Návštěvník Ondra Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Po třiceti letech nemám doma aktuálně žádné vlastní hodinky. Na ruce už 13 dní nic. Nevím, jestli je to finální stav, ale líbí se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Už jsem o tom také psal, sbírku jsem také rozpustil a jsem bez hodinek. Nevím, jestli se mi to líbí nebo ne, zatím jsem v klidu, ebay neprolézám, chrono24.com ze zásady nenavštěvuji a nabídky na chronomagu nesleduji. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Žeby to bol dalsi level? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 ja mam doma dva kusky Longines Lungo Mare a Breitling Avenger...a ani dvo je niesom schopny unosit...na mojej ruke sa uz Longines asi rok neohriali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 ja mam doma dva kusky Longines Lungo Mare a Breitling Avenger...a ani dvo je niesom schopny unosit...na mojej ruke sa uz Longines asi rok neohriali Kdybys ty Lungomare nekdy v budoucnu za zajimavych podminek prodaval ozvi se - pokud jsou to tedy chrona na tahu.. Drive jsem jedny mel a prodal je celkem rychle, ale kdyz si tak na ne vzpominam, prisly mi docela fajn, zvlast za velmi prijatelne penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Ja mam momentalne 4 kousky- starsi Festiny chronografy, jedny fashion Lacoste (darek od manzelky), Longines LungoMare a eco-drivy Citizen Nighthawk....ale jelikoz jsou to vsechny quartzky(krom Citizenu) uz nejakou dobu pokoukavam po pro zacatek levnejsich Seikach automatic...kazdopadne 5 kousku je tak moje hranice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TRX2010 Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 (upraveno) Tak to jste šikovný Jo, to jsme pochopili. Upraveno 29. října 2010 uživatelem TRX2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Už jsem o tom také psal, sbírku jsem také rozpustil a jsem bez hodinek. Nevím, jestli se mi to líbí nebo ne, zatím jsem v klidu, ebay neprolézám, chrono24.com ze zásady nenavštěvuji a nabídky na chronomagu nesleduji. Poor boy! How can you live like that? Přeju pevnou vůli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Mam ted dvoje a prijde mi to skoro moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Ja mám na nosenie troje, ale v skutočnosti o čosi viac,... odkedy nosíme mobil, je to skôr sviatok ako všedný deň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Teď mám 3 ,,pořádné" hodinky- Zenith Defy Chrono Aero, Rolex DJ II a Seiko Scuba Divers. Mimo to jěště nějaké Ch automaty po dědovi, které kupoval po vpádu vojsk v srpnu 1968, Seika po otci a po druhém dědovi, která si přivezli z Japonska, když hrávali hokej a nějaká ta Casia z dětství... Podlední dobou mi víc a víc láká koupit si nějaké vintage hodinky, zatím je jen okukuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Už jsem o tom také psal, sbírku jsem také rozpustil a jsem bez hodinek. Nevím, jestli se mi to líbí nebo ne, zatím jsem v klidu, ebay neprolézám, chrono24.com ze zásady nenavštěvuji a nabídky na chronomagu nesleduji. Ty "tvoje" Rado mám rád. Jsou tak krásně jiné než hodinky co se dělají dnes... A mám je v kolonce "hodinky na hardcore" Nicméně i já jsem došel určitého hodinkového "vyvanutí" nějak se už nikde neobjevuje nic u čeho bych si říkal, že bych to chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Byl jsem ted na dovolene v Cesku a vzal jsem si troje hodinky - jedny na ruku a dvoje do cestovniho pouzdra. Pouzdro jsem ani neotevrel, odchodil jsem to s Landmonsterama. A celkem mi to vyhovuje. Premyslim, ze ostatni prodam, ale zase vim, ze mi to bude strasne lito a zacnou mi chybet zrovna ty, co bych prodal, a zrovna v okamziku, kdy bych je prodal... takze nevim :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Zatial 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) Momentálné jedny.Sem tam si od kluka půjčím Mudmany při nějaké větší aktivitě.V plánu je další kousek,ale až manželka zjistí co hodinky stály tak mě zabije. Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Takže k dnešnímu dni a Nosím průběžně všechny dobrej pacient1. Swatch quartz2. Swatch automatic3. Seiko quartz4. Casio Riseman5. Casio Ediface6. Omega kapsáče vintage7. LUMINOX 3051 Blackout 8. Tissot V8 Moto GP9. Tag Heuer Professional 200M10. Tag Heuer Aquaracer - Chronotimer Plánuji: Doxa, nebo Lonžíny, nebo Edoxy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Většina těch předchozích příspěvků svědčí o drobné indispozici pisatelů, občas hraničící s drobnou psychickou poruchou. Není přece možné, aby někdo neměl žádné hodinky, to si neumím představit. je to jako rybář, který nemá žádný prut, tenista bez rakety a podobně. Jestli je ten stav dlouhodobější, měli by se hoši začít léčit, než zblbnou úplně. Navrhuji, aby si každý z nich vybral deset firem a od každé koupil alespoň jeden stávající model. Pak by se měli porozhlédnout na ebay a Aukru a pořídít dalších deset vintage kousků. Povinným prvkem by bylo alespoň 5 značkových kapsáčů a 5 špindlů. V případě, že by v tomto minimu chyběla některá z komplikací /chrono, lunár, bicáky, budíčky a pod/ je nutné zakoupit alespoň dva kusy od každé komplikace. Také je nutné, aby v tom minimu byly zastoupeny výrobky všech zemí, které hodinky vyrábějí. Protože jsme patrioti, povinných 25 kusů Primek a dalších pět kusů soudobého Eltonu a pro sichr i pět kusů MPM je nutností. Digitálky, jak LED, tak LCD, mechanické digitálky, elektromagnetické, automaty, ruční nátah, s chronometrovým krokem, s kotvovým, cilindry, vřetena, vše nutnost . Pak zkontrolovat porfolio a doplnit na stav 5 ks potápky, 5 ks military, 5 ks certifikované chronometry, 5 ks zlaté oblekovky. Tuto směsici antibiotik pro postižené jedince doplnit většími kousky- pár kusů pendlovek, roček, stolních, nástěnných, budíků, přesýpacích a podobných hodin, aby se nedaly tak snadno stěhovat, vyhazovat, odesílat .Na závěr vybrat minimálně pět z vyjmenovaných kategorií, případně dalších, na které jsem nevzpomněl, tam začít systematicky získávat a hromadit do hromad, ucelených souborů, krabicí od bot a podobně. Důležité je při této rekonvalescenční aktivitě nepolevovat, každá pauza v léčení by mohla způsobit recidivu. Jako barometr uspokojivé a intenzivní léčby lze použít remcání manželky, přítelkyně, milenek a ostatních rodinných příslušníků. Tématem jsou peníze, mnohahodinové výlety po bazarech a starožitnostech, návštěvy zahraničních veletrhů a firem zabývajících se výrobou hodinek, desítky hodin týdně u počítače, kde se dohání to, co jsme nestihli zrealizovat pochůzkami, časté návštěvy pošťáků s balíčky kupícími se na kuchyňské lince, návštěvy pošty a celnice, neustále parkující dodávky DHL a pod. před naším oknem......Jako důkaz totálního uzdravení slouží ranní spuštění počítače, kde po alespoň čístečném vystřízlivění zjišťujete, že máte během nočního hodinkového flámu zaplatit několikery hodinky z oblasti Vašich nejtajnějších snů, na které samozřejmě nemáte peníze.Tak, to by bylo....... Zároveň může výše uvedené sloužit jako moje částečná, skromná odpověď na původní dotaz, kolik mám hodinek..... 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Většina těch předchozích příspěvků..... Oooo, ano. ANO! Hluboce Ti rozumím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 no ja mam....ESPRIT -nesmejte sa, ano Baby-G - biele krasneCitizen Eco driveAuguste Reymond -Jazz age automaty a kazdu chvilu objednam Archimede pilot a kriste chcem aj MeisterSinger jednorucky Karelia alebo Scrypto alebo nieco od Stowa cert mi bol dlzen toto forum co mam kradnut??? jo este mam nejake No name digi k hrudnemu pasu..tie asi nepocitam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 momentalne tyto - sice nic hodnotneho ale na SWATCH nedam dopustit . zleva-flik flak dcery,swatch IRONY manzelky,swatch IRONY SCUBA + hlinikovy tah,a moje soucasne 195g,44mm swatch IRONY, a to jsem cca 6 modelu obyc plast modelu swatchek pro velkou zdevastovanost vyhodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se