luboss47 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 A co by to teda mohlo být ?Tak dám ženě ještě za úkol sehnat Sibiře, ty snad taky někde na trhu budou mít.
gandalf Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Kytka je to pěkná, vzrostlá, nebude to taková co se tady masově prodávaj /ty zakrslý/, ale příbuzenstvo to bude na 100%. Abych ti určil rod /snad/, musel bych vidět fotku květu /dva pohledy/. Sibiře tam asi neseženeš, není to masově pěstovaná kytka a taky, když se jí daří, poměrně prostorově výrazná. Sibiřské domácí je, pokud vím, dost rozšířené v německu. Klidně bych ti tady někam poslal semínka, ale ty chceš asi hotovou kytku. Ale abys pozřel Sibiř to musíš být sakra otrlej. Já jí nedám :-)Dobrý by byly ve Vodce - to bys odrovnal každýho hned po panáku. Kdysi se tu prodávlala Pěrec vodka, byla v ní paprička - docela zajímavý pití. Já si z nostalgie občas naložím chilliovici /s vodkou/.
luboss47 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Děkuji za info, květy už nevyfotim, ale kdybych někde na trhu viděl podobnou kytku s květy tak ji koupím a foto pošlu. Semínka bych si od tebe rád vzal, zaukoluji tátu pošlu ti potom sz. Mám takový dojem že jsem tady (v Rusku) už vodku s chilli percem viděl, pokud by jsi měl zájem, tak ti ji pošlu, v září budu týden v ČR, tak to pošta jistí.
gandalf Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Kledně ti k otci pošlu na podzim i čerstvé Sibiře /plody/, aby sis udělal představu o chuti :-) a získal semínka. Nebo i Naga Jolokia PC1 - jsou to "příbuzný" /Capsicum Frutescenses - česky křovité/. Ne s tou vodkou to nemá cenu, není to mně tak akutní :-). Až bude čas, tak mi pošli adresu.Třetí týden v září budu mimo, tak adresu pošli raděj dříve /kdyby nám to kolidovalo/.edit.: doplnění Upraveno 27. července 2017 uživatelem gandalf
gandalf Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Sibiře vypadaj takhleJe to focený shora, tak velikost kytky není vidět.edit.: doplnění Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. července 2017 uživatelem gandalf
Návštěvník Kamil Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Ale abys pozřel Sibiř to musíš být sakra otrlej. Já jí nedám :-) Já si do Aglio olio v hospodě krájím jen tři menší.
Návštěvník Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Dostal jsem ctyri kousky susene Carolina reaper. Taky slusnej blazinec. A to jsem si vzal jen tak ctvrtku papricky
gandalf Odesláno 31. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Něco fotek ze včerejška Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Moc pěkný to máš jako Při dnešní ochutnávce prvních beraních rohů jsem zjistil že mi z těch nádherně košatých čtyř kytek obsypaných plodytři pálí jako prase, u nás nikdo ostrý nejí, mě klepne. Pro ostrý jídla a do směsí koření tam mám habanera, ale co bududělat s těma beránkama fakt netuším
gandalf Odesláno 31. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Já je griluju jako přílohu + patizón .....
nividic Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Moc pěkný to máš jako Při dnešní ochutnávce prvních beraních rohů jsem zjistil že mi z těch nádherně košatých čtyř kytek obsypaných plodytři pálí jako prase, u nás nikdo ostrý nejí, mě klepne. Pro ostrý jídla a do směsí koření tam mám habanera, ale co bududělat s těma beránkama fakt netuším No že jsi to ty, já tě vysvobodím
tommas4 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 No výborně, příští týden jak začnou dozrávat ti je otrhám a jak budu mít cestu kolem tak je vezmu Gandalfe, dozraje to doma ze zelené na červenou jako rajče? Že bych to vzal všechno najednou.
gandalf Odesláno 31. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Když to vydržíš, budou červený :-)
tommas4 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Skvělý. Pár si jich usuším a zbytek teda zavezu na Hanou Ještě mi vyrostly mega rajčata ze semínek co se jmenovaly "obří červená rajčata" tak myslím že letosbude moje polovička to svoje rajčatový čatní i prodávat nebo co radši ty obludy ani fotit nebudu.
gandalf Odesláno 31. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2017 To nesuš, nestojí to za to - když budeš chtít, tak ti sušený dám. Já ty rohy, kromě grilování, cpu do chilli salátu /okurky, papriky, rohy, chilli, patizón/. Včera jsem to asi přehnal, ještě v noci mně pálily ruce.
nividic Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 No výborně, příští týden jak začnou dozrávat ti je otrhám a jak budu mít cestu kolem tak je vezmu Mockrát dík, hlavně teda doufám, že toho nemáš 3 kila Spíš se stavím já, když už něco chci, že ano.Rukavice stačí v 1 vrstvě nebo máš smrtelnou Kamilovu verzi?
tommas4 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Nee, tipuju kilo nebo tak nějak předávku domluvíme, to nebude problém vyladit, taky pojíždímpo okolí, příští týden jak bude čas to sklidit tak napíšu sz.Jsou normálně pálivý, tedy pro mě to je slzy v očích, ale pro běžný chilližrouty lehce pikantní bez rukavic
Skarohlid Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Ahoj, budete někdo dělat pastu z chilli, popřípadě jiné dobroty ? Letos jsem se pěstování nedostal, tak bych něco nakoupil. Díky Škaro
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Co mi to roste v záhoně? Dostal jsem nějaká semena tak jsem to nasadil nadivoko v květnu ven. Kytky jsou malé ale paprik je tam celkem dost.
gandalf Odesláno 31. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Jsou to na 100% chinesky, třeba Naganero, Savina ..... Moooc pěkný kytky /přihnoj je/. Budou i ostrý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se