cody Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Safra myslel jsem si, že u mě ja jasno a přehledno. Jak to teď po sobě čtu, docházím k závěru, že jsem na tom stejně jako jiní místní:-) Mám jasnou představu ke které se blížím (asi podvědomě) schválně těma největšíma oklikama... a bůh ví kam vlastně dojdu:-)
kdojinej Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Já momentálně vím přesně co chci. Mám to sezónní: Seiko Spirit na podzim-zimu, chcu Oranžády na jaro-léto, no a na běh, kolo a jiné rasení mám Trasery. Zařekl jsem se že oranžády nekoupím, dokud neprodám co prodávám. Poljoty 3133 a Heuer stopky. Když mám víc jak troje hodinky, jsem nervózní.
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Neměním stav, tudíž jsem stále na nule .
Kristian.nov Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Takže jsem zhruba zkompletoval hodinky pro každou příležitost. Už mi zbývá jen postupně měnit za vyšší modely
Martin J Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 (upraveno) 2 x Tissot,1 x vintage Certina1 x Omega3 x Casio3 x G Shock + 1 x na ceste1 x Citizen Cca 12 kusov ... Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Upraveno 11. března 2012 uživatelem Martin J
martin.L Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Asi cca 10ks..Sportove, letne,..k vode,.. 1x ZENITH1x Breitling1x AVIATOR1x NAUTICA- letne,lim.edicia.. A ostatne len take "modne", ako GANT,...no to su len šport, voda,..
financ Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Asi cca 10ks.. Sportove, letne,..k vode,.. 1x ZENITH 1x Breitling 1x AVIATOR 1x NAUTICA- letne,lim.edicia.. A ostatne len take "modne", ako GANT,...no to su len šport, voda,.. S délkou pobytu na fóru se ti to rychle změní :-)
martin.L Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 S délkou pobytu na fóru se ti to rychle změní :-) Ostanu len ZENITH, možno Breitling..a budu pribudať...IWC,.. NAUTICA, GANT..tieto ani neriešim, akurat k vode na leto dobre..(farebne, letne..)
dandy Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 U mna je to tak, ze ako som objavil chronomag, tak som nakupil viac hodiniek ale casom som zistil, ze idealny pocet pre mna je 3-4 ks. Takze Spirity na zimu, nejake potapky na leto a plus gshocky na sport. Momentalne mam 7 hodiniek.
Filipmar Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Dnes jsem to spočetl na 16 funkčních kusů. Střídám ale jen 4-6 kusů.
financ Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 (upraveno) Tohle vlákno mě inspirovalo na malou rekapitulaci: Breitling Steelfish Hamilton Spirit of Liberty Seiko SNZH57 - FFF mod Seiko SKX007 - doxa mod Seiko SKX031 Seiko Sea Urchin Seiko Arnold H601 Seiko 6309 Casio G-shock Prim Diplomat (stříbrné i zlaté) nějaký Sporty, (jedničky, dvojky i letecké) Traktory jako dekorace v kanceláři plus nějaký šrot a náhradní díly v šuplíku a momentálně ještě jedny Béčka z půjčovny, který strašně nutně potřebuju :-) Asi nakrmím prodejní vlákno vsechno prodej a kup jedny poradny hodinky - mysleno rolexy Slavím 1000 a splněno . Škrtnuté je pryč, zbytek je k dispozici a postupně půjde do světa. Upraveno 19. března 2012 uživatelem financ
Radek K Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 (upraveno) Slavím 1000 a splněno . Škrtnuté je pryč, zbytek je k dispozici a postupně půjde do světa. Co na to říct ... Upraveno 19. března 2012 uživatelem Radek K
mollaris Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Rolex Submariner Date, Tag Heuer Formula 1, Xen
bedja Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 ..ROLEX..BREITLING..IWC.. ..pak nějaké quartz z minulosti a jedny PRIMky..
zrno Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Něco zůstává , něco se mění Seiko Seaurchin Seiko 7002Seiko BFS SNKF07Seiko Samurai Seiko Alpinist 015Hamilton Khaki Field 42Archimede pilot 42Steinhart Nav B chrono Laco ala vintage napůl s Drahou polovičkou :-)
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Šest kusů, to je tak poslední unositelný počet aspoň teda podle mě. Je to přesně tolik, kolik se mi vejde do hodinkovnice, takže jakékoli další by se už musely válet vedle. Tři chronografy, troje obyčejné, troje na tahu, dvě na kůži, jedny na silikonu:)
Ivan Lelák Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 (upraveno) Na poličce v ložnici asi 15 ks historické "veteše". Na druhé poličce nové letecké palubní hodiny, Lemanie MVS po tátovi a PRIMky které jsem dostal když jsem šel v r.1967 do první třídy.Polička obývák (hodinky na "denní" nošení):1. Šturmanskie, limitka ke 40.výročí Gagarinova letu - do společnosti2. Aviatory, letecká chrona, limitka 300ks co s nimi létá jedna ruská skupina na MiG-29 - do letadla3. Archimede Pilot - všeobecné nošení4. Steinhart Aviation GMT - do hospody atd.5. Vostok Red Square, růžové zlato - do společnosti6. Traser Supersport Chrono blue - outdoorové aktivity atd.7. Traser P 6504 Black Storm Pro, NATO - na motorku8. Traser P 6506 Commander 100 Titan - všeobecné nošení9.-11. Troje různé Marina Militare koupené za účelem zkoumání kvality a chodu - jdou přesně už 3 roky, nosím občas do práce12. Nějaké Casio, skoro nové, modré, analogový quartz za pár korun, už ani nevím co jsem koupí zamýšlel:-), prodal bych ale jsou tak za 500,- A nakonec pár hodinek mé přítelkyně.Měl jsem jich víc, něco šlo z domu pro nevyužití nebo se mi přestalo líbit, něco z finančních důvodů. Je toho moc a rád bych něco prodal, ale nějak se s tím neumím rozloučit, ke všem mám vztah.Teď přibudou Fortisy.Je jasné že žádné z nich nemám denně na ruce, ale je to i krásný bytový doplněk a často se mazlíme...:-) Upraveno 23. března 2012 uživatelem Ivan Lelák
sashator Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Takže po dlouhém zvážení a životním rozhodnutí je moje bilance tato- - Hamilton Pan Europ - skvělé chronografy a ještě limitka - Longines LungoMare - parádní quartzy, pro mě vhodné i na lepší příležitosti - Citizen Nighthawk - hodinky do nepohody, nedám na ně dopustit - Prim Sport II - trochu nostalgie Zbytek šel z domu ven. Zjistil jsem, že mít 7 hodinek je opravdu nadbytečné.
Ivan Lelák Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Ode dneška zase o jedny víc. Souhlas s předchozím názorem, že víc než 7 je zbytečnost, ale umí mi někdo poradit, kterých 6 mám prodat ??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se