mne záložka "High End hodinky", cituji: "Kategória High End hodiniek v sebe zahŕňa hodinky vysokej kvality od svetových výrobcov. Precízne spracované, výborne dizajnovo navrhnuté, vyrobené tak aby sadli na každú ruku." Schválně se tam na tu hrůzu za sto éček koukněte, je to fajt hajg end... Rytmus by je možná bral
Petr Svenda Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 V 19. 2. 2012 v 18:45, 'ricous' napsal: V životě bych nevěřil, že si je někdoc normální může koupit... Ale díky za odkaz na web - dostala mne záložka "High End hodinky", cituji: "Kategória High End hodiniek v sebe zahŕňa hodinky vysokej kvality od svetových výrobcov. Precízne spracované, výborne dizajnovo navrhnuté, vyrobené tak aby sadli na každú ruku." Schválně se tam na tu hrůzu za sto éček koukněte, je to fajt hajg end... Ty kraaaso! Ze ja blbec kupoval ty Moony, mohl jsem je mit skoro vsechny!
roberto_2 Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Chlapci vidim ze si z toho robite len picu ....a ziadny odbornejsi komentar
Horhe Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 (upraveno) O takovym braku se odborně hovořit nedá. Ale jestli chceš ušetřit 5600 USD,tak si je kup. Akorát trochu pochybuju, že ty diamanty budou mít něco společnýho s uhlíkem Upraveno 19. února 2012 uživatelem Horhe
roberto_2 Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2012 V 19. 2. 2012 v 18:32, 'shag' napsal: tie su vyborne myslis ironicky?....mas s nimi nejaku skusenost?
Petr Svenda Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Tak jo, sorry. Tva neduvera je silne namiste. Poslechni ji.
StanoBare Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Shaq nám niečo tají Pozri roberto, hneď v prvej fáze máš dosť negatívnych ohlasov k výberu, kašli na skúsenosti. Ak chceš môžme sa posunúť iným, hodnotnejším smerom, kde hodinky nie sú len okázala imidžofka. Ale ak sa ti aj napriek tomu páčia, nooo, čo sa dá robiť, vec vkusu.
fermuello Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 našiel som na ne parádnu recenziu : ??????EBAY???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
roberto_2 Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2012 V 19. 2. 2012 v 19:50, 'StanoBare' napsal: Shaq nám niečo tají Pozri roberto, hneď v prvej fáze máš dosť negatívnych ohlasov k výberu, kašli na skúsenosti. Ak chceš môžme sa posunúť iným, hodnotnejším smerom, kde hodinky nie sú len okázala imidžofka. Ale ak sa ti aj napriek tomu páčia, nooo, čo sa dá robiť, vec vkusu. Mne sa hodinky pacia len pochybujem o praosti diamantov a celkovo o kvalite....za taku smiesnu cenu, preto sa pytam na to ci ich niekto aspon nedrzal alebo nemal s nimi nejake skusenosti.
zhrado Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Pozrel som si tie haaaj end a jedine čo ma napadlo je, že otras.. Vraj hodinky navrhnuté pre každú ruku. Naozaj ma nenapadol nikto kto by si ich mohol kúpiť. Že sa to tam aj nehanbia napísať..
svijanskymaz Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 V 19. 2. 2012 v 21:07, 'roberto_2' napsal: Mne sa hodinky pacia len pochybujem o praosti diamantov a celkovo o kvalite....za taku smiesnu cenu, preto sa pytam na to ci ich niekto aspon nedrzal alebo nemal s nimi nejake skusenosti. Pozri,len ked zoberies sedliacky rozum tak v slusnom zlatnictve za prstienok s tym naj naj mensim diamantom das slusnu vyplatu,mozna aj v hrubom....Tieto hodinky su nimi obsypane...Patrat po tom ci su to zirkony,alebo sklo,alebo nejaka umela hmota je zbytocne...Takze bavit sa dalej o hodinkych nema zmysel,nakolko to je kvalita asi ako tie diamanty....Este k tomu riskujes,ze Ti nejaka zmatena kofola niekde na hlavaku odsekne ruku aj z hodinkami a bude po diamantoch....
roberto_2 Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Nasiel som lepsiu variantu. Poradte. http://www.mojehodinky.sk/hodinky/sk/Vostok-Europe-Ekranoplan-2432-01-54559159 http://www.mojehodinky.sk/hodinky/sk/Vostok-Europe-Gaz-14-Limousine-5603061 http://poruke.sk/produkt/n1_rocket/vostok_rocket_n1_js06_2255154.aspx http://poruke.sk/produkt/n1_rocket/vostok_rocket_n1_nh25a_2253148b.aspx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se