gandalf Odesláno 10. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Mohl bych to poslat do Plzně, jestli je to pro tebe dosažitelné. Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Jasný, to je úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Pánové obdivuji vaší sekci 'Chilli'. Nejsem fanoušek a ostré pokrmy vlastně téměř vůbec nekonzumuji, ale líbí se mi zdejší nálada. Na internetu jsem objevil stoletý fórek, který sice možná patří do sekce 'Humor', ale tady mi připadá stylovější. Snad vás pobaví stejně jako mě. Zdar vaší práci! OCHUTNÁVKA CHILLIPoznámky nezkušeného porotce jménem Frank z východního pobřeží: Nedávno jsem byl poctěn pozváním k rozhodování na soutěži ve vaření chilli. Jeden z rozhodčích totiž onemocněl a já zrovna sháněl nějaký kšeft. Zbývající dva rozhodčí (rodilí Texasané) mě ujistili, že to chilli není tak ostré, jak se říká, a kromě toho mezi ochutnávkami se splachuje pivem, které dostanu v neomezeném množství zdarma. Takže jsem nabídku přijal... Následují opisy bodovacích lístků: MIKOVA PÁLIVÁ OBLUDASUDÍ 1: Moc rajčat. Příjemně rychlý nástup.SUDÍ 2: Jemná, osvěžující chuť rajčat. Nijak výrazně ostréFRANK: Kurvafix, to by slouplo barvu ze silnice! Plameny uhasilo až druhé pivo. Doufám, že tohle bylo nejhorší, co mě mohlo potkat. Ti Texasani jsou fakt cvoci! ARTURŮV PLAMEŇÁKSUDÍ 1: Krásná kouřová vůně, jemná příchuť vepřového. Slaboučký nahořklý ocásek.SUDÍ 2: Skvělá chuť domácí grilovací omáčky, mohlo by být více pepře FRANK: Fakt nevim, co bych měl kromě bolesti cejtit... Musel jsem odhánět lidi, co mi chtěli poskytnout masáž srdce, aby radši běželi pro pivo. Když viděli můj obličej, narazili druhý sud. FREDŮV "POŽÁR VE STÁJI"SUDÍ 1: Perfektní požárnické chilli! Perfektně ostré, možná by to chtělo fazole.SUDÍ 2: Chilli bez fazolí, mírná, příjemná chuť mořské soli, virtuózní práce s pepřem.FRANK: Volejte chemiky, někdo sem vyklopil cisternu jaderného odpadu! Nosní sliznice mě pálí jako bych šňupal kyselinu sírovou. Všichni už znají postup: pivo mi podávají řetězem, abych neuhořel. Barmanka mě praštila do zad, abych se neudusil; páteř mám teď před sebou na stole. Ze všeho toho piva už jsem taky na sračky. BUBBOVA ČERNÁ MAGIESUDÍ 1: Omáčka s černými fazolemi, prakticky žádné koření. Slabota.SUDÍ 2: Černé fazole s mírně nakyslou příchutí. Dalo by se to možná použít jako omáčka k dušené rybě, ale chilli to rozhodně není.FRANK: Cítil jsem, že mám něco na jazyku, ale žádnou chuť - je možné, aby chuťové buňky na jazyku úplně odumřely? Sally, barmanka, stála připravená za mnou s tácem tupláků; tahle 150ti kilová machna začíná vypadat docela žhavě. LINDIN OSTRAŇOVAČ RTĚNKY A RTŮSUDÍ 1: Silné, masité chilli. Čerstvě umletý cayenský pepř, velmi ostré, bleskový nástup. Velice působivé.SUDÍ 2: Chilli se sekaným hovězím masem, představoval bych si trošku víc rajčat. Cayenský pepř je skvělý nápad.FRANK: Zvoní mi v uších, pot ze mě lije a nemůžu zaostřit oči. Uprdnul jsem si ? a několik lidí za mnou museli odvézt na ARO. Soutěžící se urazila, když jsem utrousil, že mi ta její leptací pasta zřejmě způsobila trvalý poškození mozku. Sally mi musela zastavit krvácení z jazyka proudem piva z pípy přímo na jazyk. Asi mi upadnou rty a vypadají zuby. A nejvíc mě sere, že oba zdejší rozhodčí mají pořád kecy, abych přestal křičet. Nejradši bych ty vidláky nakopal do prdele! VĚRČINA VEGETARIÁNSKÁ VARIACESUDÍ 1: Řídká, ale velmi chutná vegetariánská omáčička. Perfektně vyvážený poměr koření a pepře.SUDÍ 2: Zatím nejlepší. Agresivní směs pepře, papriček, cibule a česneku. Špička!FRANK: Moje střeva jsou v jednom ohni. Když jsem si uprdnul, posral jsem se, a mám strach, že se to prožere židlí. Nikdo už za mnou nepostává kromě Sally. Musí být ještě větší magor, než jsem si myslel? Necítím držku a prdel si budu muset rok utírat sněhem!!! SUSANNINA STRAŠLIVÁ ŠÍLENOSTSUDÍ 1: Středně ostré chilli, příliš mnoho nakládaných papriček z konzervy.SUDÍ 2: Chutná to jako by tam kuchařka tu pixlu pepře zvrhla na poslední chvíli. Musím vyjádřit své obavy o Franka; vypadá, jako by nebyl zcela ve své kůži a neustále sprostě kleje. FRANK: Kdybych si v držce odpálil granát, vůbec bych to necítil. Na jedno oko nevidím, slyším jenom příšerně hlasitý hukot. Celé břicho jsem si upatlal, když jsem se lžící místo do pusy trefil do oka. Kalhoty mám plný sraček žhavých jak láva. Aspoň doktoři při pitvě pochopí, na co jsem chcípnul. Přestávám dýchat; strašlivě to pálí. Stejně všechen kyslík shoří, než mi dojde do plic... Když se budu potřebovat nadechnout, budu vzduch nasávat tou dírou, kterou se mi žaludek proleptal ven. JIMOVO SVÁTEČNÍ CHILLISUDÍ 1: To nejlepší na konec! Perfektní kombinace chilli, bezpečná pro všechny včetně dětí, nijak přehnaně ostrá, přesto příjemně prokrví. SUDÍ 2: Zlatý hřeb soutěže, perfektně vyvážená chuť. Ani ostrá, ani příliš jemná. Bohužel jsme o většinu přišli, když Frank omdlel a celý hrnec sebe strhnul. Nevím, jestli to přežije, chudáček. Čím je to na tom severovýchodě krmí??? Jak by asi dopadl, kdyby někdo uvařil něco fakt ostrého? FRANK: ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Dnes som obral Nagu jedna rastlina 145 plodov a to neni ešte koniec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Půl Blavy bude mít žalodeční problémy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Ony, tvl, to sem nemels davat. Jestli ma Tomas takovy kytky 3 a ja vul se o ne dobrovolne prihlasil, tak potes koste. Vznik obcanskych nepokoju na Hane, pravdepodobne zpusobenych dosud neznamou, prudce agresivni latkou, olomoucti kriminaliste davaji do souvislosti s vysetrovanim ilegalni site pestitelu chilli. Podle mluvci HZS olomouckeho kraje Vladimiry Hacsikove chemicti specialiste hasicu nejsou schopni nebezpecnou latku identifikovat, nebot dosud pouzivana odolnost protichemickych ochrannych prostredku se ukazuje jako nedostatecna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Néé, tak hrozný to není, zítra ti sklidím první várku, teď jsem na ně koukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Bacha, uz to barvi i Vltavu az u Manesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 A to je len začiatok mám ešte 15 rastlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Já vím, je to o chilli, ale když ta čínská rajčata se tak pěkně vybarvují ...... Nikdo by nevěřil, že jde o stejný druh /čmeláci/Chilliattachment=730282:001.JPG] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 gandalf veľmi dobre ja idem skúsiť spraviť tú chu nanskú chilli pastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Dnes som začal suśit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Chci také zkusit tu chunanskou pastu, ale nemohu sehnat u nás rýžové vino. Dá se nahradit něčím jiným? Odesláno z mého SM-T555 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Právěj sem jí taky dodělal - dávám panáka vodky :-) Vrazil jsem tam asi 1/2 kila chilli, bez rukavic ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Tady obrázek k té chu-nanské omáčce-pastě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Tady obrázek k té chu-nanské omáčce-pastě. A děláš to aspoň trochu pálivý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 No, pro "normální" lidi jo. To je ta, co jsi snědl po cestě z Netolic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Wow ta Naga je parádna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Začínají se mi vybarvovat, mé nehynoucí díky gandalfovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se